Nieuwsbrief Het Bewuste Pad - 31 maart 2018
Nieuwsbrief 31 maart 2018
Het Bewuste Pad
Leven Laten Leven

Mascha Roedelof

Omgeving Lattrop (vlakbij Ootmarsum - Overijssel)
Aan de rand van een prachtig natuurgebied
waar de ooievaar een nieuwe geboorte aankondigt

06 – 230 575 42
skype: mascha1153
hetbewustepad.nlContactformulier

Inhoud Nieuwsbrief

  1. Innerlijke Alchemie en Tantra
  2. De Christ Within en Pasen
  3. Mijn aanbod VANUIT de Essentie van Tantra
  4. Lente Aanbieding April 2018
  5. Behandelingen en ervaringsverhalen
  6. Data Inspiratiedagen en overige activiteiten 2018
  7. YouTube kanaal
  8. Blijvend Actueel en Kruidenwebsite


Hallo Lieve Vrienden en Vriendinnen,

Op dit moment, NU, bevinden we ons als Mensheid op een cruciaal punt in de evolutie, het 0punt. Het oude in en om ons heen lost, langzaam maar steeds sneller, op en het nieuwe is nog niet altijd zichtbaar en voelbaar hoewel het nieuwe er wel AL is. Er wordt van ons een innerlijke keuze gevraagd over de wijze waarop we gezamenlijk het Spel verder willen spelen. Kiezen we er voor ELKAAR een bedding te geven vanuit onvoorwaardelijke Liefde? Kiezen we er voor ELKAAR onvoorwaardelijk toegang tot leven te geven? Kiezen we ervoor ELKAARS levenskracht (wat onze sexuele energie ten diepste is) aan te nemen en SAMEN te gaan spelen? Het gezamenlijk verder spelen, begint met jouw keuze hierin. Wat is jouw keuze?


1. Innerlijke Alchemie en Tantra
In Tantrisch Relateren, kijk je samen vanuit nieuw (bewustzijns)gebied naar jullie relatie. Je gaat vanuit een nieuw paradigma jullie verbinding waarnemen. Niet vanuit issues die nog afgewerkt moeten worden, want dat hoeft niet. Maar wel vanuit precies dat wat zich aandient. Zodat jullie niet langer van alles laten liggen, maar het écht aankijken, samen, waardoor het steeds lichter en lichter wordt tussen jullie.


Lees meer via het blog Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra.


Natuurlijke energie stroming
Het moderne woord Chakra stamt af van het Sanskriet woord Cakra. Sanskriet is een taal, geen religie. Sanksriet heeft niets van doen met geloofssystemen noch met religie. Ooit was de natuurlijke energie stroming in ons als mens bekend vanuit innerlijk weten. En dit innerlijk weten, werd via het Sanskriet en de Veda's doorgegeven. Je zou dus in de oorspronkelijke Sanskriet teksten moeten duiken om uit te vinden wat de ancients WISTEN van binnenuit ofwel doorleving. Ons DNA is een spiraal en geen lemniscaat bijvoorbeeld.

In deze 'mind controlled' wereld is alles in beslag genomen, getwist, en ontkracht: zo ook het chakra 'systeem'. Ons oorspronkelijk DNA is co-opted, en onze fysieke klieren ook. Dit betekent niet dat ze niet bestaan, dit betekent dat er veel 'mind control' bestaat en je dus 'verder' moet 'zoeken' of liever in jezelf voelen.

We kunnen ons deze kennis her-inneren door diep in onszelf te voelen en het gevoelde te doorleven, zodat je weer tot WETEN komt. We worden uitgenodigd ons te (her)verbinden met onsZelf IN de realiteit van het NU: dit is het ware re-ligare ofwel Oorspronkelijke Bron Religie.

