Overvloed IS en hoeft niet gecreëerd of naar je toe gehaald te worden
Translation in English 'Abundance IS and does not need to be created nor attracted to you'

Please read the article 'Are you here to 'wake up' humanity' also


Overvloed IS en hoeft niet gecreëerd of naar je toegehaald te worden
Nog steeds, of wellicht juist nu, is geld omgeven met taboes, wordt gedacht dat geld alleen dient als machts- en controlemiddel, wordt het schandelijk gevonden als je geld nodig hebt, beperkt het zich tot elkaar belasten: zowel fysiek, emotioneel, mentaal, als spiritueel, etc. Deze illusionaire ideeën leiden tot veel frustratie in het samen leven. Dat is jammer, want het kan heel anders...

Misschien wel het belangrijkste illusionaire idee is dat je denkt dat je Leven pas geweldig wordt als je maar voldoende geldmiddelen naar je toe kunt hálen. Dat je technieken (zoals the secret bijvoorbeeld) en allerlei tips nodig hebt om overvloed voor jezelf te creëren. Dat jij iets fout doet, omdat jij geen overvloed in je leven ervaart. Omdat het jou, om wat voor reden dan ook, niet lukt om voldoende geld naar je toe te hálen. Je kunt dan schuld of schaamte voelen, omdat jij in jouw leven tekort ervaart (vanwege een wezenlijk tekort). Door buiten jezelf naar overvloed te zoeken, geef je het eigenaarschap voor jouw Vrije Leven, het Leven te beleven en te vieren in Vrijheid, uit handen. Het besef dat jij overvloed bént, dat jij Bronkracht bent, ligt aan de basis van een bevredigend en volwassen beleven van overvloed en van daaruit verbinden mét de ander. Je kunt pas dat vanuit jouw Bron schenken wat jij in jeZelf (h)erkend en aangenomen hebt. Vanuit jouw Bronkracht ga je lichtere en meer levenGevende keuzes maken voor jezelf. Als je jezelf als Bronkracht (h)erkend hebt, sluit je geen compromissen en neem je geen genoegen met minder dan waar je ten diepste naar verlangt, met name in onbelastend vrij samen leven. Als energetisch Vrij Mens wil je graag verbinden mét andere energetisch Vrije Mensen. Je verlangt er dan als vanzelf naar elkaar ten diepste te ondersteunen, te bedden. Gevoelens van tekort, jaloezie, en afhankelijk gedrag zijn niet langer nodig. Ken je gewoon niet meer. Niet omdat je aan deze gevoelens ontstegen bent, of dat ze er gewoon mogen zijn (ja dat ook), maar als gevolg van de nieuwe ervaring, de wezenlijke bedding, zijn deze gevoelens er gewoon niet meer. Elkaar onvoorwaardelijk een bedding schenken... Dat is wat nodig is. Dan stopt alle projectie en kun je helen. Heling is een direct gevolg van elkaar onvoorwaardelijk een bedding schenken. Dan kun je ook gaan zien dat het gaat om het Leven te leven (in plaats van te overleven), het genieten... Genieten van de schoonheid van het Leven in verbinding mét jeZelf, de ander, en de natuur. Je ontdekt dat jij overvloed bént...


(H)Erkenning van jouw Bronkracht
Wil jij jouw levensenergie in Vrijheid laten stromen, zonder je belast te voelen? Wil jij heerlijk kunnen genieten van jouw levensenergie die tintelend in al je cellen vibreert en jou passievol verlevendigt? Wil jij je een energetisch Vrij Mens kunnen voelen? Wil jij kunnen beleven dat jij Vrije energie bént en dat jij leven komt brengen, dat jij overvloed en een co-creator bént, mits jij fysiek in leven kunt Zijn (en dus niet eerst iets, bijvoorbeeld geld, naar je toe moet hálen)? Hoe zal jouw leven eruit zien als jou de toegang tot het leven onbelastbaar wordt geschonken en als je dit een ander ook kunt schenken? Dat je onbelast en onbelemmerd jouw Hartedroom kunt realiseren?

