Waarde ering van wat ik in beschikbaarheid breng
Waarderingen van mensen die met me 'gewerkt' hebben
I am a feminine warrior because I live from the Principle of Life which includes the Feminine Principle ánd Masculine Principle, because perceived from the New Paradigm there is no seperateness
Life is perfectly capable to live itself without any interference
So stop interfering life flowing in its own context


~mascha roedelof…Hoe mensen het 'werken' met mij ervaren en hoe helend de energetische massages beleefd worden en een verslag van een sessie die ik mocht aanbieden en begeleiden aan een prachtige man en vrouw
Scroll voor het verslag van een sessie naar beneden op deze pagina.

"Ik hoop dat iedereen zichzelf een ontmoeting gunt met de heldere, liefdevolle en bekrachtigende begeleider in Mascha. Mascha houdt in de ontmoeting de diepste, onzichtbare schaal vast, de schaal waar niets aan gedaan hoeft te worden: het levensfeit dat wij allen onvoorwaardelijk op aarde aanwezig mogen zijn. Omdat Mascha daar onuitputtelijk helder in blijft, kan je in jezelf in alle veiligheid terug zien, dat je allerlei valse levenslagen in jezelf hebt opgebouwd, en vanuit daar allerlei thema's in jouw leven bent gaan leven. Mascha biedt hierin een volledig veilige en bekrachtigende bedding in de ontmoeting, zodat je de valse (onbewuste) lagen in jouzelf waar kunt nemen, zodat je ze bewust hebt, en vanuit daar opnieuw kunt kiezen. Niet alleen de valse lagen kunnen daardoor oplossen, nee vooral kan het ware in jezelf zich dan meer en meer vrijuit leven, de eigen impuls weer gaan leven. Mascha is echt een vroedvrouw van jouw ZelfBewustzijn xxx"
~Astrid van Triet

Dankjewel Astrid voor jouw prachtige bekrachtigende beschrijving van de begeleider in mij.

De ware betekenis van de vroedvrouw: belangeloos (waarmee ik bedoel dat ik geen enkel eigen belang heb bij het 'geboorteproces' dat zich in de ander ontvouwt en ik daar dan ook neutraal, helder, liefdevol (en échte liefde pleaset niet, spiegelt niet... ja ook maar gaat dieper, want verbindt wezenlijk vanuit essentie en laat ook binnen kijken) in kan staan. IN het moment ontvouwt zich wat AANWEZIG IS, maar meestal onaangeraakt en dus onzichtbaar, in de ander. Wat dan leidt tot aha-momenten en 'onmiddellijke' 'verlichting' biedt.

Diepgaande helende en verlichtende processen begeleiden, het innerlijk vuur in de ander aanraken, uitnodigen, bekrachtigen, soms nog slechts een (heel) klein vlammetje wat zichzelf (opnieuw) (h)erkent... intensief en heel dankbaar om te mogen doen.

Dankjewel lieve Astrid dat ook jij me de mogelijkheid gegeven hebt, en nog steeds geeft, dit talent in mezelf te herkennen en daarin te groeien.
~mascha

"Een rustige ontvangst om weer thuis te komen. Wat ik ooit onderweg heb opgepakt, werd uitgenodigd om te bekijken en zelf te bepalen wat ik er nu mee wil. In de gesprekken is er een openheid om te verwoorden en er wordt gevoeld en geluisterd. In de aanraking kon ik het respect voor en naar mijn eigen lichaam ervaren. En ach als ik denk: help ! Dan is er een handreiking die me even helpt om over de drempel te stappen. Het was fijn dat er een plek is waar het lichaam kon reageren zoals het reageert. Het kon gewoon. Heerlijk om daarna weer op te staan en mijn eigen lichaam als teer en krachtig te ervaren. He he ik ben thuis in mijn lichaam, in mijn zijn.

