Eigenaarschap nemen voor jouw (directe) Omgeving

Eigenaarschap nemen voor jouw Omgeving
Eigenaarschap nemen voor jouw Omgeving


Eigenaarschap nemen voor jouw (directe) Omgeving
Van nature zijn we verzamelaars van wat de natuur in het wild ons biedt. Agriculture is verkrachting. Moeder Natuur voorziet ons in alles wat we nodig hebben volgens Haar Tijd en Seizoenen. De man ontwikkelde agriculture en het herhaald planten van 'voeding', waardoor het wilde planten (inclusief natuurlijke geneeskrachtige planten) uiteindelijk zelfs verdwijnen.

Van nature zijn we geen vleeseters: de lengte van onze darmen laat ons dat zien... vlees blijft te lang in onze darmen, waardoor het in ons lichaam rot (vleeseters hebben korte darmen).

Het ontrekken van olie aan de aarde veroorzaakt allerlei problemen voor zowel de aarde als zij die op haar leven. Dit geldt ook voor het ontrekken van goud aan de aarde. Beide zijn het bloed van de aarde.

Vaccinaties ondermijnen ons zelfhelend vermogen en zijn volledig anti-leven (en dus doods).

WIFI heeft een magnetron-effect en ondermijnt de natuurlijke Schumann Resonantie (de natuurlijke frequenties van Moeder Natuur) en daardoor ons Mt DNA.

ALLE LevenGevende keuzes, zoals alternatief voor agriculture, olie en goud, WIFI, de belastende (geld)systemen, etc., zijn beschikbaar, maar helaas nog steeds in uitgestoten en onderdrukte staat.

Ook met betrekking tot onze omgeving dienen we eigenaarschap te nemen over de keuzes die we maken in ons eigen (samen) leven en deze keuzes niet (langer) te weigeren, te onderdrukken, en uit te stoten.mascha roedelof
Deze Inspiratie mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2017


De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.