Aangiftes doen

Aangiftes

Er zijn 5 gebieden waar je aangifte over kunt doen, vanuit de context van samen leven vanuit levenstoegang:

Voor
  1. Het feit dat je levenstoegang nog steeds geroofd wordt

  2. Het feit dat je belast wordt

  3. Hetgeen er tot nu toe bij je weg geroofd is of dreigt te worden

  4. Geďnstitutionaliseerde smaad

  5. Het ongeziene, wat allemaal zichtbaar is gemaakt, en dus al lang had moesten stoppen, maar gewoon doodleuk door gaat (zoals bijvoorbeeld het doodleuk doorgaan van het aanmaken van tonnen voor jezelf, en niet voor een ander, uit naam van de economie... ja ja)


Of en wanneer je aangifte doet, daar maakt iedereen zelf de eigen keuzes in.

We zouden helemaal geen aangifte moeten hoeven doen natuurlijk, de regering en de politie dienen tenslotte de transitie in gang te zetten. Wij hebben 5 oktober jl. (2013) de hoofden van politie aangeschreven om openlijk met haar in gesprek te gaan. Een oorverdovend stilzwijgen sindsdien. Wij wachten rustig af, want wat ze hiermee doet, is de houding van de hoofden van politie laten zien. Iedereen kan er de eigen conclusies uit trekken. De inertie van de regering, de inertie van de politie, ondertussen nog steeds iedereen belastend voor hun salaris, waarvan in ieder geval 1000 - 1500 helemaal niet via belastingen hoeft te komen, just one programming rule... maar wat kan hen het schelen...


Aangifte doen van roof, geweld, bedreiging, chantage, discriminatie, smaad. Iedereen kan hier heel concrete voorbeelden bij bedenken.

Echter, juist op het vlak van de transitie, zag je tot nu toe misschien nog niet waar het allemaal over gaat. Je levenstoegang bijvoorbeeld. Zolang je niet ziet dat ze er AL is, en je haar dus nog niet aan kunt wijzen, kan je ook geen aangifte doen over haar roof. Maar aangezien je haar nu wel degelijk aan kunt wijzen, kun je aangifte doen. De wet hoeft daar niet eerst voor te veranderen. Vergelijk het maar met een iPad: eerst bestond die nog niet, en dus werd er nooit aangifte van diefstal van een iPad gedaan. Nu bestaat een iPad wel, en doe je gewoon aangifte als deze gestolen is. De wet hoefde hier niet eerst voor te veranderen, en de regering heeft zich niet eerst over deze vorm van aangifte hoeven te buigen.