Contactonderzoek ofwel Contact Tracing en Tracking en Testen


Contactonderzoek nadat iemand positief getest is
op een niet-bestaand besmettelijk ziekmakend virus


Update 27 mei 2020 scroll naar beneden naar het kader onder het artikel


Contactonderzoek genoemd tijdens persconferentie van dinsdag 19 mei 2020

Vanuit mijn eerdere artikelen op deze website 'Het Bewuste Pad' en mijn dochterwebsite 'Het Gekruide Pad' weet je nu dat besmettelijke ziekmakende micro-organismen inclusief virussen niet bestaan! Dus waarom al deze vrijheidsbeperkende en hoog controlerende maatregelen? Doorzie jij al wat er zich wereldwijd werkelijk voor onze neus afspeelt?


Als de germ theorie waar zou zijn, zou er niemand meer zijn om er in te geloven
Besef dat je in symbiose samen leeft met vele vele micro-organismen om je heen en in je. Besef echter dat er geen besmettelijke ziekmakende micro-organismen inclusief virussen bestaan.

De natuur (inclusief jouw innerlijke natuur) is gericht op LEVEN en doet er alles aan jou te laten overleven in plaats van aan te vallen! TENZIJ je gaat ingrijpen op de natuur en het natuurlijke, want dan ga je problemen in de vorm van onbalans veroorzaken.

Mensen die permacultuur toepassen in hun moestuin weten bovenstaande allang en zorgen voor een gezonde grond opbouw.


Boodschap aan mijn medemensen inclusief kinderen

Hugo de Jonge kondigt tijdens de persconferentie van 19 mei 2020 aan dat de maatregelen nodig zijn totdat er een vaccin is. Kinderen worden aangesproken op schuldgevoel, want doordat zij zich aan de vereiste maatregelen hebben gehouden, is het niet-bestaande virus! niet verder verspreid en nu ingedamd, waardoor de maatregelen nu kunnen versoepelen... Mede dankzij hen! Hadden ze zich niet aan de maatregelen gehouden, dan zou het niet-bestaande virus! niet ingedamd zijn: door deze verwoording worden ze aangesproken op een vals geweten van buitenaf opgelegd en schuldgevoel (geWETEN kan van binnenuit ontstaan). Ze worden, als de volwassenen van onze toekomst, ook gevraagd creatief mee te denken en praten... Huge de Jonge vergeet waarachtig te zijn in zijn boodschap dat het hen erom bedoeld is om kinderen te sturen binnen de hokjes. Want de boodschap van de Jonge komt niet vanuit de waarheid van de natuurlijke wetten dat besmettelijke ziekmakende micro-organismen inclusief virussen niet bestaan: hij liegt dus (bewust of onbewust) tegen onze kinderen met de (volgens mij bewuste) uitwerking de levenskracht energie van onze kinderen te kanaliseren.

Vanaf 1 juni a.s. gaat iedereen met 'klachten' getest worden, getraceerd, geÔsoleerd, en gerapporteerd... want dat is cruciaal (15.13min). Het is belangrijk om de tijd tussen besmetting blablabla: WEET DAT BESMETTINGEN NIET BESTAAN! (15.21min)


Weet dat testen naar iets dat niet bestaat pure nonsense is
Bovendien test iedereen mogelijk en waarschijnlijk positief en dat heeft te maken met hoe getest wordt en waarop getest wordt. Ik schreef eerder een artikel met de titel 'Vaccin en Test (mei 2020)'. Bestudeer dat artikel en de teksten in de kaders onder het artikel uiterst zorgvuldig.

Laat je niet testen als je beetje gezond verstand hebt, want grote kans dat je positief getest wordt en niet omdat je aangevallen bent door een virus, want dat bestaat niet, maar omdat bijna iedereen inclusief fruit positief test! Als gevolg van positief testen, moet je in quarantaine en je huisgenoten ook en start de GGD contactonderzoek. Dit is de opmaat naar een 2de lockdown, die dus helemaal niet gaat om een niet-bestaand virus in te dammen maar om jou van je vrijheid te beroven en jou en je medemens nog meer te kunnen controleren.