Voel je innerlijk een volmondig 'JA' lees dan de teksten vanuit Vrij en Onbelast(end) samenleven op mijn website ter vervanging van een workshop en 'leer' hoe je vanuit een nieuw paradigma kunt gaan kijken naar het 'oude'. Je ontvangt handvatten en inspiratie om werkelijk in het 'nieuwe' te gaan staan. Daardoor kun je in één keer voorbij gaan aan de oorzaken van gevoelens van tekort. Zelfs (heel jonge) kinderen voelen intuïtief aan dat de werkelijkheid van het NU anders is en ervaren daardoor gevoelens van tekort: die vanuit de werkelijkheid van het NU gezien dus ook KLOPPEND zijn. De directe vrije toegang tot Moeder Aarde, Haar middelen, en elkaars talenten is geroofd. Het hiermee omgaan, betekent dat je jouw overlevingsmechanismen aanspreekt. De werkelijkheid onder ogen komen, maakt je Vrij op vele lagen. Behalve op de financiële, want op deze laag kun je pas dan vrijheid ervaren als de diepste roof is gecorrigeerd, dan wel opgelost.

Zodra de kloof 'overvloed IS' maar in 'geroofde staat' opgelost is, kunnen we inderdaad vrijelijk stromen in afstemming met het Universum ofwel ons diepste Ziel / Spirit Zijn. Deze natuurlijke flow wordt nu collectief ondermijnd. Wij ZIJN Vrije Energie en bedoelt om in VRIJHEID te stromen.

Alle lagen van pijn en onderdrukking worden in één keer gezuiverd. Je ontvangt handvatten om het 'oude' in één keer af te sluiten en voor het 'nieuwe' te gaan. Je ontvangt handvatten op welke manier je ondersteunend aan elkaar kunt Zijn, een bedding voor elkaar kunt Zijn. Als jij dat wilt.

Je gaat ontdekken hoe jij jouw Bronkracht (opnieuw) kunt gaan (h)erkennen en beleven. Je gaat de totale verbinding met jeZelf als Bronkracht ontdekken. Je gaat ontdekken op welke manier jij Bronkracht Bent. Je gaat ontdekken hoe jij als Bronkracht een bedding Bent voor het Vrije Leven. Als jij jeZelf vanuit Bronkracht naar buiten kunt gaan brengen, vier jij het Vrije Leven als energetisch Vrij Mens. Dit zal alle aspecten van jouw Leven gaan (aan)raken. Stapje voor stapje, in jouw eigen tempo, ga jij als Vrij Mens lichtere, meer levenGevende keuzes maken. Je gaat je Leven meer en meer als (ver)licht(end) en liefdevol beleven in stromende Vrijheid en Plezier. Je gaat jouw Leven realiseren vanuit Bronkracht samen met anderen die daar vanuit hun Bronkracht ook naar verlangen.

Sámen Leven vanuit Vrij en Onbelast(end) samenleven, is samen mét anderen vanuit bronbeleving elkaar een bedding bieden en het nieuwe ingaan.

Tijdens het lezen van de teksten vanuit Vrij en Onbelast(end) samenleven op mijn website word je meegenomen naar de betekenis van Vrijheid, onbelast samen leven, onvoorwaardelijke toegang tot leven, de diepe betekenis en bronkrachtwerking van elkaar onvoorwaardelijk een bedding schenken. Je ontvangt handvatten en inspiratie zodat je transitie-kansen in jouw leven kunt gaan onderzoeken en op welke manier je een ondersteunende bedding kunt zijn voor elkaar in de transitie-fase.

Als je na het lezen van de teksten Vrij en Onbelast(end) samenleven, wilt gaan toepassen in jouw leven en je wilt daarbij ondersteuning (wat niet hoeft, want om voor onbelast(end) en Vrij Leven te gáán is alle informatie al beschikbaar gesteld via voornoemde teksten en websites) praat er dan over met mensen in je eigen directe omgeving en pas het daar toe onder elkaar: ik ben niet langer beschikbaar voor ondersteuning, omdat het nu aan de Mensheid zelf is om te gaan.Als je meer handvatten en inspiratie wilt vanuit dit bewustZijn nodig ik je uit om naar 'We Are the New Earth' (in het Engels geschreven)
mascha roedelof
Deze column mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2018


The Secret, geldworkshops en succesworkshops waarbij jou geleerd wordt hoe je geld en succes naar je toe kunt hálen, volgen een buitenverhaal. Deze technieken zijn gebaseerd op het tekortenprincipe en angst.

Het kan nu al heel anders. Dat lees je via de teksten vanuit Vrij en Onbelastend samenleven op mijn website. Wat een ontspanning zal het geven in jouw systeem als je je durft te laten aanraken door het bewustzijn vanuit Vrij en Onbelast(end) samenleven. Geniet ervan...
De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.