Traject 'vier je youngsterZijn op de Nieuwe Aarde'The only one you need to obey is your inner truth, your inner true Self

You are your own unique individual
experiencing the journey through lifeHoe sta jij als youngster in deze Nieuwe Tijd? Ervaar jij een veilige, vertrouwde bedding waardoor je kunt opgroeien en uitgroeien tot de prachtige bloem, die je bent?
Veiligheid voelen en ervaren, heeft niets met iets buiten je te maken. Alleen dat wat ouders in zichzelf hebben aangenomen, kunnen ze aan jou doorgeven. De meeste ouders hebben niet de gelegenheid gehad veiligheid in zichzelf te ontdekken en ervaren. Daardoor is er waarschijnlijk ook in jou nog geen gevoel van intrinsieke basisveiligheid en basisvertrouwen kunnen ontstaan. Wellicht voel je nog niet jouw eigen krachtcentrum. Daardoor kunnen de tegenkrachten en eisen uit de buitenwereld, met name het huidig onderwijs en ook andere prikkels die je vanuit de buitenwereld ontvangt, erg groots voelen en kan onzekerheid en twijfel groeien in jou. De huidige werkelijkheid is dat veel ouders worstelen met de omgang met hun youngsters. Je ouders en leraren begrijpen je wellicht niet volledig en jullie komen dan in heel verwarrende situaties terecht, waarbij jullie beiden zich ongemakkelijk voelen. Het kan zijn dat jij je niet gezien voelt met als gevolg dat je je terug trekt of juist in de weerstand gaat.

Hierdoor kunnen zelfs overtuigingen, en overlevingsmechanismen ontstaan. Alles wat onuitgesproken is en wat je innerlijk niet omarmt en/of aan de kant schuift, blijft in de energie hangen en blijft dus voelbaar en werkt door. Jij hebt deze energieën allemaal opgepakt en dat kan jou onrustig maken en/of een onveilig gevoel geven. Ook op andere manieren kan dit uitwerken in jouw leven: bijvoorbeeld in jouw relaties en/of sexualiteits- en intimiteitsbeleving.

Als youngster heb je er behoefte aan zo snel mogelijk te leren zelfstandig te zijn. Zodat jij kunt uitgroeien tot een zelfstandig mens dat zichzelf draagt met gezond verstand. Dit geldt voor alle aspecten van het leven en met name ook voor sexualiteit, intimiteit, en hoe je in je (partner)relatie(s) staat. Lees op mijn website eens alle teksten met de tags 'sexualiteit', 'intimiteit', en 'relaties'.
De sleutel is een nieuwe levenservaring ontvangen, waarbij 'vrij en onbelast(end) samen leven' en communicatie een centrale rol vervullen. De essentie van communicatie is iets gemeenschappelijk maken... Samen in de cirkel staan... Iedere cirkel begint in het zelf van waaruit je je, naar buiten toe gezien, in steeds groter wordende cirkels verbonden voelt/weet (zelf, relatie, gezin, familie, stad/dorp/community, land, werelddeel, wereld als in globaal, universum, universa).

Het gaat erom dat jij jouw eigen manier vindt, jouw eigen antwoorden vindt in jouZelf. De oude aarde wordt gekenmerkt door mensenkinderen voor te bereiden om te vechten en in competitie en conflict, in vijandigheid en oorlog te zijn. De nieuwe aansluitende manier van opgroeien en scholing in de Nieuwe Tijd en de Nieuwe Energie is jezelf voor te bereiden op vriendschap en liefde, jouw eigen Leven levend van binnen naar buiten. En dat is juist waar het om gaat in de Nieuwe Tijd op de Nieuwe Aarde.

Zelf heb ik me op alle lagen geheeld en ken dus de stadia, gevoelens en emoties die betrekking hebben op het (innerlijk) kind. Ik zelf ben in contact en diepe verbinding met mijn eigen bronkracht, waardoor ik alles en eenieder in mezelf herken en ontvangen kan. Doordat ik dit pad bewust mag bewandelen kan ik jou als youngster hierin een stuk op jouw bewuste pad begeleiden.

We kijken naar alle levenssituaties waarbij we uitgaan van de bron, de veilige bedding die het Leven Zelf is. Ik ben in de begeleiding en scholing naar jou een veilige bedding en laat jou zien dat het de levenservaringen zelf zijn die jouw leven is. Ik reik je handvatten aan om zelf te leren kijken naar jouw levenservaringen en dat je steeds zelf mag kiezen wat je ermee wilt doen.


~ * ~


Als je voelt dat je scholing en/of begeleiding op jouw Bewuste Pad nodig hebt, kun je een afspraak maken voor een intakegesprek. Dan bekijken we samen op welke manier ik jou het meest effectief kan gaan begeleiden en scholen. Hieruit volgt een voorstel voor je scholingstraject. We bekijken steeds in het moment wat je nodig hebt. Jij geeft aan, ik ben aanwezig en volg jouw ware behoeften. Je scholingstraject kan dus in de loop van de tijd aangepast en/of aangevuld worden.


