Innerlijke Alchemy
Heilig Huwelijk

Innerlijke Alchemie
Innerlijke Alchemie


Geboren worden als de Pilar of Light

Ik kom de laatste tijd weer meer diepe hartenpijn, druk op de borst, en benauwdheid (zie tekst in kader onder deze column) tegen bij cliŽnten. Het moment van conceptie, de zwangerschap, en het geboorteproces ook (ook in de familielijn).

Deze momenten en fasen kunnen diepe verwondingen geslagen hebben, waardoor leegte ontstaan is (gemis aan echte liefde). Die, soms al op heel jonge leeftijd, geprobeerd wordt om met sexuele activiteit te 'vullen', wat niet lukt en daardoor nog diepere wonden maakt. Het gemis aan echte liefde triggert emoties als zich alleen voelen, uitgestoten en eenzaamheid: het gevoel van alleen op de wereld zijn, geen veilige bedding in het zelf ervaren.

Rillingen, trillen van het lichaam, spierpijnen, hoofdpijnen kunnen ook gevoeld worden.

In het kijken hiernaar kan misselijkheid gevoeld worden en dan is de uitnodiging om te kijken wat daar 'onder' ligt. Door wezenlijk verbinding te maken met wat het lichaam je laat voelen en ervaren, kun je de afgescheidenheid doorleven en laat het uiteindelijk 'als vanzelf' lost (en nee, dat gaat dus niet vanzelf). Als oude vastzittende energie weer in beweging komt, kan dit rillingen en trillen van het lichaam tot gevolg hebben. En dit kan weer spierpijnen tot gevolg hebben. Je kunt je lichaam ondersteunen in het in beweging komen en uiteindelijk loslaten van oude energieŽn door je lichaam zachtjes te 'shaken'.

Dit is een 'tijd' van (opnieuw) geboorte geven aan jeZelf, je innerlijke Zon, je innerlijke Wolf, je eigen Gouden Licht. Doordat je het gebied van je Solar Plexus heelt, kan het Gouden Licht zich door en om je lichaam verspreiden. 1ste, 2de, 3de chakra, en 4de chakra vragen om heling waardoor de chakra's uiteindelijk een Pilar of Light vormen en je ook wezenlijk vanuit je volledige belichaming van binnen naar buiten kunt Leven. Je zult ook meer en meer je eigen levensritme willen volgen en niet de kloktijd. Dit kun je ook terug zien bij (jonge) kids en dat kan botsingen geven op school, omdat de leerkracht volgens een programma wil werken. Meer en meer zullen mensen(kinderen) gaan onderscheiden wat natuurlijk voor ze is en wat niet.

Dit is het proces van Innerlijke Alchemie


Een toevoeging met betrekking tot het angstig voelen. Als we naar onze eigen tijdlijnen kijken vanaf het moment dat we 'zijn ontstaan' uit de grote oceaan van energie (we waren er dus altijd al en zullen ook altijd zijn) hebben we onszelf (ons bewustzijn) naar buiten toe uitgeademd. Tot het punt waar we nu zijn. We kunnen niet verder uitademen, het is 'nu' tijd om alles dat we naar buiten toe geprojecteerd hebben weer in te ademen. De impuls tot inademen, wordt op verschillende manieren 'getriggerd'. O.a. door het punt waar we zijn aanbeland in de grote cyclus. Daar hoef je dus niets actiefs voor te ondernemen. Je hoeft ook niets te activeren. Behalve 'open' en ontvankelijk te zijn voor wat zich in jou aandient. Energie die terug 'thuis komt' kan als vreemd aanvoelen (en in de uitademing zijn er vele afgescheiden verhaallijnen aan gekoppeld) en je angstig maken. Het is een levenskunst om deze angst te laten zijn. Als het ware in de angst kijken, haar verwelkomen, de lichaamstrillingen verwelkomen 'hallo', waardoor JOUW levenskrachtenergie ook echt 'thuis' kan komen en je haar weer kunt belichamen en je haar weer tot je beschikking hebt om te (co)creŽren wat je in (co)creatie wilt laten ontstaan.


Free Spirits co-creating the newmascha roedelof
Deze inspiratie mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
(Geschreven op 15 april 2019 en opnieuw in 2020 opgenomen vanwege actualiteit)
mas©ha 2020


Besef dat lichamelijke, emotionele, psychische, spirituele, energetische onbalans ook veroorzaakt kunnen worden door (kosmische) straling en man-made electrosmog ofwel inorganic EMF. Ik refereer hier aan 'afzonderlijke' 'lichamen', die vanzelfsprekend niet werkelijk van elkaar afgescheiden zijn vanuit het Eenheidsparadigma waargenomen.
De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.