Boodschap aan mensen die bij de GGD werken
Besef dat je BIJDRAAGT aan een samenleving die nog meer getraumatiseerd, geÔndoctrineerd, geÔsoleerd, gecontroleerd, en van haar vrijheid beroofd wordt! Verdiep je in wat regulier opgeleide artsen als Dr. Andrew Kaufman aan boodschap verder brengen. Bestudeer het artikel 'Vaccin en Test (mei 2020)'.


Boodschap aan Hugo de Jonge
Als je werkelijk naar voren wilt kijken (17.22min) bestudeer dan de boodschap van Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowan, Dr. Barre Lando, Dr. Stefan Lanka, Dr. Ryke Hamer, en anderen en ga begrijpen dat besmettelijke ziekmakende micro-organismen inclusief virussen niet bestaan. Ga begrijpen dat testen naar iets dat niet bestaat vanzelfsprekend niet logisch is en zelfs nonsense. Dat zoeken naar een vaccin voor iets dat niet bestaat nonsense is, en begrijp dat nu juist het vaccin ziekmakend is vanwege de gifstoffen en lichaamsvreemde stoffen die eraan toegevoegd zijn. Ga begrijpen dat het zoeken naar bestrijding van iets dat niet bestaat nonsense is! Leer eens anticiperen door begrip te gaan krijgen van je eigen biologisch systeem en zelfhelend vermogen ťn hoe de natuur is ingericht! Leer begrijpen dat je bijdraagt aan een pLandemic! Het script voor deze pLandemic is al jaren geleden geschreven en jij bent er onderdeel van en jij kunt dit dus ook STOPPEN: je kunt STOPPEN bij te dragen!


Boodschap aan iedereen die organisch wil samen leven
Besef dat we AL in symbiose samen leven met vele vele micro-organismen om ons heen en in ons. Besef echter dat er geen besmettelijke ziekmakende micro-organismen inclusief virussen bestaan. Het in een controle fase gepushet worden, gaat dus helemaal nergens over. Het wachten op een vaccin gaat nergens over. Bestudeer het artikel 'Vaccin en Test (mei 2020)' nog eens! De natuur (inclusief jouw innerlijke natuur) is gericht op LEVEN en doet er alles aan jou te laten overleven in plaats van aan te vallen!

De moeilijke tijd waarin tijdens deze lockdown vele mensen terecht gekomen zijn, is 100% georkestreerd! Besef dat en laat deze waarheid eens goed inzinken!

Mensen die zijn overleden (20.15min) zijn NIET overleden als gevolg van een niet-bestaand virus. Dat kan natuurlijk helemaal niet. De oorzakelijkheid van de symptomen ligt niet in een niet-bestaand virus. Dat ouderen in verpleeghuizen in eenzaamheid sterven, is dus 100% georkestreerd! Bezoekregelingen kunnen nu versoepeld worden? Ze waren 100% onnodig! Ook ouderen in verpleeghuizen kunnen niet besmet worden door ziekteverwekkers die niet bestaan: besmettingen bestaan niet ťn de ziekteverwekkers bestaan niet!

Bestudeer de aangereikte artikelen en doorlinken, en laat de aangereikte informatie goed in je doorwerken. Luister daarna nog eens naar de persconferentie en ga dan eens na of je de propaganda, aansturing, en controle kunt herkennen.


We doen dit met elkaar?
Denk je werkelijk nog steeds dat de 'regering' er is om jou te beschermen of leer je te doorzien dat zij het establishment en de corporaties van de 'macht' (die jij uit handen gegeven hebt) beschermen?


Wat je wel kunt doen?

Vanuit gezond logisch gevoelsverstand waarheid verspreiden in plaats van georkestreerde propaganda en leugens.


Contact tracing in uitvoering in restaurants vanaf 1 juni 2020

Tekst is gekopieerd van een restaurant en de regelgeving voor restaurants en andere horeca gelegenheden kun je hier vinden.

