Sexuele Energie in Vrije Flow(ering)
Stromen... Wat stroomt er dan? En oh... dit herken ik als sexuele gevoelens. Ik ben op bezoek bij mijn zwangere vriendin en leg mijn hand op haar zwangere buik. Ik vraag haar wat ze voelt. Ze voelt de warmte van mijn hand die naar haar ongeboren kind gaat. Dan beweeg ik intuďtief met mijn hand over haar buik totdat ik op een bepaalde plaats mijn hand laat rusten. Ik voel contact met de energie van haar ongeboren kind en... mijn sexuele energie gaat stromen... ik voel het langs mijn ruggegraat, maar vooral in mijn perineum, mijn buik en in mijn hart. Gelukkig heb ik inmiddels zoveel ervaring met het stromen van mijn sexuele energie dat ik onmiddellijk begrijp dat ik geen sex wil, dat het geen lust is wat ik ervaar voor dit ongeboren kind, maar een diepe verbondenheid... een gevoel van eenheid... Dát gevoel veroorzaakt het stromen. Ik verlang naar deze verbondenheid en de aanraking vanuit mijn hart, mijn onvoorwaardelijke liefde voor dit ongeboren kind, laat mijn sexuele energie stromen. Ik ben verrukt over deze beleving omdat ze mij de herkenning geeft van waar het om gaat... het voelen en ervaren van de diepste essentie van mijn Zijn in verbinding met de ander... de plaats waar we allen Een Zijn...

Dit stromen van mijn sexuele energie heb ik zo vaak beleefd in verbinding met anderen, met mannen en vrouwen. Mijn zusters en broeders... Voor anderen gebeurt dit vaak nog onverwacht en het gebeurt nog al eens dat de ander ervan schrikt... Een vrouw die zichzelf als lesbische vrouw gedefiniëerd heeft en nu denkt dat ze verliefd is geworden op me. Als ik samen met haar haar gevoelens onderzoek, herkent ze dat ze zich de laatste tijd heel fijn voelt met zichzelf en haar leven. Ze is verliefd op het leven! Of de vrouw die 'opwinding' voelt als ik haar omhels... deze ervaring nog nooit heeft gehad met een meisje en zich misschien wel afvraagt of ze ook lesbische gevoelens heeft (of heet het dan bisexuele gevoelens, want ze is getrouwd?). En de man die ik vanuit mijn openheid omhels, maar hij interpreteert het gevoel, dat mijn sexuele energie in hem opwekt, als lust. Ja... het is mijn levensLUST, mijn levensstroom... maar dat betekent nog niet dat ik lichamelijke sex met hem wil. Ja... verbondenheid vanuit mijn hart en mijn ziel... dat is mijn diepe verlangen. Verbondenheid met jou... en met jou... en ja, ook met jou! Vanuit mijn gevoel van Verbondenheid met meZelf voel ik me in verrukking verbonden met alles en iedereen... Een kosmisch orgasme doorstroomt me... Oneindig plezier... onschuldig als een kind... kwetsbaar... speel je met me mee?

Als vervolg op deze tekst heb ik een scholingtraject ontwikkeld met de titel: ‘vier het Leven, ontdek jouw Goddelijk Zelf’.


Life Force Energy flowing freely
Life Force Energy flowing freely
mascha roedelof
Deze column mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2018


De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.