De Mens Centraal in ons Sámen Leven

Mens Centraal in sámen leven in elkaar overlappende cirkels


English translation 'Living in Circles'


De Mens centraal in ons sámen leven
Veel mensen weten nu wel dat het oude systeem diep ziek is en zijn dan van mening dat het vervangen moet worden.

Ik ben het er mee eens dat het oude / huidige systeem diep ziek is. Ik ben het er mee oneens dat het vervangen moet worden door een nieuw SYSTEEM.

De uitnodiging is om SYSTEEM denken en SYSTEEM oplossingen los te laten (in onze psyche) en te kijken vanuit de MENS zelf. Wij als MENS hebben het niet nodig om aangestuurd te worden, gecontroleerd, verdeel en heers spelletjes en machtsspelletjes over ons uitgestort te krijgen. Wat al begint tijdens de zwangerschap.

Wij als MENS hebben het nodig om vrijelijk te kunnen stromen in onze eigen levenskracht energie, te creëren, te co-creëren... ofwel gewoon te Leven (in plaats van overleven binnen een SYSTEEM).


Een faciliterende 'overheid'
De taak van de 'overheid' is wat mij betreft dan ook niet om een nieuw SYSTEEM te installeren, want elk SYSTEEM maakt onvrij. De taak van de overheid is om ons normale samen leven te faciliteren. Het pyramidale model lost daarmee op. Alle nepfuncties (ministerie, koningshuis, sociale dienst, politie als machtsinstrument, belastingdienst, etc. etc. lost daarmee op).

Samen leven in (elkaar overlappende) cirkels, waarbij de MENS centraal staat (niet een SYSTEEM).mascha roedelof
Deze Inspiratie mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2017


De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.