𝑩𝑬𝑳𝑨𝑵𝑮𝑹𝑰𝑱𝑲 𝑩𝑬𝑹𝑰𝑪𝑯𝑻 - 🍷 𝑼𝑰𝑻𝑬𝑻𝑬𝑵 𝑽𝑨𝑵𝑨𝑭 1 𝑱𝑼𝑵𝑰 2020 🥗

Lieve gasten,

De countdown tot 1 juni 2020 kan beginnen!

Vanaf 1 juni mogen we het restaurant en het terras onder voorwaarden weer gedeeltelijk openstellen 🍷.

Wij zullen ons allen aan de voorgeschreven voorwaarden/maatregelen dienen te houden om verspreiding van het virus en een eventuele 2e lockdown te voorkomen!

De voorwaarden:

1. U kunt enkel op reservering ons restaurant bezoeken (ivm max. 30 personen binnen), reserveren aan de deur bij beschikbaarheid is ook toegestaan.

1A. Er zal bij aankomst, voor het binnen treden een gezondheidsgesprek plaatsvinden, waarin enkele vragen aan u worden gesteld mbt uw gezondheid. Wij gaan er vanuit dat u naar eer en geweten antwoordt.
We hebben allen maar 1 gezondheid, welke ten alle tijde voorop staat!

Wij zullen uw naam en telnr. noteren ivm eventuele vragen vanuit de GGD inzake een contactonderzoek, indien nodig.

Hou ten alle tijden 1,5 meter afstand tot medegasten en personeel!

Wanneer u plaats neemt geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens conform de AVG.

2. U mag 𝙈𝘼𝙓𝙄𝙈𝘼𝘼𝙇 𝙈𝙀𝙏 2 𝙋𝙀𝙍𝙎𝙊𝙉𝙀𝙉 aan 1 tafel zitten wanneer u geen gezin (wonend op hetzelfde adres) vormt.
Gezinnen uit 1 huishouden zijn uitgezonderd en mogen samen aan 1 tafel zitten.

3. Voor het plaatsnemen kunt u uw handen desinfecteren met de beschikbaar gestelde handgel.

4. Volg de aanwijzingen van het personeel ten alle tijden op.

5. Bij het verlaten van het restaurant/terras zullen stoelen, tafels en menukaarten grondig gereinigd worden.

6. 𝙀𝙩𝙚𝙣 𝙖𝙛𝙝𝙖𝙡𝙚𝙣 𝙗𝙡𝙞𝙟𝙛𝙩 𝙢𝙤𝙜𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠.

7. Bent u of een van uw gezinsleden ziek, annuleer dan uw reservering en wij ontvangen u met alle liefde op een ander moment 🤗

8. Zorg voor elkaar, maar ook zeer belangrijk, respecteer elkaar, alleen op deze manier kunnen we ons door deze bijzondere periode heen slaan en kunnen we stukje bij beetje terug naar ons "normale" leven.

Bedankt voor jullie support, medewerking en vooral betrokkenheid bij onze zaak ❤


Einde bericht.

Lees je dit goed?

"1A. Er zal bij aankomst, voor het binnen treden een gezondheidsgesprek plaatsvinden, waarin enkele vragen aan u worden gesteld mbt uw gezondheid. Wij gaan er vanuit dat u naar eer en geweten antwoordt.
We hebben allen maar 1 gezondheid, welke ten alle tijde voorop staat!

Wij zullen uw naam en telnr. noteren ivm eventuele vragen vanuit de GGD inzake een contactonderzoek, indien nodig.

Hou ten alle tijden 1,5 meter afstand tot medegasten en personeel!

Wanneer u plaats neemt geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens conform de AVG."

Dit is Contact Tracing!

En wat is AVG?
"Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer."