Ik ervaar de 'chakra's' als 'staten' van bewustzijn en het is logisch dat je kleuren ervaart/ziet/voelt/weet in hen. Dat is geen 'overlay' of programmering. Als ik vanuit mijn innerlijk waarneem, 'zie' ik puur wit licht (WETEN) vanuit de Centrale Zon 'binnen stromen' (en her-inner je dat ook Aarde dit licht ontvangt) via mijn crown chakra en het witte licht differentieert in mijn lichaam in kleuren (en ik neem ook nog steeds het witte licht in mijn lichaam waar)... wat logisch is: pure oorspronkelijke energie vibreert en 'differentieert' in verschillende vibraties in je lichaam... vibraties vertalen zich in kleuren... of 'staten' van bewustzijn vertalen zich in kleuren... Uiteindelijk ontstaat er dus 1 kolom van wit (of gouden) licht.

WETEN van binnenuit.

Lees meer...


2. The Christ Within en Pasen
Alle bewustwordingspaden leiden uiteindelijk naar WETEN, vanuit doorleving WIE je BENT. Zo ook het Pad van Tantra ofwel het Pad van de Mystic.

Morgen is het Pasen. Maar wat vieren we nu eigenlijk met Pasen? En hoe is dat gerelateerd aan Tantra?

Via voornoemde link vind je 2 youtube video's die hierin verdieping bieden.


3. Mijn aanbod VANUIT de Essentie van Tantra
Mijn aanbod vind je onder het menu 'Tantra' en het menu 'Home' op de pagina's 'Innerlijke Alchemie en Tantra' en 'Tantra Healing Massage'.


4. Lente Aanbieding April 2018
Om de Lente te vieren, bied ik je een Lente Aanbieding: in de maand April 2018 bied ik je 20% korting op ALLE (groeps)Inspiratiedagen en Massage-vormen. Plan je na je behandeling in de maand April meteen een 2de afspraak dan ontvang je op je 2de behandeling nog eens 10% korting. (De kortingen gelden niet voor de jaartrainingen.)

Omdat de Meditatie-Ruimte ruimer is, kan ik weer groepsbijeenkomsten aanbieden. Je bent van harte welkom met jouw vriend(inn)engroep of met je partner. Ik kan bijeenkomsten bieden aan maximaal 6 mensen: het aantal is afhankelijk van de soort activiteit. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten.


5. Behandelingen en ervaringen van mensen die met me gewerkt hebben
Jaren geleden al weer behandelde ik een vrouw met een Yoni Healing Massage, die zelf opgeleid was in CranioSacraal Massage. Na de behandeling, waar veel oud trauma opgelost werd, vertelde ze me dat Yoni Healing Massage en Lingam Healing Massage onderdeel zou moeten zijn van CranioSacraal Massages. Bij CranioSacraal Massages wordt het hele lichaam gemasseerd op heel subtiele, maar diepgaande manier... ook in de mond wordt gemasseerd. Echter worden de Yoni en Lingam overgeslagen. Zij besefte dat juist in de Yoni en Lingam (heel) oude trauma's opgeslagen liggen en dat het oplossen daarvan tot de diepste healing / genezing leidt. De Yoni Healing en Lingam Healing Massages zijn dan ook gericht op healing / genezing en hebben niks met sexuele handelingen te maken. De aanraking gaat dan ook van mij naar jou. Ik ben gewoon gekleed en jij vanzelfsprekend ontkleed en je ligt in een lekker verwarmde massage ruimte op een massage bank. Omdat deze massage gericht is op healing / genezen, zijn er meestal maar 1 of 2 behandelingen nodig. Met name ook omdat je vooraf jezelf voor een belangrijk deel gehealed / genezen hebt. Healing door middel van aanraking is de laatste fase van je healings- / genezingsproces.

Als je voelt dat je hier aan toe bent, kun je contact met me opnemen via het contactformulier op mijn website.

Bovenstaande tekst komt van de pagina 'Yoni Healing Massage / Lingam Healing Massage / Tantra Healing Massage - Tantric Energy Massage / TEM Tantra Inspiratie - Verdiepende Tantra Training'.
Lees verder...

Via deze pagina kun je de ervaringsverhalen lezen van mensen, die met me gewerkt hebben.