Dank je voor de liefdevolle en respectvolle aanraking."
~Marjolein

Lieve Marjolein, wat fijn dat jouw sessie en de massage je verder gebracht hebben en dat wat in beweging is gezet nog doorwerkte de dagen na de sessie.
~mascha

"Allereerst wil ik je nogmaals laten weten dat ik blij ben dat je mij behandeld hebt. Hoewel ik aan het begin van de behandeling erg bang was dat je me aan zou raken, kon ik me na enige tijd toch overgeven aan de massage. Het voelde of je mijn linker en de rechter kant van mijn lichaam weer aan elkaar knoopte wat bij mij gepaard ging het schokken van mijn lichaam. Het was of bij elke schok en stukje van de, in mijn lichaam opgeslagen, ellende verdween. Ook voelde ik dat de stroming van boven naar onder weer op gang kwam.

Op de terugweg kwamen er gevoelens van boosheid en verdriet. Verdriet omdat ik me beschadigd voelde door het gebrek aan echt lichamelijk contact en boosheid naar mezelf omdat ik te bang was om eerder hulp te vragen.

De terugreis was een ramp, er stonden zoveel files. Slecht voor mijn stress level, maar ik heb onderweg aan je adviezen gedacht om het niet te hoog te laten oplopen. Dat lukte al half.

Gistermorgen en vanmorgen schokte mijn lichaam weer op het moment dat ik wakker werd, de behandeling gaat blijkbaar nog steeds door...

Tot zover mijn ervaringen.

Met hartelijke groet"
~Albert T

Hallo Albert,
Dankjewel voor het weergeven van jouw beleving van de behandeling en fijn dat je direct op de terugreis al adviezen hebt kunnen toepassen, waardoor de stress in jouw lichaam niet verder toenam. Fijn ook dat je merkt dat de behandeling nog doorwerkte.

Neem gerust contact met me op als je een vervolgafspraak nodig hebt in jouw proces.

Ik wens je alle goeds op jouw bewuste pad.
~mascha

"Ik heb een sessie 'vier je vrouwZijn', en een helende massage mogen ervaren bij Mascha. Ik denk er nog met veel dankbaarheid aan terug.

Als de sessie begint stelt Mascha zich helemaal open, en deelt haar kennis wijsheid en diep doorleefde inzichten (geen boekenwijsheid!) in liefde met jou.

Het was voor mij een waardevolle helende ervaring die ik erg nodig had, en mij veel heeft gegeven, ook nu, jaren later, beschouw ik het nog steeds als een waardevol onderdeel van mijn pad van heling, bewustwording, en het ZIJN wie ik al ben.

Ik wens je veel liefde en geluk op jouw pad Mascha, en hoop dat er veel mensen naar je toe mogen komen, waar jij je heling wijsheid en kennis mee mag delen!"
~Anneke

Lieve Anneke, dankjewel voor deze mooie bekrachtiging.

En fijn om met terugwerkende kracht terug te lezen dat je veel gehad hebt aan jouw sessie en helende massage.
~mascha

“De Yoni Healing Massage heeft me ontzettend goed gedaan.
Ik geniet van mijn vrouwelijke, sexuele energie.
In alle opzichten.

Ik heb de behandeling echt ervaren als thuis komen in mezelf. Dankjewel mascha.

Met vriendelijke groet,”
~W.B.


Hallo W,
Wat fijn te lezen dat de Yoni Healing Massage veel aangeraakt en geheeld heeft in jou en dat je nu in alle opzichten genieten kunt van je vrouwelijke, sexuele energie.

Hartegroet,
~mascha

"Mijn sessies bij Mascha hebben mij diepgaande inzichten gegeven, die ik nog steeds integreer in mijn dagelijks leven.

Ik zit in een uitdagende situatie, waarin mijn vriendin die net zwanger is geworden van mij, de relatie heeft beëindigd.

Door met Mascha te praten, kwam ik er al gauw achter dat er nog heel veel energie van mij in mijn ex-vriendin zit en dat er nog heel veel energie van haar in mij zit. Ik kon haar energie in liefde terug geven en die van mij in liefde terug nemen. Ik voelde me heel leeg en vond het moeilijk om mezelf te vullen met mijn eigen energie. Ik kwam gauw angst tegen. Toch probeer ik deze oefening dagelijks te doen en het lukt langzaam steeds beter. Wat me opviel bij het teruggeven en ontvangen van de energie was, dat de energie het langste bij onze geslachten bleef en daar het moeilijkst van elkaar los te maken was. Het wordt duidelijk tijdens de sessie, dat onze relatie vooral gebaseerd was op sexuele behoeften en dat wij op die manier symbiotisch verbonden waren geraakt, allebei niet meer op eigen benen staand.

