Echte mannen
Ik vind het heerlijk om mannenworkshops te mogen aanbieden. Mannen die zich de vraag stellen: wat is nou een echte man? Gewoon omdat ze in de buitenwereld geen rolmodel hebben. En dat klopt, want ZIJ zijn het Zelf... Mannen die voorgaan: er helemaal willen zijn voor zichZelf, hun partner, in hun sex en hartsliefde, en voor hun kinderen. En naar het samenleven op ons prachtig ruimteschip Moeder Aarde een verantwoordelijkheid voelen Ún die ook nemen willen: Dankjewel prachtige mannen ♥♥♥
Het beeld van deze foto vind ik heel aansprekend. Voor mij brengt het beeld de zorg van mannen voor Moeder Aarde, haar en hÚt Leven, inclusief (zijn) kinderen tot expressie. Ik voel me echt (aan)geraakt door het beeld. Het beeld werkt helend en via de kleuren van de regenboog komt zoveel levensvreugde en healing mee.


Echte mannen
De Nieuwe Aarde, een samenleving waar je helemaal jeZelf kunt Zijn, waar bewuste wijze vrouwen en mannen in Vrijheid en Harmonie met elkaar en de natuur samen leven, voorbij de vrouw-man kloof en alle bijbehorende verstrikkingen en maskers.

Een plek waar de Hemel de Aarde bevrucht waardoor er nieuw creatief Leven ontstaat, ieder moment opnieuw. Dit is de kracht en essentie van Sexualiteit. De essentie van Sexuele Energie zal meer en meer weer terug in onze herinnering komen. We gaan meer en meer Energetische Sexualiteit ofwel Supra Sex (nee, geen super sex) doorvoelen.

Als de Mensheid dit bewustZijn integreert, is alle verwarring en verstrikking achter gelaten, opgelost. We hebben een uitdagend groeiPad vˇˇr ons...mascha roedelof
Deze column mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
masęha 2018


De column 'Echte Mannen' staat prominent op de website Gedachtenvoer van Henk Mutsaers.
Via de website van Henk kun je je opgeven voor zijn nieuwsbrief met allerlei gezondheidstips van voeding, via wonen, naar bewustzijn (aanmelding nieuwsbrief kan via genoemde link)

Veel leesplezier en inspiratie gewenst!
De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.