Nieuwsbrief Het Bewuste Pad - 8 juni 2018
Nieuwsbrief 8 juni 2018
Het Bewuste Pad
Leven Laten Leven

Mascha Roedelof

Omgeving Lattrop (vlakbij Ootmarsum - Overijssel)
Aan de rand van een prachtig natuurgebied
waar de ooievaar een nieuwe geboorte aankondigt

06 – 230 575 42
skype: mascha1153
hetbewustepad.nlContactformulier

Inhoud Nieuwsbrief

  1. Fine-tunen van eerder geschreven teksten en columns
  2. Voorbij ALLE doctrines en indoctrinaties
  3. Mijn aanbod VANUIT BronEssentie
  4. Behandelingen en ervaringsverhalen
  5. Data Inspiratiedagen en overige activiteiten 2018
  6. YouTube kanaal
  7. Blijvend Actueel en Kruidenwebsite


Hallo Lieve Vrienden en Vriendinnen,

Op dit moment, NU, bevinden we ons als Mensheid op een cruciaal punt in de evolutie, het 0punt. Het oude in en om ons heen lost, langzaam maar steeds sneller, op en het nieuwe is nog niet altijd zichtbaar en voelbaar hoewel het nieuwe er wel AL is. Er wordt van ons een innerlijke keuze gevraagd over de wijze waarop we gezamenlijk het Spel verder willen spelen. Kiezen we er voor ELKAAR een bedding te geven vanuit onvoorwaardelijke Liefde? Kiezen we er voor ELKAAR onvoorwaardelijk toegang tot leven te geven? Kiezen we ervoor ELKAARS levenskracht (wat onze sexuele energie ten diepste is) aan te nemen en SAMEN te gaan spelen? Het gezamenlijk verder spelen, begint met jouw keuze hierin. Wat is jouw keuze?


1. Fine-tunen van eerder geschreven teksten en columns
In de 2de helft van 2018 fijn-tune en verdiep ik een deel van eerder geschreven teksten en columns. Als je hier al eerder geweest bent, nodig ik je uit de columns uit de jaren 2006 - 2017 opnieuw te lezen en in je door te laten werken.

Het fijn-tunen is het logische gevolg van een al jaren eerder aangevoeld 'event' dat op 25 Mei 2018 tot afronding kwam: 'Crystalline Re-membering - Her-inner ofwel Ver-innerlijk jouw Crystallijne BronCodes - Voorbij Vrouw-Man kloof ofwel Het Wiel'.


2. Voorbij ALLE doctrines en indoctrinaties

Voorbij Maan- en Zon Astrologie
Voorbij Vrouwelijk en Mannelijk
Voorbij (extreem) Rechts (positief) en (extreem) Links (negatief)
Voorbij de Slang
Voorbij de Wond van Isis
Voorbij de Dualiteitsdriehoek
Voorbij Het Wiel
Het Midden Pad VANUIT BronEssentieWezenlijke BeVRIJding past toe
Een VRIJE Spirit herken je aan het feit dat z/hij 'los' is VANUIT verbondenheid, in de betekenis van dat er geen gehechtheid is aan een 'uitkomst', van wat in het NU plaatsvindt in ons (samen) leven. Een VRIJE Spirit is los van ALLE patriarchale perversies en inversies: deze zijn gezien voor wat ze zijn en getransmuteerd, waarna ze 'als vanzelf' loslaten. In een VRIJE Spirit zijn ALLE 'valse goden', 'archetypes', en 'meesters' van na 'de Val' (Tiamat) getransmuteerd, waarna ze 'als vanzelf' losgelaten zijn. In een VRIJE Spirit is het Oorspronkelijk Goddelijk Vrouwelijke én het Oorspronkelijk Goddelijk Mannelijke in een VRIJE soevereine harmonieuze flow en dans: in een VRIJE Spirit is de vuur-kracht en de oorspronkelijk gouden essentie van het Goddelijk Vrouwelijke dus niet langer onderdrukt en deze kracht en essentie worden niet langer weggeven en geroofd in bijvoorbeeld de 'rituele priesteres (hoer)-rol', een rol die de nodige wonden geslagen heeft, en dit gaat vandaag de dag nog steeds door, in het Oorspronkelijk Goddelijk Vrouwelijke, ten behoeve van het 'inverted mannelijke' (het Goddelijk Mannelijke dat uit balans ging).