Een duidelijke uitdaging voor mij is dat ik mijn eigen energie 'groter' maak, mijn eigen ruimte helemaal inneem door me te vullen met mij eigen energie. Het wordt duidelijk dat ik me gevuld heb met de energie van mijn moeder, en mezelf heb opgegeven tijdens mijn kindertijd. Ook deze energie mag weer terug.

Aan het eind van de eerste sessie leerde ik nog hoe ik de spanning in mijn anus, liezen en solar plexus zelf kan ontspannen. Wat heb ik nodig om daar te ontspannen? is een vraag die ik me vaker mag stellen. Ik zag dat er een duiveltje in mijn anus zat. Bij nader inzien bleek dat een kleine jonge te zijn die aandacht nodig heeft, mijn innerlijk kind.

Een dag later had ik mijn 2e sessie, deze keer een massage. Het bleek dat ik geen contact met mijn onderbuik had. Ik kon deze letterlijk niet voelen tijdens Mascha’s aanraking. Geleidt door Mascha konden wij samen voelen dat er een kleine jongen zat in die buik, letterlijk mijn innerlijk kind, die heel veel zachtheid nodig heeft. Aan het einde van de massage voelde ik lichte teleurstelling, omdat ik een massage verwacht had, die ook sexuele energie opwekt om deze door het lichaam heen te laten stromen. We kwamen er samen achter dat dit vooral vanuit gemis op sexueel gebied gemotiveerd was. Het innerlijke kind had juist zachtheid nodig en (nog) geen sexuele energie.

Mooi ook hoe ik met mijn eigen zoon kan verbinden, die nu nog zo kwetsbaar en klein in de baarmoeder van K. zit. Mascha stelde voor om 2 knuffels te gaan kopen, een voor mijn eigen innerlijk kind en een voor mijn zoontje. Ik heb dat gelijk gedaan en het helpt me inderdaad om te verbinden op deze manier.

Ik ben Mascha ontzettend dankbaar voor haar professionele begeleiding, en kan haar van harte aanbevelen voor iedereen die zijn zelfontwikkeling serieus neemt."
~Josef R

Hallo Josef,
Wat fijn te lezen dat je de sessies als helend en verdiepend ervaren hebt. Als ik jouw sessies terughaal voor mezelf dan had het duiveltje in je anus te maken met lading op sexuele energie, wat in je (jonge) kinderjaren ontstaan is: je hebt ervaren dat er op een sexueel geladen manier naar je uitgereikt is en dat heeft zich als duiveltje in het celgeheugen van jouw anus opgeslagen.

Tijdens een Lingam Healingmassage wek ik geen sexuele energie op, nog open ik energie-kanalen of whatever wat: de massage is gericht op heling en het weer in stroming brengen van levenskracht-energie die tijdens je levensjaren vast is komen te zitten in jouw lichaam. Daar waar levenskracht-energie vastzit / geblokkeerd is, kan ze niet vrijelijk stromen. Tijdens de 4uur durende sessie had je zelf al opgemerkt dat de verbinding tussen jouw geslacht en hart nog niet goed gemaakt kon worden. Dit bleek ook weer tijdens de Healingmassage en met name op het moment dat ik via mijn handen verbinding met jouw buik maakte. Je 'innerlijke jongen' liet helder voelen en weten dat het op veel te jonge leeftijd vanuit sexuele geladenheid benaderd was en wilde dat absoluut niet meer. Je 'innerlijke jongen' heeft behoefte aan 'normaal' opgroeien en in eigen tijd. Zodra jouw 'innerlijke jongen' 'opgegroeid' is, is hij als vanzelf klaar om een 'volwassen' (sexuele) verbinding aan te gaan met een partner en gaat jouw levenskracht-energie als vanzelf stromen. Je ondersteunt jezelf in jouw proces door ontvankelijk te zijn en volledig authentiek en integer in wat jouw innerlijke waarden zijn.

Het is van essentieel belang te begrijpen dat energie-kanalen niet geopend hoeven te worden, noch dat sexuele energie opgewekt hoeft te worden: dit zal als 'vanzelf' gaan, zodra je meer en meer thuis komt in jezelf.

