Groeien in Kracht door Sexuele BeVRIJding
Hoe meer jij jeZelf (Sexueel) bevrijdt, hoe meer Sexuele Energie (levensenergie) er vrij beschikbaar komt voor je. Stel je eens voor hoeveel kracht dit jou geeft in bijvoorbeeld healing, creativiteit, scheppende vermogens.

Spiritueel bewustZijn en persoonlijke ont-wikkeling dienen hand in hand te gaan. Het ontwikkelen van (paranormale) vermogens zonder dat deze geaard zijn in een krachtige persoonlijkheid kunnen (levens)gevaarlijk zijn. Machtspatronen en andere ego-patronen dien je achter je te laten om met bewustZijn deze vermogens en krachten te gebruiken.

Dit geldt voor álle relaties, dus voor sexuele liefdesrelaties, vriendschapsrelaties, cliënt-coachrelaties, werkgever-werknemerrelaties enz.mascha roedelof
Deze column mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2018


De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.