Inspiratiedag 'vier je zwangerZijn, ontdek jouw diepste vrouwZijn'Verlangen naar een kindje

Je voelt het verlangen in je naar een kindje. Dat verlangen maakt nogal wat los in je. Vragen die opkomen, gevoelens van onzekerheid, angst en spanning wellicht. Je voelt dat je je graag fysiek, emotioneel, mentaal, en spiritueel wilt voorbereiden op het ouderschap.

Want hoe sta jij in je vrouwZijn, hoe staat jouw partner in zijn manZijn, hoe staan jullie samen in jullie relatie, (h)erken je de Liefde... Onvoorwaardelijke Liefde? Doorvoelen jij en je partner de essentie van Sexuele Energie die jouw levensenergie is?


Verband sex(ualiteit), lovemaking, zwangerschap en bevalling

Wat is het verband tussen sex(ualiteit), lovemaking (zoals de engelsen zo mooi zeggen: de energie van lovemaking voelt zacht en verbonden), zwangerschap en bevalling?

Zoals ik het zie en voel, heeft het alles met elkaar te maken want zoals je in je sex staat, zo sta je in het leven: dus ook tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Elk moment weer kun je weer opnieuw kiezen op welke manier je jouw sexuele energie (wat je levensenergie is) naar buiten brengt: in een vervullend liefdevol samenkomen met elkaar, een prachtig schilderij, het bouwen van een fantastische website, healing, ga zo maar door... Voorgaande activiteiten laten je voelen dat het leven (de levensenergie) in je leeft, vrijelijk stroomt, bruist: kortom je voelt je vervuld en levend. Plat neuken, zonder liefde/hartsverbinding, vervuld niet, je volproppen met eten ook niet... Je kunt vast nog meer activiteiten invoelen die je leeg en onvervuld achterlaten. Zo kun je in jezelf het onderscheid tussen levengevend en levennemend voelen.


Bewust uitnodigen van een ziel

Het bewust uitnodigen van een ziel in je leven, tijdens een bewust en heilig liefdevol verbonden liefdesspel, geeft levensenergie door aan de vrucht. Het zaad van de man zal liefdevol vanuit zijn hart en ziel energetisch geladen zijn. Als je als vrouw orgastisch bent op het moment dat je het zaad van je partner ontvangt, geef je jouw vrouwelijke levensenergie door tijdens de conceptie. Een bewust liefdevol aanwezig zijn in liefdevolle harts- en zielsverbinding voelt als een warme veilige vertrouwde bedding voor de ziel. Vanuit de andere dimensie kijkt de ziel toe. Je kunt je voorstellen dat deze ziel zich heel welkom voelt bij jullie: een bewuste uitnodiging laat je heel welkom voelen. Dat is nog eens een geweldige start van je aardse leven!


You come to us from another World
from beyond the Stars and void of Space
Transcendent, pure, of imaginable beauty
bringing with you the essence of Love
You transform all who are touched by you

You are the master Alchemist
You Light the Fire of Love
in Earth and Sky
in Heart and Soul of every being
Through your Loving
existence and nonexistence merge

~Rumi~

gedicht gevonden op 23 november 2012,
een aantal jaar nadŠt ik de tekst voor deze workshop geschreven heb


Het zal duidelijk zijn dat voorgaande ook tijdens de zwangerschap en bevalling geldt. Het is geweldig als aanstaande ouders zich bewust voorbereiden op de conceptie, zwangerschap, en bevalling.

De medische wereld speelt een bedroevend grote rol in het ontkrachten van de vrouw. Er bestaat geen effectievere manier om een vrouw (en haar partner) te onderdrukken dan haar levenscheppende krachten te mismaken. Onderdrukking van de vrouw werkt feilloos als je het voor elkaar kunt krijgen dat zij vervreemd raakt van haar diepste zijnskwaliteit: het voortbrengen van Leven (en dit is ruimer dan geboorte geven aan een kindje). Als het haar tijdens haar zwangerschap en het geboorteproces ontnomen wordt vanuit haar diepste verbinding met haar bron geboorte te geven, zal zij slechts een schaduw blijven van wie zij ten diepste IS. Uit haar bronkracht. Onwetend. Manipuleerbaar. (Dit geldt ook voor haar partner die dit proces van ontkrachting mee beleefd.) En dat gebeurt in het medisch circuit rondom zwangerschap en bevallling systematisch en op continue basis als gevolg van voortdurende onnodige interventie en geprojecteerde angsten.

De uitnodiging aan jou en je partner is dan ook je goed voor te bereiden nog voor je zwangerschap, bewust zwanger te worden en een bewuste zwangerschap te hebben. Bewust te kiezen voor de manier waarop en door wie (partner, vroedvrouw, doula) je begeleid wilt worden tijdens je zwangerschap en het proces van geboorte geven. Zodat je in verbinding met jeZelf het proces van geboorte geven in kunt gaan en daar heerlijk van te genieten. Samen met je partner of alleen. Genieten dus van de oerkracht die in je gewekt wordt, wakker gemaakt wordt, tijdens dit proces. In volledig vertrouwen naar jouw eigen lichaam toe in verbinding met je kindje (en partner).