Ik wens je nog een fijne nawerking van jouw sessies en de handreikingen / inzichten die je ontvangen hebt, en wellicht tot een volgende ont-moeting.

Liefs,
~mascha

Het proces dat ik beschrijf als antwoord aan Josef kun je terug lezen via de pagina 'Body Stress Release / Inner Alchemy' en de 'Womb of the World' tekst.

Tijdens een Lingam Healingmassage masseer ik het gehele lichaam. Inclusief de Lingam... indien daar innerlijke ruimte voor is, want als er tijdens de lichaamsmassage aandacht nodig is voor andere gebieden, zoals in de situatie van Josef, dan is dat wat nodig is in het NU-moment. Als er tijdens de massage wel ruimte is of ontstaat voor een Lingam Healing masseer ik ook de Lingam. Zowel tijdens het masseren van het lichaam als het masseren van de Lingam kan sexuele energie, die levenskracht energie is, (weer) gaan stromen. De sexuele energie, levenskracht energie, wordt dus niet zozeer opgewekt... maar komt 'als vanzelf op een natuurlijke manier' (weer) in stroming. Vandaar dat ik de opmerking maak dat mijn massages niet gericht zijn op sexuele handelingen. Ik begrijp dat de grens heel dun lijkt, maar is het niet. Sexuele handelingen zijn gericht op het opwekken van sexuele energie en vele 'tantrische' massages worden bewust afgerond met een 'happy ending'. Maar dit heeft niks met Tantra noch met Tantrische Sex te maken. Ik masseer nooit op een 'happy ending'. Als er een zaadlozing is dan is die er als een 'respons' van het lichaam en kan er ook zijn als het oor gemasseerd wordt. De gerichtheid op sexuele lust energie is er niet. De focus ligt op heling en het laten rond stromen van sexuele energie ofwel levenskracht energie... Dus ook niet een uitgestelde zaadlozing. Tijdens een Lingam Healingmassage masseer ik de Lingam en daardoor kan wel degelijk sexuele energie, levenskracht energie, nog krachtiger in stroming komen, die dan vervolgens door het lichaam gemasseerd wordt, waarbij je zelf ondersteunt door middel van je ademhaling en je intentie. Vandaar ook de voorbereiding op de massage. Hoe een dergelijke sessie verloopt, is geheel afhankelijk van in hoeverre levenskracht energie vrij kan stromen in het lichaam... en het NU-moment van wat er gezien wil worden.

De ervaring van 'thuis komen in je eigen lichaam' is wat een Lingam Healingmassage je kan brengen. En soms zijn er meerdere behandelingen nodig als levenskracht energie geblokkeerd is geraakt als gevolg van onverwerkte levenservaringen.

Het opwekken van sexuele lust energie leidt tot de hormoonproductie / -stimulatie van Dopamine en Serotonine: hormonen die een verslavend effect hebben in het menselijk systeem. Het gaat er nu juist om sexuele lust energie te transformeren naar vrij stromende levenskracht energie in ware verbinding met 'buik (geslacht)' - 'hart' - 'mind': als gevolg hiervan komt het hormoon Oxytocine vrij wat de natuurlijke verbindingen versterkt.

Uiteindelijk gaat het om innerlijke alchemie. Het proces van innerlijke alchemie, wat het echte 'heilige werk' is, is het transmuteren van je bewustzijn in volledig gewaarzijn waardoor je in staat bent om verbinding te maken met Al dat Is in de hele Creatie. Ofwel 'The One'. Het volledige gewaarzijn ontspruit niet op de fysieke laag van de menselijke perceptie, maar is van Spirituele Oorsprong, waarbij ALLE lagen van jouw mensZijn verbonden zijn.

“Hoi Mascha,

Ontzettend bedankt voor je precieze mail en dat je zo zorgvuldig bent. Het voelt bevestigend en bekrachtigend en raakt mij daardoor ook. Ik kan niet anders dan terug geven dat ik je zuiverheid enorm waardeer en inspirerend vind. Ook dit raakt mij. Ik ga mijzelf hierin verder ontmoeten… en dan zullen we het zien ;-)

Je hoort snel van mij... ik voel nu op het moment dat het goed is zo. Dank... ;-)

Liefs,”
~Linda R.