Het 'los' zijn VANUIT verbondenheid vertaalt zich in het toepassen aan de oppervlakte van het (samen) leven van hetgeen je ver-innerlijkt hebt in jeZelf: dit is het werkelijke ontginnen van hetgeen er (ooit verloren) in opgeslagen lag.


Het Proces van Innerlijke Alchemie
Ik refereer in dit NU-moment nog vanuit de Essentie van Tantra en het Oorspronkelijk Pad van Tantra, omdat in dit NU-moment de morfogenetische velden van de verschillende 'bewustzijnspaden' ontladen en geheeld dienen te worden. Op enig moment zal deze referentie oplossen.

Het gaat er nu niet meer om te kiezen voor het linker-hand pad of het rechter-hand pad of whatever pad binnen de dualiteitsdriehoek... Het gaat erom hier aan voorbij te gaan... Niet in de betekenis van 'ontstijgen' maar in de betekenis van doorleving waarna het duale 'als vanzelf' los laat in je en je het 'midden pad' gaat VANUIT de bron-essentie... het 'midden pad' ontvouwt zich voor je als je haar gaat van binnen naar buiten en laat ALLE oude doctrines en indoctrinaties oplossen 'als vanzelf'.

Lees meer 'Voorbij ALLE doctrines en indoctrinaties'...


3. Mijn aanbod VANUIT BronEssentie
Mijn aanbod vind je onder het menu 'Tantra' en het menu 'Home'. Verder onder het menu 'Inspiratiedagen' en 'Trainingen'. En natuurlijk onder het menu 'New Earth'.

Omdat de Meditatie-Ruimte ruimer is, kan ik weer groepsbijeenkomsten aanbieden. Je bent van harte welkom met jouw vriend(inn)engroep of met je partner. Ik kan bijeenkomsten bieden aan maximaal 6 mensen: het aantal is afhankelijk van de soort activiteit. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten.


4. Behandelingen en ervaringen van mensen die met me gewerkt hebben
Jaren geleden al weer behandelde ik een vrouw met een Yoni Healing Massage, die zelf opgeleid was in CranioSacraal Massage. Na de behandeling, waar veel oud trauma opgelost werd, vertelde ze me dat Yoni Healing Massage en Lingam Healing Massage onderdeel zou moeten zijn van CranioSacraal Massages. Bij CranioSacraal Massages wordt het hele lichaam gemasseerd op heel subtiele, maar diepgaande manier... ook in de mond wordt gemasseerd. Echter worden de Yoni en Lingam overgeslagen. Zij besefte dat juist in de Yoni en Lingam (heel) oude trauma's opgeslagen liggen en dat het oplossen daarvan tot de diepste healing / genezing leidt. De Yoni Healing en Lingam Healing Massages zijn dan ook gericht op healing / genezing en hebben niks met sexuele handelingen te maken. De aanraking gaat dan ook van mij naar jou. Ik ben gewoon gekleed en jij vanzelfsprekend ontkleed en je ligt in een lekker verwarmde massage ruimte op een massage bank. Omdat deze massage gericht is op healing / genezen, zijn er meestal maar 1 of 2 behandelingen nodig. Met name ook omdat je vooraf jezelf voor een belangrijk deel gehealed / genezen hebt. Healing door middel van aanraking is de laatste fase van je healings- / genezingsproces.

Als je voelt dat je hier aan toe bent, kun je contact met me opnemen via het contactformulier op mijn website.

Bovenstaande tekst komt van de pagina 'Yoni Healing Massage / Lingam Healing Massage / Tantra Healing Massage - Tantric Energy Massage / TEM Tantra Inspiratie - Verdiepende Tantra Training'.
Lees verder...

Via deze pagina kun je de ervaringsverhalen lezen van mensen, die met me gewerkt hebben.


5. Data Inspiratiedagen en overige activiteiten 2018
De data voor de Inspiratiedagen, die je individueel kunt volgen of samen met jouw partner of vriend(inn)engroep, of collega's plannen we in overleg.

