Body Stress Release door middel van Verbonden Ademen

Leven Laten Leven
VERBONDEN
Waardoor je doorvoeld beleefd dat angst
Leven Laten Leven
VERBONDEN
Waardoor je doorvoeld beleefd dat angst 'als vanzelf' oplost


Onze diepste angst is Existentiële Angst: de angst om het bestaan
Dat gaat dieper dan de angst fysiek niet te overleven. Je diepste angst is onvervuld te zijn. Je diepste angst is nietig te zijn. Je diepste angst is dat het er niet toe doet of jij er wel of niet bent (op deze aarde, in een relatie…). Je diepste angst is zinloosheid. Je diepste angst is niet-Zijn, op te lossen in het niets, het onbekende (en hier komt de angst voor de dood vandaan, de angst om gek te worden, de angst voor een volledig lichaamsorgasme).

Je diepste leegte is geen verbinding met jeZelf en de Bron voelen. Daar komen gevoelens van tekort vandaan: tekort komen, tekort gedaan, tekort doen.

Body Stress Release door middel van Verbonden Ademen

Verbonden Ademen verbetert niet alleen je fysieke gezondheid maar het geeft ook ruimte aan jouw verdriet, boosheid, opgewondenheid, of andere emoties. Verbonden ademen, helpt jou ruimte te geven aan onverwerkte levenssituaties uit het 'verleden' waardoor je in het nu een belemmering ervaart in het vrij stromen van jouw levenskracht-energie. En het helpt je in het verminderen van lichamelijke spanningen en (opgebouwde) stress. Het helpt je ook je voortdurende gedachtestroom te 'verstillen'.

Als je éénmaal geleerd hebt om Verbonden te Ademen, kun je dat altijd en overal toepassen. Het enige dat het vraagt, is jouw bewuste aandacht. En tijdens het leerproces ruimte en tijd.

Doordat je je op jouw adem concentreert, maak je al direct meer verbinding met jouw lichaam en ga je 'uit je hoofd'. Je kunt dan allerlei lichaamsgevoelens als jeuk, pijn, warmte, druk, etc. gaan waarnemen, waar je je eerder niet bewust van was. Dat kan in het begin onprettig zijn, maar deze lichaamsgevoelens laten je voelen/ervaren wat er in jouw lichaam opgeslagen ligt en zijn een uitnodiging om ruimte te geven aan wat aanwezig is. Je gaat onder mijn begeleiding verbinding maken met het lichaamsgebied waar jij pijn ervaart of waar jij voelt dat het lichaam jou innerlijke signalen geeft. Het kan daarbij zijn dat jouw lichaam in eerste instantie pijn in je maaggebied laat voelen... en zodra je verbinding maakt met de pijn, jouw lichaam jou laat weten dat er onder de pijn de emotie verdriet ligt... of misschien neem je een beeld waar... of wellicht dat je een woord 'hoort'. De taal van je lichaam, jouw volledige lichaamsintelligentie, is het 'hulpmiddel' waardoor de behandeling/sessie zich ontvouwt, zodat gezien mag worden wat gezien/gevoeld wil worden waarna het losgelaten mag worden. De behandeling/sessie kan tot een catharsis leiden... een diepe ontlading...


Verbonden Ademen en het laten doorstromen van levenskracht-energie

Bij deze vorm van Verbonden Ademen focus je op de 'Sea of Chi' ofwel 'Chi Hai' ofwel 'Hara': dit (acupuntuur)punt ligt gewoonlijk zo'n 5cm onder je navel (het is dus niet de 'solar plexus' wat ligt bij je maagkuiltje en het is ook niet je 'sex-centrum' wat iets lager ligt). De 'Sea of Chi' ligt heel dicht bij je 'sex-centrum'. Zowel via de 'Sea of Chi' als via jouw 'sex-centrum' kun je jouw levenskracht-energie laten 'wegvloeien / lekken' naar buiten in plaats van dat je jouw levenkracht-energie door laat stromen in je hele lichaam. Te veel opwinding, te veel uit je centrum raken, te veel je krachten verspillen is levenNemend, omdat daardoor je energie naar buiten 'lekt'. En als die weg eenmaal is gebaand, wordt het steeds moeilijker je energie nog door je hele lichaam te laten stromen. Als de 'Sea of Chi' meer energie kan bevatten, gaat het surplus aan energie van nature in opwaartse richting stromen. De 'Sea of Chi' heeft een beperkte capaciteit en alle energie die naar boven gaat moet door de 'Sea of Chi' stromen, maar de 'Sea of Chi' behoort naar buiten toe gesloten te zijn.


Let op het
Let op het 'Sea of Chi' puntWhen we 'breathe' Direct Cosmic Energy (prana) directly through our prana tube we can even exist without eating food.

When we feel low in energy we can do prana breathing through our prana tube to regenerate ourselves. This is very much different from kundalini breathing.

