Er zijn geen zorgverzekeringen nodigEn als er geen zorgverzekeringen nodig zijn, dan hebben we ook geen regering nodig die mee praat over wat er wel en wat er niet vergoed wordt, en bij wie je wel of niet je zorg zou mogen halen.


Waarom zijn er geen zorgverzekeringen nodig?
Omdat je voor alles wat je wezenlijk nodig hebt, als maatschappij gewoon het geld aan kunt maken dat je nodig hebt. Klaar. Dat is alles. We brengen dit geld vanzelf direct de economie in: naar de bakker, de arts, etc., want het is voor dingen die we wezenlijk nodig hebben. Klaar. Dit is alles.

Levenstoegang en zorg, dat hebben we wezenlijk nodig. Daar kan je dus gewoon het toegangsgeld voor aanmaken dat we nodig hebben, en dat dan bij iedere transactie vanzelf weer een beetje op laten lossen. Alle banken kunnen dat binnen 1 dag programmeren in de huidige geldapplicaties: het kost namelijk maar 1 programmeerregel, Bestaansgeld om dit toegangsgeld voor iedereen beschikbaar te maken.

1 dag.

Maar ….. omdat iedereen in de eigen psyche nog steeds ervaart dat geld uit een heilige bron komt, een heilige bron waar je met je gore poten van af moet blijven, gaat iedereen deze eenvoud verplaatsen naar...

Het belasten van je medemens.

Ja, het belasten van je medemens vindt iedereen heel normaal. En dus praat iedereen, rijk en arm, ook heel zorgvuldig en braaf mee met politici over hoe je nou toch het beste jezelf kunt laten belasten en je medemens kunt belasten.

Maar eisen dat onze faciliteringsburo’s gewoon het geld aanmaken wat we nodig hebben, wat binnen 1 dag kan, nee dat is voor iedereen te absurd voor woorden. Dat ga je toch zeker niet opeisen als je net zo goed je medemens kunt belasten!

Faciliteringsburo’s? Ja, dat is wat regeringen zijn, maar de mensen daar zijn allemaal compleet geïndoctrineerd: ze denken dat ze onze heersers zijn. Net zoals onze medemens denkt heerser over ons te zijn: lekker elkaar belasten, terwijl vandaag in het hier-en-nu gewoon al het geld aangemaakt kan worden voor wat we wezenlijk nodig hebben.

Geld is niks. Geld is geen heilig goedje, en komt niet uit een heilige bron die beschermd moet worden. Nee geld is niks: ze is de expressie van een keuze.

Het geld dat je samen gebruikt, is een uitdrukking van de keuze die je onderling maakt.

Je kunt met je geldtoepassingen dus uitdrukken dat de mens geen toegang tot het leven heeft, en voor alle problemen die je daardoor dan krijgt, elkaar gaan belasten: het grote ‘Van geld blijf je met je gore poten af’ principe, de directe uitdrukking dus van ‘Van levenstoegang blijven jullie gewoon met je gore poten af’. Agressiegeld. Kadootje van heersers, ooit, wat iedereen nu heel normaal vindt.

Of... Je kunt met je geldtoepassingen uitdrukken dat de mens direct toegang tot het leven heeft. Klaar. Toegangsgeld. Equi Place (update may 15th 2015: Equi and Equi Place were here since 2007 but are dissolved may 15th 2015) is hier een voorbeeld van: zij faciliteert toegangsgeld. Dit Equi principe kan binnen 1 dag in de huidige euro-geld-applicaties ingebouwd worden: dat kost namelijk maar 1 programmeer regel. Zo ook kan toegangsgeld ten behoeven van zorg gecreëerd worden.
Maar zie... iedereen blijft maar op dat agressiegeld zitten, en mee kletsen over hoe je mij, jouw medemens, en de hele volgende generatie, die helemaal nog geen invloed uit kan oefenen hierop, nou toch het beste kunt belasten voor je levenstoegang, je zorgverzekering, en ga zo maar door.

De medemens die haar innerlijke dualiteit op 'mij' blijft projecteren, en dat nog steeds heel normaal vindt. Het vooral niet normaal vindt dat ik dit benoem en helder maak: ik moet me natuurlijk wel gewoon laten belasten tenslotte, en mee doen met het 'foei-stoute-regering-die-onze-toegang-tot-de-zorg-niet-goed-regelt-via-onze-premies-en-belastingen'.

Meedoen met dat vermeend gezamenlijk slachtofferschap... jaaa... dan vindt iedereen me lief... ach ja...


Wij zijn de nieuwe wereld al.


En oh ja.... omdat dit alles erg moeilijk te verwerken is voor de psyche van de mens, dit 'zomaar aanmaken van al dit geld' (en dit is niet de oorzakelijkheid van de shit in de wereld), kan je natuurlijk ook zeggen: laten we met The One Programming rule nu eerst die eigen bijdrage van 350 euro eens vanzelf laten aanmaken en zo beschikbaar stellen aan mensen...

Kan iedereen mooi even wennen aan het idee van 'zonder meer toegang tot geld hebben...' en daarna de volgende stap (geen bijstandsuitkeringen en dus ook geen belastingen daarvoor meer, maar The One Programming rule), etc. etc. etc.

Op dit soort ideeën kom je natuurlijk niet eens als je maar in die oude energie blijft rond roeren.Verdieping vanuit Vrij en Onbelast(end) samenleven is vrijelijk beschikbaar gesteld via teksten op mijn website'.

Je kunt jouw keuze om vanuit Vrij en Onbelast(end) samenleven gewoon helemaal zelf maken. Daar heb je geen ondersteuning bij nodig. Als je behoefte hebt aan iemand die met je meekijkt in wat er allemaal gaat omvallen in jouw leven zodra je voor Vrij en Onbelast(end) samenleven kiest, dan ben ik beschikbaar voor je.

Via mijn blogs geef ik je zicht op de eenvoud en vreugde van samen leven vanuit gedeelde levenstoegang. Ook laat ik je zien wat velen nu doen en denken vanuit de verwarde en verstrikte psyche in plaats van levenstoegang in gedeelde staat te laten. Hierdoor krijg jij handvatten aangereikt, waardoor je meer en meer het onderscheid in jezelf gaat (h)erkennen in wat samen leven vanuit levenstoegang is en wat niet. Je bent van harte welkom te reageren op de teksten van mijn blog nadat je je hiervoor aangemeld hebt. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie van de teksten op mijn blog. Daarnaast heb ik de The New Earth Life Academy from the New Paradigm ontwikkeld en vrijelijk beschikbaar gesteld als homeschooling.

Mijn YouTube kanaal waar ik verschillende playlists toon, waaronder Emotional Freedom Technique (EFT) en Transformational Breathing


Sorry not all links are in English, when somebody wants to translate, please feel free to do so or use google translate