Authenticiteit in Relaties
Lukte het eerder nog om relaties in stand te houden om redenen van veiligheid, zekerheid, lichamelijke (sexuele) aantrekkingskracht, in de Nieuwe Energie lukt dit niet meer.

Hoe meer jij afgestemd en in contact bent met jouw Ware Essentie, hoe belangrijker het is voor jouw energetisch systeem aansluiting te hebben met voor jou resonerende energie.

Fysiek sex delen met een persoon, die niet of onvoldoende resoneert op al jouw lagen, haalt je onmiddellijk uit de Verbinding met jeZelf en dus ook uit de Verbinding met de Ander.

Je zult het steeds subtieler voelen in jouw energetisch systeem. Neem dit serieus. Vertrouw op jeZelf. Als het niet kloppend voelt voor jou, dan is dat wat het is op dat moment voor jou. Handel daar dan naar!mascha roedelof
Deze column mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2018


De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.