Through Pranic Breathing you clean and heal, ánd align your chakra's in a golden pranic tube.


Innerlijke Alchemie

Verder leer je de 'hemelse kringloop' toe te passen, waardoor jouw levensenergie zich door je hele lichaam kan verspreiden. Hierdoor zul je je vrediger, liefdevoller, blijer, hartelijker, meedogender, en creatiever gaan voelen. Uiteindelijk zul je je helemaal van licht vervuld voelen en het gevoel hebben dat je weer thuis bent gekomen.

Dit is Het Proces van Innerlijke Alchemie en het Pad van Tantra.


Body Stress Release door middel van Massage

Je kunt op de pagina 'Body Stress Release - Total Body Intelligence (ook wel Body De-Armouring genoemd)' kijken als je via massage wilt 'werken' aan Body Stress Release en Lichaamsbewustzijn.Lichaamsbewustzijn beschreven op mijn blogOm je zo goed mogelijk te begeleiden, stem ik mij aan het begin van iedere sessie af op jou, zodat je de best mogelijke behandeling ontvangt. Omdat ik mij afstem op Universele Liefde en mijn eigen energetisch systeem (zo zuiver mogelijk) in balans, harmonie, en evenwicht heb gebracht, gaat Jouw energetisch systeem daar als vanzelf op mee resoneren. Als je kiest voor een 'healer' of magnetiseur, blijf dan alsjeblieft in contact met het onderscheidingsvermogen van Jouw Hart. Helende energie kun je pas dan onbelast laten stromen als de 'healer' of magnetiseur haar/zijn eigen energetisch systeem voldoende gezuiverd heeft. Het is tenslotte jouw eigen Spirit ofwel Innerlijke Healer die jou geneest. Een 'healer' kan de ruimte scheppen, maar jijzelf geneest jouzelf.


~ * ~Het kan zijn dat het zinvol is de behandelingen te ondersteunen met Bachbloesemtherapie of etherische oliën. Ook soundhealing kan onderdeel van de behandeling zijn. Daarnaast ben ik goed op de hoogte van andere natuurlijke behandelwijzen, zodat ik je ook hiermee in contact kan brengen.

Tijdens mijn opleiding tot Verpleegkundige A heb ik o.a. psychologie gestudeerd. Daarnaast heb ik een opleiding praktische Psychologie gevolgd, waardoor ik je ook op dit stuk voldoende kan ondersteunen.

Ik begeleid jou vanuit Wholeness / Heelheid, waarbij ik vanuit BronbewustZijn met je mee kijk. Ik beschouw jou als mens als één geheel. Fysieke gevoelens, emoties, gedachten, verlangens, spirituele levensovertuiging, en sociale omstandigheden zijn gebieden, die allemaal verbonden zijn met elkaar. Ze beïnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar gezien worden. Ze vormen samen een balans. Als op het ene niveau iets gebeurt, heeft dat effect op het andere. Het lichaam is de uiterlijke manifestatie van onszelf en als er iets uit balans is, dan geeft het lichaam een signaal af in de vorm van een symptoom of een klacht. 'Ziek' zijn, ofwel uit balans zijn, is een poging van het lichaam om aandacht te vragen voor gevoelens, situaties en ervaringen die je als mens hebt weggestopt. 'Ziek' zijn geeft je de mogelijkheid om je daarvan bewust te worden. Bewustwording is dan een onderdeel van het genezingsproces. Ik ondersteun en begeleid jou in het opnieuw in balans brengen van jouw levenskracht, met behulp van jouw zelfgenezend vermogen .

Als je voelt dat je begeleiding en scholing op jouw Bewuste Pad nodig hebt, kun je een afspraak maken voor een intakegesprek. Dan bekijken we samen op welke manier ik jou het meest effectief kan gaan begeleiden. Hieruit volgt een voorstel voor je scholingstraject. We bekijken steeds in het moment wat je nodig hebt. Jij geeft aan, ik ben aanwezig en volg jouw ware behoeften.


Op dit moment heb ik geen fysieke ruimte om massages aan te bieden. Wel kan ik je tijdens een (wandel)sessie vertrouwd maken met Verbonden Ademen en je handvatten aanbieden voor Body Stress Release

Je bijdrage in de energie-uitwisseling* is:

Intakegesprek (het is mijn ervaring dat het eerste telefoongesprek dat we hebben met elkaar vaak voldoende is om aan te voelen wat je nodig hebt, zodat het intakegesprek onnodig is) € 45,00
Sessie Body Stress Release door middel van Verbonden Ademen (ongeveer 1,5 uur) € 65,00
Ieder half uur extra € 20,00

*Als jouw financiële situatie een belemmering is voor werken met mij laat het me dan gerust weten, dan overleggen we wat je wel zou kunnen bijdragen.

Ben je op zoek naar een inspirerend kado?
Ik bied nu ook kadobonnen vanaf euro 5,00*.