Ga jij nog gezellig uit eten en voldoen aan deze VOORWAARDEN ter controle van mogelijke 'besmetting' (wat niet bestaat) met niet-bestaand besmettelijk ziekmakend virus of laat je je geWETEN spreken en zeg je STOP tegen deze vrijheidsbeperkende en hoog controlerende maatregelen?


Contact Tracing en Tracking via jouw SmartPhone of Iphone

Covid-19 app software zit verplicht in de nieuwe telefoon update. Check je telefoon op updates en zie dat alle software die nodig is om via jouw Bluetooth verbinding willekeurige ID's te verzamelen en te delen zojuist geÔnstalleerd zijn als voorbereiding op de door de overheid ontwikkelde covid-19 apps (Iphone update iOs 13.5).
Beter is om naar instellingen te gaan. Open je telefoon instelling en zoek naar Covid.

Daar zie je staan


Het systeem voor meldingen over mogelijke blootstelling aan COVID-19 gebruiken op uw Android-telefoon

Als u wilt weten of u mogelijk bent blootgesteld aan iemand die meldt dat hij of zij COVID-19 heeft, kunt u blootstellingsmeldingen inschakelen. Als u van gedachten verandert, kunt u de functie altijd uitschakelen.
Als u het systeem wilt gebruiken, moet u de app van uw volksgezondheidsinstantie downloaden.

Als u COVID-19 blijkt te hebben, kunt u die informatie delen met de app om de mensen te waarschuwen met wie u contact heeft gehad.

Als u bent blootgesteld aan iemand die heeft gemeld dat hij of zij COVID-19 heeft, stelt de app u hiervan op de hoogte en krijgt u verdere instructies te zien.

Wat u nodig heeft om aan de slag te gaan

Download een app van de volksgezondheidsinstantie in uw regio. Als u wilt weten of er een app beschikbaar is, neemt u contact op met de overheid.

Schakel bluetooth op uw telefoon in. Bekijk meer informatie over hoe u bluetooth inschakelt.

Schakel de locatie-instelling van uw telefoon in. Bekijk meer informatie over hoe u locatie inschakelt. Het systeem gebruikt deze instelling om te scannen op bluetooth-signalen. Het verzamelt of volgt uw locatie echter niet.

Hoe blootstellingsmeldingen werken

Als u blootstellingsmeldingen inschakelt in een app van de volksgezondheidsinstantie in uw regio, deelt uw telefoon willekeurige ID's met andere telefoons in de buurt waarop het systeem voor blootstellingsmeldingen ook is ingeschakeld.
Gedurende de dag wisselen uw telefoon en de telefoons om u heen willekeurige ID's uit. Als uw telefoon een willekeurige ID van een ander apparaat detecteert, wordt de ID geregistreerd en opgeslagen.
Als iemand meldt COVID-19 te hebben en de ID van deze persoon is opgeslagen op uw telefoon, informeert de app u over de volgende stappen die u moet nemen.

Hoe de app de blootstelling kan bepalen

De betreffende volksgezondheidsinstantie bepaalt welke factoren kunnen wijzen op mogelijke blootstelling.
Als de app vaststelt dat u in contact bent geweest met iemand die meldt dat hij of zij COVID-19 heeft, deelt het systeem het volgende met de app:

De dag waarop het contact heeft plaatsgevonden.

Hoe lang het contact duurde.

De sterkte van het bluetooth-signaal van dat contact.

De app van de volksgezondheidsinstantie mag de locatie van uw telefoon niet gebruiken.
Het systeem voor blootstellingsmeldingen zelf gebruikt uw locatie niet en deelt de identiteit van andere gebruikers niet met de app, Google of Apple.

Als u COVID-19 heeft

U kunt in de app van de volksgezondheidsinstantie aangeven dat u COVID-19 heeft.

De app kan u vragen uw willekeurige ID's te delen. Zo kan de volksgezondheidsinstantie anderen op de hoogte stellen.

De app controleert vervolgens of uw willekeurige ID's zijn opgeslagen op de apparaten van andere mensen. Het systeem kan anderen waarschuwen die in contact met u zijn geweest. Uw identiteit wordt niet bekendgemaakt aan deze mensen.

