Crystalline Re-membering
Her-inner ofwel Verinnerlijk jouw Crystallijne Broncodes


Arkansas Crystal Mei 2018
Arkansas Crystal Mei 2018
Arkansas Crystal Mei 2018
Arkansas Crystal Mei 2018'IK' Mei 2018

In 2006 kwam deze Arkansas Crystal op bijzondere wijze bij me. Ze voelde als 'IK'. De diepte hiervan her-innerde ik me toen nog niet.

Najaar 2006 reisde ik af naar India. Ik verbleef daar 1 maand. Destijds huurde ik een prachtig appartement in een verbouwde oude boerderij in Egmond aan den Hoef. Tijdens de maand India 'riep' India me langere tijd te verblijven. Ik reisde terug naar Nederland. Zei de huur op. Regelde dat mijn inboedel in de opslag ging en reisde na een maand weer terug naar India. Mijn kristallen 'verhuisden' tijdelijk naar een goede vriendin: ze waren daar in prima handen.


Regelmatig maakte ik vanuit India verbinding met 'mijn' kristallen en dan met name met de grote Arkansas Crystal. Tijdens 1 van deze verbindingen voelde ik dat de Crystal met mijn hart 'versmolt': in het engels 'merged'. Ik verbond me niet alleen met de energie van de Crystal: ik werd HAAR. Of liever gezegd: ZIJ kwam weer THUIS IN mij. Haar energie en die van mij zijn dezelfde. Nog steeds her-innerde ik me de diepte van deze ervaring niet: het gebeurde gewoon in de afstemming. Uiteindelijk verbleef ik 5 maanden in India. De intentie was een half jaar te verblijven en daarna nog eens een half jaar. Maar na 5 maanden 'riep' Afrika me. Of meer specifiek: Egypte 'riep' me. En dus regelde ik een vervroegde terugvlucht. Bij thuiskomst ging ik op zoek naar een groepsreis die naar Egypte ging en dan met name in April 2007, want ik had de boodschap ontvangen dat ik mijn 'Tweeling Ziel' zou gaan ont-moeten. De diepte van die boodschap her-innerde ik me toen nog niet. De reisorganisator had 'geroepen' en ik had haar 'roep' gehoord. Uiteindelijk heb ik mijn 'Tweeling Ziel' niet in Egypte ont-moet: de reden daarvan was dat ik een innerlijke impuls in de SinaÔ woestijn niet opgevolgd had maar een handeling gevolgd had op uitnodiging van de reisorganisator. De diepte hiervan her-innerde ik me toen nog niet.


Atlantis en LemuriŽ (ofwel Mu) en Tiamat
Een tijdje terug (maart 2018) schreef ik op facebook over Atlantis en mijn herinneringen uit die periode. Mijn herinnering is dat de samenleving in de begin periode in Atlantis heel zuiver was. Al onze innerlijke 'technologieŽn' hadden we tot onze beschikking. Totdat een aantal uit 'balans' raakten en als gevolg daarvan innerlijke 'technologieŽn' buiten zichzelf gingen projecteren: ze hadden geen toegang meer tot hun innerlijke krachten. Uiteindelijk is Atlantis 'ten onder gegaan' aan experimenten. Er was geen weg meer terug.

'Voor' Atlantis was er de periode LemuriŽ (ofwel Mu) waar de energieŽn nog verfijnder waren dan in de Atlantis periode. Zowel Atlantis als LemuriŽ (Mu) vonden plaats op DEZE Moeder Aarde planeet.

Hoe is nu DEZE Moeder Aarde planeet 'ontstaan', 'waaruit'? Ooit was er een Moeder Planeet Tiamat. Tiamat is vernietigd: althans dŠt is het verhaal. Het verhaal is dat ze is vernietigd als gevolg van tegenkrachten. Daardoor werd de Moeder Planeet Tiamat in vele aspecten 'uit-ťťn gevlogen' (het engelse woord 'scatter' sluit veel beter aan voor mijn gevoel bij wat er plaatsvond). Aspecten van HAAR vormden zich tot DEZE Moeder Aarde planeet. Aspecten van onsZELF hebben de 'scattering' van Tiamat 'meegemaakt'. Met een grote wond in onze Essentie als gevolg daarvan. Oerpijn, woede, verdriet... De 'gedachte' dat Tiamat als gevolg van 'tegenkrachten' 'uit elkaar gespat is' werd gevormd.

Wat nu als deze gevormde 'gedachte' als overtuiging onjuist is en zich ten onrechte vastgezet heeft in onze herinneringen? Wat nu als het geen 'tegenkrachten' waren, maar een 'natuurlijk' verloop en wellicht dat Tiamat een Zon werd? Doordat onze aspecten dit niet begrepen en onjuist in herinneringen opgeslagen hebben, ligt er een diepe Wond in ons.


Oerwond
Kan die Oerwond helen? Vanuit her-innering kunnen Oerwonden helen. Je kunt in jeZelf voelen of mijn her-inneringen resoneren op jou, waardoor heling van deze Oerwond ook voor jou mogelijk is. Heling in de betekenis van Heel Zijn: het je her-inneren in de betekenis van Verinnelijken van AL jouw Aspecten van Wie jij ten Diepste Bent... Her-inneren in de betekenis van jouw Oer-coderingen, jouw Oer-Zijn, jouw Crystallijne Zijn. Als gevolg hiervan kunnen onjuiste aannames en herinneringen (die opgeslagen liggen in jouw Ziel) 'als vanzelf' loslaten. En komt er ruimte voor je Oorspronkelijke Oer-Zijn, jouw Crystallijne Zijn: jouw Ziel komt weer Thuis bij jouw Essentie, jouw Spirit... die jouw Tweeling Ziel is (sommigen gebruiken Twin Flame in plaats van de 'term' Twin Soul).


Tegenkrachten
Wat nu als ALLE tegenkrachten bedacht zijn? Bedacht in de betekenis van onjuiste aannames en interpretaties? Gedachten en gevoelens van tegenkrachten veroorzaken 'verdeel en heers' en (veel) angst... Oerangst. Er wordt 'iets' buiten jou geprojecteerd: dat is wat een tegenkracht 'doet'. Wat nu als je de tegenkracht helemaal doorleeft en doorziet als onjuiste aanname en interpretatie en dat je doorziet dat het jouw gedachten zijn? ALS je dit doorleefd beseft, lost ALLE verdeeldheid in jeZELF op en kan verdriet, boosheid, woede, en oerpijn in jou oplossen.


BeVRIJding
Als je je beVRIJdt van uiterlijke tegenkrachten doordat je je her-innert, kunnen innerlijke tegenkrachten gezien gaan worden en kun je je hiervan beVRIJden... dan ben je volledig VRIJ: een VRIJE Spirit.

Het is geland! Nu ook in het collectief!


Wezenlijke BeVRIJding past toe
Een VRIJE Spirit herken je aan het feit dat z/hij 'los' is VANUIT verbondenheid, in de betekenis van dat er geen gehechtheid is aan een 'uitkomst', van wat in het NU plaatsvindt in ons (samen) leven.

Het 'los' zijn VANUIT verbondenheid vertaalt zich in het toepassen aan de oppervlakte van het (samen) leven van hetgeen je ver-innerlijkt hebt in jeZelf: dit is het werkelijke ontginnen van hetgeen er (ooit verloren) in opgeslagen lag.mascha roedelof
Deze Organische Crystallijne Aardehealing tekst mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2018


De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.