Deze terugkoppeling ontving ik in respons op een antwoord op een advies-vraag per mail van Linda nadat ze 'face to face' 3x met me gewerkt heeft: dit was mijn antwoord aan haar op haar advies-vraag (ik laat persoonlijke informatie weg uit het antwoord en plaats daar [...] ter bescherming van de privacy van de vragenstelster...

Hi lieve Linda,

Ik heb je mail zorgvuldig gelezen. Wat als eerste in me opkomt, is dat dit heftige deel van het trauma [...] zich openbaarde aan vanuit een 'behoefte' van (h)erkenning. Heel fijn dat je in de ervaring kon blijven, ondanks de gevoelens van wanhoop en dissociatie met je lichaam.

Ik kan me voorstellen dat je niet in onnodige herbelevingen terecht wilt komen. Je kunt eens kijken hoe de beelden/gedachten zich ontvouwen als je er (in meditatie) rustig bij kunt blijven en je met je zelf afspreekt dat je de essentie wilt (h)erkennen en de reden waarom het zich nu aandient aan je. Je beleving dat het beleefde trauma vanuit doorleving kan intergreren in je klopt wel en dat heeft ook (voor en deel en misschien voldoende) plaatsgevonden. Als zich (tijdens meditatie) opnieuw een beeld / herinnering voordoet, kun je kijken of je rustig kunt doorademen in de herinnering en onderzoeken of je wellicht energie die niet van jou is mag teruggeven. Het kan ook zijn dat het nu al voldoende gezien is. Voordat je de meditatie ingaat, kun je verbinding maken met de aarde en jouw wezensessentie en je sexuele energie laten stromen. Met je aandacht, intentie, ademhaling en eigen sexuele energie kun je deze energie uitnodigen door je gehele lichaam te stromen.

Als je hulp hierbij nodig hebt, zouden we een afspraak voor een sessie kunnen maken. Het kan goed zijn dat dat onnodig is omdat je zelf je energie kunt laten stromen.

Als het belangrijk voor je is om even kort te bellen dan kan dat vanavond om 19.30uur. Anders succes en kracht met het aangereikte.

Liefs...
~mascha

"De massage heeft mij het gevoel gegeven dat mijn lichaam nu goed aanvoelt.

De gevoelens zijn goed en minder dan voorheen sexueel geladen ondanks dat ik al ging voor de intimiteit. Zoals je al aangaf dat het een proces is dat op oudere leeftijd vaker voorkomt.

Vooral de liefde in jou ogen heeft mij diep geraakt en ik ben je daar dankbaar voor.

Als weduwnaar hoop ik de vrouw tegen te komen waarmee ik deze intense liefde kan delen maar het zal zoeken zijn om iemand te vinden waarmee ik deze liefde mag ervaren.

Dank en veel liefs"
~Hennie W.

Goedemorgen Hennie,

Wat fijn dat je het zo beleefd hebt en dat je lichaam nu goed aanvoelt.

Laat je maar vinden door de vrouw waarmee je deze intense liefde kunt delen. Misschien moet je niet zozeer zoeken, maar je laten 'vinden'? Waarmee ik bedoel dat je jouw leven leeft... de dingen doet waarvan je hart gaat zingen... naar plaatsen gaat waar je blij van wordt en gelijkgestemden kunt ontmoeten...

Ik wens je een fijn weekend en heb het goed!
~mascha

"Ik vind je een prachtvrouw lieve mascha. Al heel lang volg ik jouw progressie, je bent heerlijk duidelijk en stellig. Voor mij is dat een kernpunt van liefde, het spreken van waarheid, of die nu "prettig" is of niet. Wat we er ook van vinden, waarheid is waarheid. [...]

Je noemde al het ego, das een lastig beestje, omdat het een meester is in vermommen. Zo is de barmhartige samaritaan 1 van de favoriete jasjes, de wereld "wel even vertellen hoe het hoort" en dan het "zelf" geweldig vinden. En wee degene die er wat van durft te zeggen... Zit een beetje te preken voor eigen parochie merk ik, dit is voor jou gesneden koek. Wel zelf gesneden natuurlijk
In het kort, ik waardeer je."
~A.A.

