Samen Leven vanuit de Essentie van TantraSamen Leven vanuit de Essentie van Tantra

In Tantrisch Relateren, kijk je samen vanuit nieuw (bewustzijns)gebied naar jullie relatie. Je gaat vanuit een nieuw paradigma jullie verbinding waarnemen. Niet vanuit issues die nog afgewerkt moeten worden, want dat hoeft niet. Maar wel vanuit precies dat wat zich aandient. Zodat jullie niet langer van alles laten liggen, maar het Úcht aankijken, samen, waardoor het steeds lichter en lichter wordt tussen jullie.


Lees meer via het blog Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra.


Dit is Het Proces van Innerlijke Alchemie en het Pad van Tantra.

'Divine Female and Male 'Twin Souls' 'concept' - Alchemy within each of us'
Innerlijke Alchemie doorgronden: deze tekst is in het Engels en beschrijft het proces van Innerlijke Alchemie VANUIT alle mythologieŰn en AstroTheologie. Het gaat erom VOORBIJ te gaan aan de ancient (tantric) teachings, die ontstaan zijn vanuit patriarchale perversies en inversies met de bedoeling de oorspronkelijke vrouwelijke vuur-kracht en het oorspronkelijke goud van het Oorspronkelijk Goddelijk Vrouwelijke te roven door het uit balans geraakte Oorspronkelijk Goddelijk Mannelijke: het uit balans raken vond plaats tijdens de Val van Tiamat.


Tantric Sex
De womb (baarmoeder) van de vrouw is een natuurlijk krachtig scheppingsportaal. Van nature is een vrouw verbonden met haar oorspronkelijke scheppingskracht. Tantric Sex is bedoelt tussen levenspartners, die een wezenlijk liefdevolle verbinding met elkaar hebben Ún AL een (sexuele) volwassen rijpheid in zichZelf hebben ont-wikkeld.


Enjoy het Proces van Innerlijke Alchemie en het Pad van Tantra!
Ik bied mijn aanbod aan als een Nieuwe Professional vanuit het Nieuwe Paradigma dat het Levensprincipe is.

Ik ben bewust niet aangesloten bij een beroepenvereniging, omdat ik volledig afgestemd en in verbinding ben met mijn innerlijke waarden en moraliteit: ik heb daarvoor geen uiterlijke regelgeving, protocollen, regels en wetten nodig en ik besef dat die mij juist in mijn natuurlijke vrijheid en flow belemmeren. Ik leef vanuit de natuurlijke wetten. Ik maak onderlinge afspraken met jou in een wederzijds committment en bied betrouwbaarheid: ik ben betrouwbaar, ik ben veilig en bied jou een veilige bedding en healing space, ik ben transparant en open en integer. Wat er tussen jou en mij opgeroepen wordt, kijken we samen aan en we komen in gezamenlijkheid tot een wederzijdse oplossing. Er is dus nooit sprake van macht en machtsspelletjes: er is gelijkwaardigheid tussen jou en mij als in een wezenlijke verbinding.

Voor een volledige omschrijving van de 'Nieuwe Professional vanuit het Nieuwe Paradigma' dat het Levensparadigma is, kun je bovenstaande link volgen.


Wederkerigheid in een Gelijkwaardige Wezenlijke Verbinding
Wederkerigheid in een Gelijkwaardige Wezenlijke VerbindingWil je met me werken? Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier

Via de 'waarde ering beschikbaarheid' pagina kun je lezen hoe mensen het 'werken' met mij ervaren en hoe helend de energetische massages beleefd worden.