Hoe het systeem voor blootstellingsmeldingen uw privacy beschermt

U bepaalt of en wanneer u uw gegevens deelt.

Het vergelijkingsproces van de ID's voor blootstellingsmeldingen vindt plaats op uw apparaat zelf. Dit betekent dat alleen u en uw app weten of u meldt dat u COVID-19 heeft, of dat u bent blootgesteld aan iemand die heeft gemeld COVID-19 te hebben. Uw identiteit wordt nooit gedeeld met andere gebruikers, Apple of Google.

Als u een app van een volksgezondheidsinstantie downloadt, kunt u zich aanmelden voor het gebruik van blootstellingsmeldingen.

Als u COVID-19 heeft, kunt u ervoor kiezen uw willekeurige ID's te delen met de app.

De willekeurige ID van uw telefoon wordt elke tien tot twintig minuten gewijzigd om tracking te helpen voorkomen.

Uw telefoon slaat alleen willekeurige ID's van de afgelopen veertien dagen op.

De app van de volksgezondheidsinstantie mag de locatie van uw telefoon niet gebruiken en uw locatie niet op de achtergrond bijhouden.

Alleen officiŽle apps van volksgezondheidsinstanties kunnen het systeem gebruiken.


Je kunt je updates en Bluetooth en locatiegegevens uitzetten

"Ongevraagd is er een app of optie op ieders telefoon geÔnstalleerd m.b.t. covid-19. Iets als een track and trace systeem. Dit ontdekte ik vanmorgen n.a.v. een facebook post van iemand over een Iphone update. Ik heb zelf android en ben ook gaan zoeken vanmorgen en wel ja... zonder update te hebben gehaald staat het ineens in mijn telefoon. Hier heb ik niet om gevraagd en was ook al niet van plan zo'n corona app te installeren en de onderdrukking van vrijheid te stimuleren! En nu is er dus geen VRIJE keuze meer! Blijkbaar (zover ik kan zien) is de 'app' nog niet actief, maar misschien komt dat omdat ik Bluetooth uit had staan?

De optie is blijkbaar ook niet te verwijderen!

Wat kan je doen:
- Wat je wel kan doen is Bluetooth en locatiegegevens uitzetten, in de hoop dat er dan geen informatie ongevraagd per telefoon uitgewisseld wordt!

- Zover ik begreep uit eerder gelezen bericht over Iphone staat deze nieuwe optie onder 'instellingen' en dan 'privacy'.

- Bij mijn Android (Samsung) toestel ben ik binnen instellingen gaan zoeken naar covid-19 en vond 'meldingen over mogelijke blootstelling aan covid-19'. Door daarop te klikken kom je uit in de 'telefoonoptie' met informatie.

Ik weet niet in hoeverre hier op een later moment ook ongevraagd een traceer app aan gekoppeld wordt of in hoeverre deze al ongevraagd actief zijn.

Maar mocht jij net als ik ook geen behoefte hebben aan deze vorm van controle en macht, dan zou ik zeker even checken en de belangrijkste functies die deze app gebruikt uitschakelen!
~Willemien Timmer


En ook Google uitzetten op jouw SmartPhone of Iphone


Apparaat dichtbij zoeken
Locatie
Geschiedenis
Advertenties
Voorkeuren

Gewoon alles UIT!


En natuurlijk nooit een app van de overheid downloaden!


Beter nog: vervang jouw Iphone of SmartPhone door een oude Nokia zonder alle smart stuff en apps daarop!

Het uitzetten van Bluetooth en locatiegegevens is mogelijk ook onvoldoende. Het verwijderen van de batterij is mogelijk onvoldoende, want ik weet dat ook een telefoon zonder batterij te checken is.

Besef dat ook de oude telefoons zonder locatiegegevens voortdurend zenden en ontvangen naar het mobiele netwerk waardoor je te traceren op locatie. Op die manier werd voorheen opsporingsonderzoek gedaan. Gewoon mobiele telefoon lekker thuis laten.