6. Data Inspiratiedagen en overige activiteiten 2018
De Individuele Workshops zijn verdiept naar Inspiratiedagen, die je individueel kunt volgen of samen met jouw partner of vriend(inn)engroep, of collega's.

Bijvoorbeeld Inspiratiedag 'vier je vrouwZijn, ontdek het Goddelijke in jeZelf'
Vrij maken van je Womb Power en je Vrouwelijke Kracht


Voor de overige Inspiratiedagen volg je deze link...

De Inspiratiedagen plannen we in onderling overleg.


7. YouTube kanaal
Mijn YouTube kanaal is opnieuw ingericht. Via verschillende playlist kun je het onderwerp van jouw belangstelling kiezen. Als je je abonneert op mijn YouTube kanaal, ontvang je een notificatie als er een nieuwe video is geüpload.


8. Blijvend Actueel en Kruidenwebsite
Kijk hier voor informatie, die blijvend Actueel is: o.a. vaccinaties; weerstand verhogen op natuurlijke wijze; relatie voeding en psychiatrie; HIV bestaat niet; syncretism.

Nu vind je ook een link naar Cancer The Raw Truth en verschillende docu's van dr. Robert Morse.

Neem ook eens een kijkje op mijn Kruidenwebsite Het Gekruide Pad.

En natuurlijk blijven onze inzichten vanuit 'vrij en onbelast(end) (samen) leven' actueel, waren altijd al actueel, en zullen altijd actueel blijven. Totdat de Mensheid Haar recht op 'vrij en onbelast(end) (samen) leven' (h)erkend heeft én Ze aangenomen heeft én Ze geleefd wordt. Niet langer uitgestoten. Ik nodig vooral ALLE beschermers uit zich te laten aanraken, zodat ze doorleefd WETEN dat hun bescherming nu de 'powers that should not be' dient, en niet het normale (samen) leven op onze prachtige planeet Aarde.


Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.


Als je naar aanleiding van deze nieuwsbrief voelt dat je begeleiding en/of scholing op jouw Bewuste Pad nodig hebt, kun je een afspraak maken voor een intakegesprek: meestal is een kort telefoongesprek voldoende. Dan bekijken we samen op welke manier ik jou het meest effectief kan begeleiden. Hieruit volgt een voorstel voor je traject. We bekijken steeds in het moment wat je nodig hebt. Jij geeft aan, ik ben aanwezig en volg jouw ware behoeften.

Dit was het voor deze keer. Ik wens jou dat je je geïnspireerd voelt na het lezen van deze nieuwsbrief en de columns. Ik kijk er naar uit je te ont-moeten tijdens één van de activiteiten of een individuele sessie. Ik wens je een heerlijke tijd en maak graag weer contact met je in de volgende nieuwsbrief.

Van harte welkom voor een (vervolg) ont-moeting.


Spreekt de inhoud van deze nieuwsbrief en de columns je aan en wil je het graag delen met anderen, stuur de nieuwsbrief in zijn geheel dan gerust door naar jouw vrienden, familie etc. Inmiddels zijn mijn columns ook te vinden op de website en kun je op jouw website een link naar deze pagina plaatsen als je dat wilt. Je mag de columns ook overnemen indien je ze in het geheel plaatst en mét bronvermelding: Mascha Roedelof, Het Bewuste Pad, Leven laten Leven, www.hetbewustepad.nl.


Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen, laat het me dan even weten (je kunt de mail van de nieuwsbrief retour sturen met je verzoek of via het contactformulier laten weten dat je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen). Dan haal ik jouw mailadres uit de mailinglijst. Geef het ook even door als jouw mailadres verandert, zodat ik mijn mailbestand up to date kan houden.


Hartegroet,
mascha roedelof


Mijn nieuwsbrief wordt ook (gedeeltelijk) naar het engels vertaald.

De nieuwsbrief gaat de hele wereld over via het ‘World Wide Web’ naar: Amerika; Australië; Nieuw Zeeland; India; Tjechië; Egypte; Duitsland; Frankrijk; België; Zuid Afrika