Op dit moment heb ik geen fysieke ruimte om massages aan te bieden. Wel kan ik afspraken maken voor (individuele) sessies

Daarnaast is het mogelijk een wandelsessie of Skype Inspiratie Sessie of Advies per Email af te spreken


Je bijdrage in de energie-uitwisseling is:

Intakegesprek (het is mijn ervaring dat het eerste telefoongesprek dat we hebben met elkaar vaak voldoende is om aan te voelen wat je nodig hebt, zodat het intakegesprek onnodig is) € 45,00
Sessie (ongeveer 1,5 uur) € 55,00
Ieder half uur extra € 25,00
Online skype begeleiding nadat je 1,5uur life begeleiding ontvangen hebt 2 uur online skype begeleiding in te plannen in onderlinge afstemming (betaling vooraf per bankrekening) € 70,00
Online skype begeleiding nadat je 1,5uur life begeleiding ontvangen hebt
Ieder uur extra in te plannen in onderlinge afstemming (betaling vooraf per bankrekening)
€ 35,00
Dit traject kan verder op maat aangevuld worden met een Vitaliteitsmassage 2uur € 75,00

Een voorbeeld van de inhoud van jouw scholingstraject

Tijdens jouw scholingstraject ga je voelen en onderzoeken op welke manier jij jouw levensenergie naar buiten brengt. Je gaat jouw patronen doorzien en krachtige keuzes maken. Je werkt met kleur en klank, je gaat heerlijk dansen en Ecstatic Body Work doen, je doet (geleide)meditaties en gaat oefenen in helder communiceren vanuit jouZelf.

Mijn doorvoelde inzichten in de oude Tantra's zowel als inzichten in deze nieuwe tijd en vrije energie, deel ik graag met jou, zodat ook jij naar jouw prachtige essentie kunt gaan en vanuit jouw Bron vrij en onbelast(end) kunt gaan (samen) leven...


Dit is een krachtig scholingstraject en bestaat uit


Wijze vrouwen en mannen
De Nieuwe Aarde, een samenleving waar je helemaal jeZelf kunt Zijn, waar bewuste wijze vrouwen en mannen in Vrijheid en Harmonie met elkaar en de natuur samen leven, voorbij de vrouw-man kloof en alle bijbehorende verstrikkingen en maskers.

Een plek waar de Hemel de Aarde bevrucht waardoor er nieuw creatief Leven ontstaat, ieder moment opnieuw. Dit is de kracht en essentie van Sexualiteit. De essentie van Sexuele Energie zal meer en meer weer terug in onze herinnering komen. We gaan meer en meer Energetische Sexualiteit ofwel Supra Sex (nee, geen super sex) doorvoelen.

Als de Mensheid dit bewustZijn integreert, is alle verwarring en verstrikking achter gelaten, opgelost. We hebben een uitdagend groeiPad vóór ons...


Locatie Nadat je een afspraak gemaakt hebt, ontvang je een bevestigingsmail met een routebeschrijving
Tijdstip van 12.00 - 16.00 uur waarna gezamenlijk eten*
Energie-uitwisseling € 950,00** voor het scholingstraject inclusief thee en water*
Kleding Gemakkelijk zittende kleding is aan te raden. Je kunt kiezen voor kleding waarin jij jouw Zelf tot uitdrukking laat komen
Individueel scholingstraject

Dit scholingstraject is als individueel traject te volgen. Dit individueel scholingstraject is een intensief en diepgaand ont-wikkelingsproces voor jeZelf. Helemaal afgestemd op jou waardoor diepgaande transformaties mogelijk zijn. Ook samen met je vriendenclub te volgen. In overleg met jou plannen we de data
**Het programma kan verder op maat aangevuld worden met een Vitaliteitsmassage. Zie voor beschrijving en energie-uitwisseling op betreffende pagina

In overleg is het mogelijk om als afsluiting gezamenlijk te eten*

Bij meerdere personen 10% korting


Je neemt je eigen lunch mee en het lijkt ons fijn om gezamenlijk iets te eten als afsluiting. Wij nodigen je uit om hiervoor iets mee te nemen wat je graag wilt delen met de anderen, zoals hartige taart, salades, koek, brood, broodbeleg, sap, etc.*

Je kunt je voor dit scholingstraject opgeven op telefoonnummer 06 - 230 575 42 of via het contactformulier.

Je ontvangt een bevestiging van je opgaaf.

Overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving vind je op de linken-pagina onder B&B.


Je komt onder het hoofdje 'New Earth' het woord 'youngster' tegen. Met 'youngster' bedoel ik jongeren tussen (14)16 en 26 jaar.
Ik zou willen dat eenieder haar/zijn eigen 'Nieuwe Bestaansgeld' zou kunnen aanmaken, zodat eenieder voldoende geldgetallen ontvangt om in eigen basisbehoeften te voorzien, inclusief toegang tot gezondheidszorg.

Ik zou willen dat mijn medemens, en met name jongeren, mij zouden kunnen betalen in 'Nieuw Bestaansgeld' wat je zelf creëert.

Daarom zou ik in co-creatie een Facilitatie Platform willen laten ontstaan: een Platform met dezelfde functionaliteiten als Equi Place had.