Snap je nu de 1,5m maatregel en de snelle uitrol van 5G?

De 1,5m afstand van elkaar is nodig om individueel te kunnen tracken, en 5G en de satelieten in combinatie met jouw SmartPhone of Iphone en/of het EP vaccin ondersteunen de tracing en tracking. Je weet dat COVID 19 niet bestaat, want besmettelijke ziekmakende micro-organismen inclusief virussen bestaan niet. COVID 19 is de cover up voor de wereldwijde vrijheidsbeperkende en controlerende maatregelen van de New World Order ofwel agenda 21 die jaren geleden geŁpgrade is naar agenda 30.mascha roedelof
Deze Inspiratie mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2020


App neemt verplicht checkgesprek in horeca over
Ondernemers willen zo graag weer aan de slag dat de QR code wordt omarmd om zo de minste tijd kwijt te zijn aan de vragen die ze aan hun klanten bij de deur moet stellen.

De ondernemer zit hier waarschijnlijk ook niet op te wachten maar heeft hij een keuze? Ja de ondernemer heeft een keuze, en waarschijnlijk de belangrijkste van zijn leven, want verkoopt hij zijn Ziel aan het systeem of kiest hij voor Essentie, Waarheid, Leven, Vrijheid. De implicatie van keuze 2 is mogelijk dat hij failliet gaat en zonder inkomsten komt te zitten. In deze fase van het grote spel(l) zitten we nu dus! Kies je voor de 'matrix' of kies je voor jeZelf.

Ik zelf ga geen QR code scannen om groen licht te krijgen om een zaak binnen te mogen. Sinds ik in Frankrijk woon, gaan sessies via Skype of Zoom. In Nederland zou ik praktijk hebben gehad en zou ik mijn cliŽnten vragen moeten stellen voordat ze op mijn behandeltafel zouden mogen gaan liggen. Waar blijft het recht op privacy en bescherming van jouw gegevens?

Nu is het nog niet verplicht en het lijkt een handige tool, maar hoe ver zijn we verwijderd van het moment dat als ik ergens een kop koffie wil gaan drinken ik eerst de app moet laten zien aan de serveerster of ik niet 'ziek' ben. En let op hŤ, even ter herinnering: besmettelijke ziekmakende micro-organismen inclusief virussen bestaan niet!

Of vindt iedereen het straks 'het nieuwe normaal' dat een app bepaalt of je geen C hebt?

Naar voorbeeld van onder andere China en Zuid-Korea ontstond al gauw de vrees onder de kritische medemens voor een zogenaamd QR-systeem, waarbij je jezelf moet inscannen wil je toegang krijgen tot een gebouw of tot een dienstverlening. Onder het mom van een lichaamsscan of een aantal vragen, krijg je de kleur groen voor een go, en rood voor een no. En in geval van het laatste moet je verplicht in quarantaine en moet je dagelijks inchecken via een trackingsysteem om te kijken of je alweer uit huis mag. Ook reisjes en extra's zijn gekoppeld aan dit systeem. Zolang jij een goed (lees volgzaam) burger bent en gezond en wel kun je jouw vrijheid verdienen (= social crediting).

De kanttekening van dit systeem is een enorme inbreuk op de (bewegings)vrijheid van mensen, hun privacy en de bescherming van hun medische gegevens. Daarnaast is dit een directe uiting van een politiestaat, waarbij je vrijheid compleet aan banden is gelegd en je dus niet meer uit huis kan zonder getraceerd, gemonitord en gerapporteerd te worden. In een democratische rechtsstaat waarbij grondrechten en mensenrechten, en vooral vrijheid, hoog in het vaandel staan en jaarlijks worden gevierd dachten de meesten dat dit niet zou gaan gebeuren.

Daar gingen we de mist in. Want de Jonge blijft continu herhalen dat het gaat om controle, beheersen en controleren. Waarbij hij de nadruk legt op: traceren, monitoren en rapporteren. En Rutte herhaalt graag dat we de ruimte die we verdiend hebben, ook moeten behouden met behulp van deze maatregelen. En besef je nog steeds dat besmettelijke ziekmakende micro-organismen inclusief virussen niet bestaan?

