Het Overvloedsprincipe
Elkaar in kracht laten (be)staan

Ben jij ge´nteresseerd in bewustWording met betrekking tot het basisgevoel dat we elkaar vanuit onze Wezenlijke Essentie onbelast in kracht kunnen laten (be)staan?
Ben jij ge´nteresseerd in een ruilmiddelenstructuur die onze prachtige planeet Aarde en jouw Zijn onbelast laat bestaan?
Voel jij hiermee een diepe resonantie in heel je Wezen en voel jij de moed in jezelf om daadwerkelijk te handelen naar jouw diepgevoelde Waarheid, maar wist je er nog even geen invulling aan te geven?
Durf je jezelf deze vragen te stellen en ben je benieuwd op welke manier jij hieraan kunt bijdragen?Dit was de introductietekst van mijn column die in het januarinummer van Spiegelbeeld staat.


De verdere tekst van bovenstaande column heb ik hier weggehaald, omdat er geen zoektocht meer is rondom het Overvloedsprincipe.
De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.