Tijdens deze Inspiratiedag ga je onderzoeken hoe jij in je vrouwZijn staat, hoe jouw partner in zijn manZijn staat (als je de workshop samen met je partner doet), hoe jullie samen in jullie relatie staan, de betekenis van Liefde... Onvoorwaardelijke Liefde ga je onderzoeken. En je gaat onderzoeken of jij en je partner de essentie van Sexuele Energie die jouw levensenergie is, doorvoelen.
Graag wil ik de film aanvullen met het volgende
Behalve dat er voor mijn gevoel bij deze film teveel mensen aanwezig zijn waardoor aanstaande papa en mama afgeleid zijn, komt het bij mij als heel natural binnen. Als aanstaande ouders de kans krijgen zich met behulp van dit soort films voor te bereiden, kunnen ze het gewoon zelf. Zonder al die toestanden er omheen. En dan kunnen ze de baby gewoon zelf opvangen en net zolang onder water laten als goed voelt voor hen. De baby hoeft helemaal niet zo snel uit het water gehaald te worden. De baby vindt het heerlijk onder water. Kan dan langzaam wennen aan het niet meer in mama's buik zijn, maar nog wel in water. Het is ook heel belangrijk om de navelstreng rustig te laten uitkloppen, en pas daarna door te knippen. Het is prachtig om dat zelf te doen. Ik vind dat er bij dit filmpje teveel ingegrepen wordt in de natuur. Toch vind ik het ook een geweldig mooie film. Zo intens en integer om aanstaande papa en mama samen te zien, waarbij papa zo mooi ondersteunt en mama daar veiligheid en rust door krijgt.


Tijdens deze Inspiratiedag ga je je voorbereiden op een bewuste conceptie. Je leert een heilige ruimte te scheppen voor jou en je partner, waarin je de ziel van jullie aanstaande kindje bewust uitnodigt. Je leert hoe je je kunt voorbereiden op je zwangerschap. Je onderzoekt de verschillende aspecten van jou als vrouw, aanstaande moeder, en vriendin.

Je leert een dieper contact met jezelf ervaren en daardoor straks ook met de baby in je buik. Je leert te luisteren naar de signalen, de innerlijke wijsheid, van jouw lichaam en hierop te vertrouwen. Je leert op welke manier je jouw partner hierin kunt laten delen.

Deze Inspiratiedag kun je individueel volgen of samen met jouw partner. Ik bied je een veilige omgeving zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Je doet o.a. ademhalings- en contactoefeningen. Ook werken we met Ecstatic Body Work om de blokkades in het onderlichaam los te maken en de energieŽn weer te laten stromen. Daarnaast zijn er (geleide)meditaties en ga je heerlijk dansen.


Als vervolg op deze Inspiratiedag kun kiezen voor het begeleidingstraject bestaande uit 5 individuele sessies 'Vier je zwangerZijn - Begeleidingstraject'.


Op dit moment heb ik geen fysieke ruimte om massages aan te bieden. Wel kan ik (individuele) sessies aanbieden

Daarnaast is het mogelijk een wandelsessie of Skype Inspiratie Sessie of Advies per Email af te spreken


Individuele Inspiratiedag

Deze Individuele Inspiratiedag is een diepgaand ont-wikkelingsproces voor jeZelf. Helemaal afgestemd op jou waardoor diepgaande transformaties mogelijk zijn. Ook leuk om samen met je partner te volgen.

Locatie Nadat je een afspraak gemaakt hebt, ontvang je een bevestigingsmail met een routebeschrijving
Datum In overleg met jou plannen we een datum voor deze dag
Tijdstip van 12.00 - 16.00 uur
Energie-uitwisseling Ä 150,00* inclusief thee en water *
In overleg is het ook mogelijk om als afsluiting gezamenlijk te eten*

Bij meerdere personen 10% korting

Kleding Gemakkelijk zittende kleding is aan te raden

*Als jouw financiŽle situatie een belemmering is voor counseling met mij laat het me dan gerust weten, dan overleggen we wat je wel zou kunnen bijdragen.

*Je neemt je eigen lunch mee en het lijkt ons fijn om gezamenlijk iets te eten als afsluiting. Wij nodigen je uit om hievoor iets mee te nemen wat je graag wilt delen met de anderen, zoals hartige taart, salades, brood, broodbeleg, sap, etc.

Je kunt je voor deze Inspiratiedag opgeven op telefoonnummer 06 - 230 575 42 of via het contactformulier.

Je ontvangt een bevestiging van je opgaaf.

Overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving vind je op de linken-pagina onder B&B.