Je zou er toch enigszins argwanend door kunnen worden. Maar ieder kritisch geluid dat kanttekeningen zet bij de vrijheidsbeperkende en controlerende maatregelen, wordt natuurlijk direct de mond gesnoerd. Want er zijn vele andere mogelijkheden. Zoals de burger aanspreken op hun burgerplicht. Wat betekent dat wij netjes elkaar traceren, monitoren en rapporteren. Daarmee kunnen we een ieder op zijn verantwoordelijkheid aanspreken en dat nog altijd liever dan een app, toch? Zo denken ze er in ItaliŽ ook over, want daar zoeken ze nu duizenden vrijwilligers die met liefde hun medemens op hun verantwoordelijkheid aanspreekt door te klikken. De kliklijn is in Nederland een tijdje geleden ingesteld. Maar dit bleek toch niet voldoende.

Menig ondernemer en medemens gaat er vol in mee dat er nog meer en diepgaande vrijheidsbeperkende en controlerende maatregelen ingesteld worden. Het gaat nu eenmaal om waakzaam zijn en controleren. Dus houden ze vast aan elke vorm van controle en bedenken ze er snel nog een paar nieuwe manieren bij. Alhoewel, dat laatste is niet echt nodig.

Eťn blik op China en je hebt zo een zee aan ideeŽn. Want laten we eerlijk zijn, er is geen land beter in totalitaire controle dan China. Dus kijkt men daar momenteel graag de kunst af. Denk bijvoorbeeld aan plexiglas en schotten rondom kinderen, juffen en kassiŤres. Buzzers die afgaan als je te dicht bij een ander komt. Camera's die de straten scannen op afstand, goed gedrag, en bij voorkeur ook lichaamstemperatuur. Maar denk ook aan bijvoorbeeld hoofdbanden bij kinderen om te monitoren of ze wel actief meedoen tijdens de les, desinfectie spray douches bij openbaar vervoer en vooral allerlei verplichte apps en gezichtsherkenningsmogelijkheden. Waarbij de smart buitenwereld zo naadloos mogelijk moet aansluiten bij de smarthuizen en smartphones, zodat je veilig en goed gecontroleerd mee kan doen met het maatschappelijk leven. Daarnaast dragen ze het liefst nog overal en altijd een mondkapje. Graag nog binnenshuis ook, je weet immers maar nooit. Maar wellicht is dat daar meer noodzaak, dan wens, omdat de lucht zo waanzinnig vervuild is.

Niemand had echter ooit kunnen denken dat dit scenario in Nederland, in ons vrije, intelligente Nederland, ook werkelijkheid zou worden. Toch introduceerde Rutte het verplichte checkgesprek in de persconferentie van 19 mei jl. Je leest het goed, het verplichte checkgesprek. Niet meer als verantwoordelijkheid van de dienstverlener en dienstafnemer. Maar als verplichting. Ik dacht nog, hoe gaan ze dit doen? Maar dat antwoord is er al snel, dankzij ontzettend enthousiaste ondernemers die graag vooraan staan als het gaat om het bedienen van hun medemens.

De checkgesprek app
Een app die werkt op basis van een QR-code en jou vraagt naar je gezondheid en afhankelijk van de antwoorden jou een groene kaart geeft dat je het gebouw binnen mag en de dienst mag afnemen. Hartstikke veilig en privť, behalve dan dat je gegevens in handen zijn van een particuliere organisatie en ze gebruikt worden in het geval van een lokale uitbraak. Super vrijwillig, super veilig en hartstikke efficiŽnt in het verder inzetten van een totalitair regime. Want ja goed voorbeeld doet goed volgen toch.


Ik verwonder me over mijn vrije medemens
Hoe ver gaan we uit angst en hoe ver willen we gaan voor liefde?
De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.