Zo mooi dat je (h)erkent dat er geen eigen belang, projecties, noch de behoefte aan 'het redden van' aanwezig zijn in mijn 'begeleiding'. Dankjewel.

Liefs en warme knuffel,
~mascha

“Zo'n totale energetische lichaamsmassage, elke vezel in mijn lijf weer voelen tintelen, me overgeven aan het niets hoeven en volledig ontvangen, en na de behandeling als herboren naar huis gaan. Weer thuis in mezelf. Dankje mascha, jouw handen zijn gouden tools en je hart is als goud... zo liefdevol.

Liefs,”
~A.K.


Lieve A.,

Dankjewel voor je lieve woorden: ik voel me ook steeds weer dankbaar voor hetgeen ik aanraken mag.

Liefs,
~mascha


Verslag van een sessie die ik mocht aanbieden en begeleiden aan een prachtige man en vrouw
Je kunt dit verslag lezen als een geleidemeditatie, waardoor de energieën ook beschikbaar komen voor jou. Ga maar lekker zitten, voel hoe je op je stoel zit en waar jouw billen de stoel raken, voel je voeten op de grond... en adem diep door naar je buik en nog dieper door naar je bekkenbodem... Voel eens even in je lichaam... voel je ergens spanningen? Ga daar dan met je aandacht en adem naar toe en 'open' als het ware je lichaam. Adem lekker diep door... en nu... Open je gewoon maar voor de woorden en de energie 'achter' de woorden en voel waar ze jou (aan)raken, of ze ook resoneren in jou... Ik wens jou een mooie reis...

Het verlangen
Een aantal weken geleden mocht ik een prachtige man en vrouw 'begeleiden' in hun reis naar hun Wezen en elkaar. Zij had mij gevonden op het internet en voelde de woorden en energie op mijn website resoneren in zichzelf. Zij belde en 'herkende' mijn stem. Prachtig hč, hoe dat werkt. Daarna was er al snel een afspraak voor een verdiepend Tantra weekend gemaakt. En ook over de financiële energie-uitwisseling konden we elkaar snel vinden. Als het zo gemakkelijk stroomt, dan 'weet' je dat er iets moois en bijzonders staat te gebeuren. Kán plaatsvinden, omdat 'Hét' zich kan gaan ontvouwen. Als het gemakkelijk stroomt, is álles aanwezig voor een geweldig feestje. Kán? Ja, kán!

Want: als álles op haar plaats is, zowel intrinsiek als extrinsiek... als de 'flow' geleid heeft naar een prachtige samenkomst... Ja, dan kán 'Hét' geschieden. Maar dat moet niet. 'Hét' geschiedt als alles blijft meewerken in overgave en vertrouwen. Slechts dán geschiedt het wonder.

En in de situatie met deze prachtige man en vrouw, waarbij álles aanwezig was, bleef álles in aandacht waardoor het wonder geschiedde.

Ik wil dit moois graag met jullie delen en heb deze prachtige man en vrouw gevraagd of het oké is dat ik hun proces als 'voorbeeld' voor jullie gebruik. En ze hebben 'ja!' gezegd. Dankjewel daarvoor!

Ik wil graag de essentie delen in plaats van een letterlijk verslag van het weekend. Want in de essentie ligt een boodschap voor ons allen, zoals ik dat voel, in hoe we gezamenlijk een samenleving kunnen co-creëren in harmonie met onszelf en elkaar doordat man en vrouw, de Koningin en de Koning, elkaar (opnieuw) gevonden hebben.

Volg deze link als je het volledige verslag wilt lezen...


Wil je ervaren hoe het is om met mij te werken?
Neem eens een kijkje op mijn website en voel of het resoneert met jou.

Je bent van harte welkom
...

Het nieuwe waarde eren
De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door een bedrag te laten doorstromen naar mijn bankrekeningnummer NL48 RABO 0107 1837 06.


Expressie geven aan de toegevoegde waarde van iemands gift
In de vorm van oorspronkelijk talent en beschikbaarheid: kortom waarde toekennen aan het geen iemand door middel van haar of zijn gift toevoegt aan jouw bestaan...