Bijvoorbeeld Inspiratiedag 'vier je vrouwZijn, ontdek het Goddelijke in jeZelf'
Vrij maken van je Womb Power en je Vrouwelijke Kracht


Voor de overige Inspiratiedagen volg je deze link...

Omdat de Meditatie-Ruimte ruimer is, kan ik weer groepsbijeenkomsten aanbieden. Je bent van harte welkom met jouw vriend(inn)engroep of met je partner. Ik kan bijeenkomsten bieden aan maximaal 6 mensen: het aantal is afhankelijk van de soort activiteit. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten.


6. YouTube kanaal
Mijn YouTube kanaal is opnieuw ingericht. Via verschillende playlist kun je het onderwerp van jouw belangstelling kiezen. Als je je abonneert op mijn YouTube kanaal, ontvang je een notificatie als er een nieuwe video is geüpload.


7. Blijvend Actueel en Kruidenwebsite
Kijk hier voor informatie, die blijvend Actueel is: o.a. vaccinaties; weerstand verhogen op natuurlijke wijze; relatie voeding en psychiatrie; HIV bestaat niet; syncretism.

Nu vind je ook een link naar Cancer The Raw Truth en verschillende docu's van dr. Robert Morse.

Neem ook eens een kijkje op mijn Kruidenwebsite Het Gekruide Pad.

En natuurlijk blijven onze inzichten vanuit 'vrij en onbelast(end) (samen) leven' actueel, waren altijd al actueel, en zullen altijd actueel blijven. Totdat de Mensheid Haar recht op 'vrij en onbelast(end) (samen) leven' (h)erkend heeft én Ze aangenomen heeft én Ze geleefd wordt. Niet langer uitgestoten. Ik nodig vooral ALLE beschermers uit zich te laten aanraken, zodat ze doorleefd WETEN dat hun bescherming nu de 'powers that should not be' dient, en niet het normale (samen) leven op onze prachtige planeet Aarde.


Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.


Als je naar aanleiding van deze nieuwsbrief voelt dat je begeleiding en/of scholing op jouw Bewuste Pad nodig hebt, kun je een afspraak maken voor een intakegesprek: meestal is een kort telefoongesprek voldoende. Dan bekijken we samen op welke manier ik jou het meest effectief kan begeleiden. Hieruit volgt een voorstel voor je traject. We bekijken steeds in het moment wat je nodig hebt. Jij geeft aan, ik ben aanwezig en volg jouw ware behoeften.

Dit was het voor deze keer. Ik wens jou dat je je geïnspireerd voelt na het lezen van deze nieuwsbrief en de columns. Ik kijk er naar uit je te ont-moeten tijdens één van de activiteiten of een individuele sessie. Ik wens je een heerlijke tijd en maak graag weer contact met je in de volgende nieuwsbrief.

Van harte welkom voor een (vervolg) ont-moeting.


Spreekt de inhoud van deze nieuwsbrief en de columns je aan en wil je het graag delen met anderen, stuur de nieuwsbrief in zijn geheel dan gerust door naar jouw vrienden, familie etc. Inmiddels zijn mijn columns ook te vinden op de website en kun je op jouw website een link naar deze pagina plaatsen als je dat wilt. Je mag de columns ook overnemen indien je ze in het geheel plaatst en mét bronvermelding: Mascha Roedelof, Het Bewuste Pad, Leven laten Leven, www.hetbewustepad.nl.


Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen, laat het me dan even weten (je kunt de mail van de nieuwsbrief retour sturen met je verzoek of via het contactformulier laten weten dat je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen). Dan haal ik jouw mailadres uit de mailinglijst. Geef het ook even door als jouw mailadres verandert, zodat ik mijn mailbestand up to date kan houden.


Hartegroet,
mascha roedelof


Mijn nieuwsbrief wordt ook (gedeeltelijk) naar het engels vertaald.

De nieuwsbrief gaat de hele wereld over via het ‘World Wide Web’ naar: Amerika; Australië; Nieuw Zeeland; India; Tjechië; Egypte; Duitsland; Frankrijk; België; Zuid Afrika