Next Generation Crowd Loan

Een financiële embedding van een jongere
Waardoor deze los kan blijven van de
Belast(end)e structuren en banken


Als er niet vanuit de 'nieuwe referenties' (samen) geleefd wordt, moeten mensen hun heil wel blijven zoeken in het 'oude'.

I 'walk my talk' en leef (samen) vanuit de 'nieuwe referenties'.

Bied jij daadwerkelijk wat je zegt te willen... als je zegt dat je een betere samenleving wil?


Aanbod 'crowd loan'
Ik verlang er vooral naar om de volgende generatie te 'embedden', zodat ze los kunnen blijven van de belast(end)e instituten. Ben jij tussen de 18-26 en wil je een 'crowd loan' voor het aankopen van een starterswoning in plaats van een hypotheek voor jezelf laten aanmaken bij een bank? Ik reserveer euro 100,00 ten behoeve van een 'crowd loan' voor een jongere die wil (samen) leven vanuit de 'nieuwe aarde referenties'.

Ik hoef er geen rente voor. Ik ervaar er geen derving bij, ik ervaar er een waardebeleving bij dat we elkaar op deze manier niet meer het oude in duwen, juist de souplesse van het samenleven laten stromen.

Ik wil de lening binnen 5 jaar terug betaald krijgen.

Wat je met de rest van je crowd leners afspreekt is aan jouzelf.

Samenleefpionier Astrid van Triet biedt 3 verschillende 'crowd loans': dit aanbod bestaat niet meer, omdat Astrid op 6 Augustus 2018 is overleden.


Organisatie facilitering
Ook het organiseren dat we inzichtelijk hebben hoe het staat is aan jouzelf. Je kunt bijvoorbeeld een simpel google doc documentje inrichten, waar mensen kunnen aangeven hoeveel ze je willen lenen, tegen welke rente, en welke aflosperiode. Wat dan op een (binnen een groep) transparant overzicht zichtbaar gemaakt wordt. Als je zo enig moment het totaalbedrag hebt bereikt, dan krijgen de mensen op het overzicht een seintje van je, dat ze het betreffende bedrag dan daadwerkelijk kunnen overmaken op datum x. Bewijs van betalen en terugbetalen is gewoon een printscreentje van de transactie op iemands bankrekening.

Kan natuurlijk ook via een centrale applicatie. Alles kan. Zie maar.

Het gaat er mij om dat we de dingen gewoon zelf onderling regelen. En dan met name de 'embedding' van de volgende generatie, zodat zij los kunnen blijven van de belast(end)e instituten.mascha roedelof
Deze Inspiratie mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2017


De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.