Website Vaccin Vrij

Deze tekst staat op de homepage van de website Vaccin Vrij


Welkom,

Deze website gaat niet over gelijk hebben… Niet over debat of discussie, goed of fout, voor of tegen.
Hij gaat over wat er nodig is voor het maken van een goed geïnformeerde keuze.

De kern van deze site bestaat uit een e-book, een ouderplatform en een enquête.

Het E-book ‘Vaccin Vrij!’ introduceert de lezer in een nieuw denken over vaccins, infectieziekten en gezondheid. Je kunt het lezen door op de onderstaande kopjes te klikken (als je nog niet bekend bent met dit onderwerp, kun je het beste hier beginnen).

Het Ouderplatform is een ontmoetingsplek. Klopt wat ons verteld wordt over vaccins en infectieziektes met wat ouders meemaken in de praktijk? Vaders en moeders van zowel vaccinvrije als vaccinbeschadigde kinderen delen hun ervaringen op het ouderplatform.

De Enquête is een onderzoek naar gezondheidsverschillen tussen gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen.

Voor de duidelijkheid. Wetenschappers zijn het niet eens over vaccins, artsen zijn het niet eens over vaccins en ouders zijn het niet eens over vaccins. Noch deze site, noch de informatie die je via het contactformulier of de facebookgroep van Vaccinvrij verkrijgt is bedoeld als medisch advies.
Wat ons betreft is elke ouder de ultieme expert over het welzijn van zijn of haar kind en in staat (tegenstrijdige) informatie tot zich te nemen, hierover na te denken en/of te voelen wat ‘klopt’ in zijn of haar levenssituatie.

Vaccineren is geen verplichting, maar een mogelijkheid.

Ga naar de website en informeer je zodat je een bewuste keuze kunt maken...