Welkom Thuis
Column 'Welkom Thuis' geschreven in 2013 en omdat dit onderwerp vandaag nog steeds actueel is plaats ik het hier opnieuw en heb ik het laten vertalen
Welcome Home in English


Op de Nieuwe Aarde het licht Zijn en reflecteren
We zijn alweer in het 4de jaar na het 'magische jaar' 2012. Ik merk in mezelf dat het meer en meer van belang is dicht bij mezelf te blijven. Ik ben dankbaar dat ik me vooral vanaf 2008 naar dit 'magische jaar' verdiept heb in illusies, verleidingen, en afleidingen waardoor ik ze nu bijna van een afstand kan ruiken. En nog overvalt een illusie me soms en ga ik er nog weer even in mee. Aan het begin van het eerste kwartaal van 2012 schreef ik het gevoel te hebben dat we in het jaar 2012 verder overstelpt zouden worden met verleidingen en afleidingen. De verleidingen en afleidingen waarin je meegaat, spiegelen de illusies die nog werkzaam zijn in je. 2012 werd voor velen een ontnuchterend jaar doordat nog meer illusies doorgeprikt werden.


'Magische Tijd'
Dit is een 'magische tijd'. Juist vanwege de ontnuchtering. De Nieuwe Aarde komt niet van buiten. De Nieuwe Aarde is een bewuste innerlijke keuze. Slechts deels heeft de Nieuwe Aarde met bewustZijn te maken. Ja natuurlijk maak je jouw keuzes op basis van bewustZijn. Maar bewustZijn doet niets. BewustZijn IS. Het is het besef van de Nieuwe Aarde wat verandering brengt in jou en daardoor in het Nieuwe Samen Leven.
2012 heeft al plaatsgevonden. 2012 is een individueel bewustwordingsproces. Degene die vanuit volwassenbewustzijn Leven, bij diegene is 2012 gerealiseerd. Diegene leeft in het NU, geen verleden meer en de toekomst wordt op geen enkele manier meer gezien. Dat voorspelden de Maya's voor mijn gevoel en juist deze voorspelling is volkomen onjuist uitgelegd.


Nieuwe Aarde
Diegenen in wie 2012 gerealiseerd is, nemen als vanzelf een nieuwe 'positie' in op de Nieuwe Aarde. Er zullen nieuwe technologische ontdekkingen gedaan worden, nieuwe functies ontstaan, nieuwe (veel meer verfijnde) behandelmethoden, nieuwe manieren van samen leven, nieuwe vrij beschikbare ruilmiddelen, nieuwe relatievormen etc. En dit alles is AL zichtbaar.


De Nieuwe Mens
De 'Nieuwe Mens' (h)erkent dat Echte Liefde het Electro-Magnetisch Veld van Moeder Natuur is: ofwel de Schumann Resonanties. Alleen als we ons als mens volledig onderdompelen in Haar Vibraties, kunnen Zij goed doorstromen vanuit ons MitochondriŽn (Mt) DNA naar ons Nuclear DNA en van daaruit naar de rest van ons lichaam en met name onze hersenen en hart. Haar Vibraties zorgen ervoor dat we precies de juist hoeveelheid Energie ontvangen in momenten dat we het nodig hebben om te overleven en te 'groeien en bloeien'. Al het andere is van het 'oude' en man-made electrosmog.

Inheemse mensen die niet in electrosmog leven, ťn geen 'Self-Thought / Self-talk' beoefenen zoals 'men' voorgeschreven krijgt via o.a. 'New Age' stuff, leven vandaag nog steeds in het Veld van Echte Liefde. Niet zoveel mensen leven deze ervaring vandaag de dag, omdat 'cultuur en beschaving' aan ons is opgedrongen door kerk en staat. Het zijn zij, kerk en staat, die ons normale (samen) leven met Al dat Is ondermijnd hebben en dat vandaag de dag nog steeds doen. We oogsten nu de Genocide die zij, kerk en staat, gezaaid hebben.

Als deze kennis niet volledig begrepen en toegepast wordt dan is er uiteindelijk GEEN LEVEN meer mogelijk.


De geboorte van de 'Nieuwe Mens'?
Om als 'Nieuw Mens' geboren te worden, is het nodig om ALLE electrosmog uit je (innerlijk) leven en omgeving / beschaving los te laten en je volledig onder te dompelen in Moeder Natuur en Haar natuurlijke vibraties: het Veld van Echte Liefde.

Onderzoek je overtuigingen en meningen die je hebt over 'off grid' en 'leven zonder beschaving', want dat is de programmering waarmee jouw psyche geÔndoctrineerd is door kerk en staat en waardoor je gevangen blijft in het slavensysteem. 'Ancients' bouwden hun samenleving op een manier die door de huidige wetenschap niet begrepen wordt en ze al helemaal niet kan herhalen. 'Ancients' wisten veel meer dan wij als mens nu. Daarom klopt het ook niet te zeggen dat we 'evolueren' want dat is vals. We her-inneren ons, hopelijk, Wie We ten diepste Zijn.


Het Veld van Echte Liefde omvat ALLE ASPECTEN van ons (samen) leven: het Veld van Echte Liefde omvat AL onze Relaties met Al dat IS in de Kosmos. Het Veld van Echte Liefde IS het 'Christus Bewustzijn'.

Zie je dat kerk en staat ook de diepe betekenis van 'Christus Bewustzijn' geroofd heeft? En zie je dat Vrij Bestaan(sgeld) een nog diepere betekenis krijgt?

Lees voor verdieping op de 'Nieuwe Mens' de column 'Oorspronkelijke Bron (Religie)'


De 'Nieuwe Mens' en Het Licht Zijn
Ik ben mijn bewustwordingspad AL gegaan. Mijn wijsheid is beschikbaar ontdaan van de illusies en verstrikkingen. Ik Leef de 'Nieuwe Aarde' AL. Ik heb zelf een vacuŁm gecreŽerd door los te laten wat mij niet langer diende en ben verder gegaan. Ik ben klaar met het oude. Mijn innerlijke wereld is op 'magische manier' veranderd doordat ik stap voor stap gezet heb in schoonheid. Niet wetend waar de stapjes toe leiden, ga ik verder op mijn pad.

Ik Ben de 'Nieuwe Mens', ik Ben het Licht. Leef het Licht. Ik breng alles vanuit mijzelf aan het Licht. Ik Ben Thuis.


Ik wens jou een welkom Thuis!We Are All Invited and We Are All Connected
We Are the Flower of Life

mascha roedelof
Deze column mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2018


De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.