Moeder Natuur
Ik Leef volgens de Natuurlijke Orde van Moeder Natuur.

Maar collectief overleven we, of liever gaan 'dood', omdat we volgens de chaos van de geÔndoctrineerde mens leven. De laatste is over natuurlijk direct samen leven op Aarde geplempt, zodat het Leven en ieders gedachten en handelingen gevangen werd, en nog steeds wordt, in kunstmatige programma's en vaststaande patronen.

Hierdoor wordt alle energie in al het Leven gedwongen te veranderen van natuurlijke frequentie-patronen van de Natuurlijke Orde in de onnatuurlijke frequentie-patronen.


De frequentie-patronen van de Moeder Natuur zetten cellen aan Levende Lichamen te vormen
Energie (stofwisselings)ziekten (en feitelijk is alle onbalans terug te herleiden naar energie) zijn gerelateerd aan het mt DNA. Het MitochondriŽn (mt) DNA is de energie-leverancier voor het gehele lichaam en met name de hersenen en het hart. De benodigde energie wordt geleverd door de Schumann Resonanties. Dat laatste is iets wat veel mensen (nog) niet weten.

En natuurlijk is het zo dat als mt DNA 'uit balans' van de moeder wordt doorgegeven aan een vrucht, de baby hiervan de gevolgen in zich draagt. Autisme is een andere uiting van mt DNA dat 'uit balans' is.

De oplossing is: mt DNA onderdompelen in de natuurlijke frequenties (Schumann Resonanties) van Moeder Natuur.

Vraag jezelf dus af of je al jouw Levenskrachtenergie laat stromen naar levenloze monumenten en of je daarvoor met je eigen Leven wilt betalen.

Jouw antwoord kan jou en de enige ware Natuurlijke Orde, Moeder Natuur, redden.


Het gaat erom dat je bewust bent van alle 'man-made' structuren, die jou van je Levenskrachtenergie beroven. Alle collectieve problemen zijn door mensen veroorzaakt. Stop met het veroorzaken van de collectieve problemen. Zodat eindelijk collectieve Healing (inclusief de diepste individuele) kan plaatsvinden.


Dualiteit
Het Leven is bedoeld vrijelijk te stromen. Wat mensen creŽren dient de Mensheid en jou te faciliteren in plaats van je tot slaaf te maken. Mensen zouden ook in samenhang en afstemming met Moeder Natuur, wat veel dieper gaat dan de Aarde zelf en al Haar bewoners omdat we in een Yoniversum leven, moeten (co)creŽren.

De ENIGE echte dualiteit in deze Realiteit is veroorzaakt door 'man-made' lineaire energie-golven. Zij maken GEEN deel uit van Moeder Natuur. Dit begint al bij de 'opvoeding' van baby's: wij verwachten van hen (programmeren hen) dat ze poepen, plassen, slapen, en eten volgens ons levensritme in plaats van dat van henZelf. Ieder Mens heeft een eigen uniek Levensritme en we worden uitgenodigd die te respecteren en omarmen en onze kinderen zich te laten ontvouwen als de prachtige bloemen, die ze zijn.


De Drie-Eenheid
Magnetisme 'creeert' de Drie_Eenheid. Natuurlijke 'dualiteit' is 'rood' en 'blauw' ('mannelijke' en 'vrouwelijke' krachten)... en Magnetisme is het Stille Witte Licht.

Alle creatie is 'duaal' ('mannelijke' en 'vrouwelijke' krachten / electriciteit) en de 'creator' (Magnetisme) is IN de creatie (en visa versa).

Het Stille Witte Licht differentiŽert in het licht-kleuren-spectrum van 'infra rood, rood, oranje, geel, groen (Hart Centrum, Ziel), blauw, indigo, violet, en ultra-violet. Al deze kleuren 'samen' 'gaan op' in Wit (een Kolom van Wit Licht)... Daarom nemen we geen kleuren meer waar in de afzonderlijke chakra's als deze volledig op elkaar afgestemd zijn en als 'ťťn' resoneren.

Magnetisme maakt de twee 'duale' krachten 'compleet en afgerond'.

Alleen als we weer 'samen vallen' met het 'Goddelijk Vrouwelijke' en het 'Goddelijk Mannelijke' in Ons, kunnen we ons (her)verbinden met Spirit's flow en onze Magnetische Aardse Levenskracht Energie (Innrlijke Creatie Bronkracht) vanuit de Drie-Eenheid Leven.


Het Leven is bedoeld vrijelijk te stromen
Het Leven is bedoeld vrijelijk te stromen
mascha roedelof
Deze column mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2018


De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.