Goddelijke Innerlijke Moeder
(her)Verbinden met de Goddelijke Innerlijke Moeder
Divine Mother inside - (re)connecting with the Divine Mother inside)
(Scroll down in column)

Geleidemeditatie
Waarbij ik je meeneem op reis naar de Womb van de Aarde en de Cosmos

Tijdens deze geleidemeditatie ga je de verbinding met jeZelf ervaren via de Womb van Aarde en de Cosmos, de Centrale Zon, en wat je niet langer nodig hebt, laat los.


Goddelijke Innerlijke Moeder - (her)Verbinden met de Goddelijke Innerlijke Vader
Wij zijn Spirituele Wezens, die via onze fysieke lichamen (materiŽle) ervaringen hebben op onze prachtige planeet Aarde.

Na een sessie met een cliŽnt op 5 januari 2009 bedankte ik tijdens mijn meditatie de energieŽn die tijdens de healing sessie aanwezig waren.


Ik voel me zo open en dankbaar. De kinderZieltjes zijn nog steeds aanwezig en ook de energieŽn van de engelen-vibraties. De wereld is gehuld in een maagdelijk wit bruidskleed. De Zon zendt Zijn heldere verwarmende lichtende stralen. Het voelt dat ik wil mediteren en ik volg mijn impuls. Op de prachtige muziek van de Nataraj van Osho ga ik op reis...

Ik voel me als de baarmoeder van de Aarde en bereid me voor op de ontvangst van het Zaad van de Kosmos, de Centrale Zon. Ik bewerk mijn akkers en schenk het land het benodigde water. Ik voel mij als Goddelijke Moeder in een tantrische verbinding met de Goddelijke Vader. We zijn in stille Eenheid met elkaar. Dan... storten Zijn impulsen zich in mij uit, terwijl we beiden in overgave Zijn... heerlijk en vreugdevol stil Zijn... met, bij, en in elkaar. In innige Verbondenheid ontvang ik Zijn inspiratie... zovele potentiŽlen... en Ik... Ik schep en schep... Prachtige creaties waar doorheen zoveel Liefde en Leven stroomt... PotentiŽlen worden geschapen met allesdoordringende LevenGevende Liefde. Liefdevolle potentiŽlen, energievelden van potentiŽlen die beschikbaar zijn voor jou... en ja, ook voor jou!

Ik voel de diepe heling van de Goddelijke Moeder. Na eeuwen voelt ze eindelijk weer de diepe Verbinding met de Goddelijke Vader en kan ze Zijn liefdevolle impulsen eindelijk weer in Haar Hart ontvangen. Wat heeft ze deze inspiratie gemist. Wat heeft Ze deze bevruchting gemist. Ze verlangde er zů naar dat Haar akkers bewerkt werden en dat Haar het benodigde water geschonken werd. En de Goddelijke Vader is verheugd dat Zijn inspiratie, Zijn bevruchting eindelijk weer ontvangen wordt...

Dit is de eerste dag van mijn maanstonde (menstruatie).(Deze tekst is geschreven op maandag 5 januari 2009.)


Vanuit mijn innerlijke waarheid beschrijf ik in deze geleidemeditatie de wezenlijke betekenis van het Heilig Huwelijk ofwel '2-lingziel her-eniging' in mijZelf. Gender is in all things. Uiterlijk woon ik in een vrouwenlichaam, maar innerlijk zijn de vrouwelijke energieŽn en mannelijke energieŽn in mij in harmonie. Alles is in Mijn Bron aanwezig. Ik Ben de Womb van de Aarde en ik Ben de Womb van de Kosmos.mascha roedelof
Deze geleidemeditatie mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2018


De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.