Het Proces van Innerlijke Alchemie en het Pad van Belichaming

Ik heb het woord Tantra vervangen door Innerlijke Alchemie en Volledige Belichaming, omdat de Essentie van Tantra volledig ontkracht en verkracht is. Daardoor ontvangt de Essentie van Tantra vele projecties vanuit onbegrip en indoctrinatie. Hoewel ik op mijn website vanuit de Essentie van Tantra schrijf en mijn aanbod vanuit deze essentie aanbied, heb ik het woord Tantra vervangen om bovenstaande redenen.


Inner Alchemy written in English
Je kunt deze link volgen voor afbeeldingen met betrekking tot Innerlijke Alchemie.

'Divine Female and Male 'Twin Souls' 'concept' - Alchemy within each of us'
Innerlijke Alchemie doorgronden: deze tekst is in het Engels en beschrijft het proces van Innerlijke Alchemie VANUIT alle mythologieŽn en AstroTheologie. Het gaat erom VOORBIJ te gaan aan de ancient (tantric) teachings, die ontstaan zijn vanuit patriarchale perversies en inversies met de bedoeling de oorspronkelijke vrouwelijke vuur-kracht en het oorspronkelijke goud van het Oorspronkelijk Goddelijk Vrouwelijke te roven door het uit balans geraakte Oorspronkelijk Goddelijk Mannelijke: het uit balans raken vond plaats tijdens de Val (Tiamat).

Tantric Sex
De womb (baarmoeder) van de vrouw is een natuurlijk krachtig scheppingsportaal. Van nature is een vrouw verbonden met haar oorspronkelijke scheppingskracht. Tantric Sex is bedoelt tussen levenspartners, die een wezenlijk liefdevolle verbinding met elkaar hebben ťn AL een (sexuele) volwassen rijpheid in zichZelf hebben ont-wikkeld.


De waarheid over TANTRA VANUIT het gewaarzijn van TANTRA ZELF
De waarheid over TANTRA VANUIT het gewaarzijn van TANTRA ZELF


Het Proces van Innerlijke Alchemie en het Pad van Belichaming

Bij deze vorm van Verbonden Ademen focus je op de 'Sea of Chi' ofwel 'Chi Hai' ofwel 'Hara': dit (acupuntuur)punt ligt gewoonlijk zo'n 5cm onder je navel (het is dus niet de 'solar plexus' wat ligt bij je maagkuiltje en het is ook niet je 'sex-centrum' wat iets lager ligt). De 'Sea of Chi' ligt heel dicht bij je 'sex-centrum'. Zowel via de 'Sea of Chi' als via jouw 'sex-centrum' kun je jouw levenskracht-energie laten 'wegvloeien / lekken' naar buiten in plaats van dat je jouw levenkracht-energie door laat stromen in je hele lichaam...

Lees meer op de pagina 'Body Stress Release door middel van Verbonden Ademen'.

Verder leer je de 'hemelse kringloop' toe te passen, waardoor jouw (sexuele) levensenergie zich door je hele lichaam kan verspreiden. En je leert blokkades in jezelf en je chakra-systeem te herkennen en te helen. Hierdoor zul je je vrediger, liefdevoller, blijer, hartelijker, meedogender, en creatiever gaan voelen. Uiteindelijk zul je je helemaal van licht vervuld voelen en het gevoel hebben dat je weer thuis bent gekomen.

Dit is het Het Proces van Innerlijke Alchemie en het Pad van Tantra.


Je kunt op deze pagina kijken als je via massage wilt 'werken' aan het 'Het Proces van Innerlijke Alchemie en het Pad van Tantra'. Ook kun je onder het menu 'Tantra' kijken voor meer. En via de pagina 'Waarde ering beschikbaarheid' kun je lezen hoe mensen het werken met mij en/of een energetische helende massage bij mij beleefd hebben.


Om je zo goed mogelijk te begeleiden, stem ik mij aan het begin van iedere sessie af op jou, zodat je de best mogelijke behandeling ontvangt. Omdat ik mij afstem op Universele Liefde en mijn eigen energetisch systeem (zo zuiver mogelijk) in balans, harmonie, en evenwicht heb gebracht, gaat Jouw energetisch systeem daar als vanzelf op mee resoneren. Als je kiest voor een 'healer' of magnetiseur, blijf dan alsjeblieft in contact met het onderscheidingsvermogen van Jouw Hart. Helende energie kun je pas dan onbelast laten stromen als de 'healer' of magnetiseur haar/zijn eigen energetisch systeem voldoende gezuiverd heeft. Het is tenslotte jouw eigen Spirit ofwel Innerlijke Healer die jou geneest. Een 'healer' kan de ruimte scheppen, maar jijzelf geneest jouzelf.


~ * ~Het kan zijn dat het zinvol is de behandelingen te ondersteunen met Bachbloesemtherapie of etherische oliŽn. Ook soundhealing kan onderdeel van de behandeling zijn. Daarnaast ben ik goed op de hoogte van andere natuurlijke behandelwijzen, zodat ik je ook hiermee in contact kan brengen.

Tijdens mijn opleiding tot Verpleegkundige A heb ik o.a. psychologie gestudeerd. Daarnaast heb ik een opleiding praktische Psychologie gevolgd, waardoor ik je ook op dit stuk voldoende kan ondersteunen.

Ik begeleid jou vanuit Wholeness / Heelheid, waarbij ik vanuit BronbewustZijn met je mee kijk. Ik beschouw jou als mens als ťťn geheel. Fysieke gevoelens, emoties, gedachten, verlangens, spirituele levensovertuiging, en sociale omstandigheden zijn gebieden, die allemaal verbonden zijn met elkaar. Ze beÔnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar gezien worden. Ze vormen samen een balans. Als op het ene niveau iets gebeurt, heeft dat effect op het andere. Het lichaam is de uiterlijke manifestatie van onszelf en als er iets uit balans is, dan geeft het lichaam een signaal af in de vorm van een symptoom of een klacht. 'Ziek' zijn, ofwel uit balans zijn, is een poging van het lichaam om aandacht te vragen voor gevoelens, situaties en ervaringen die je als mens hebt weggestopt. 'Ziek' zijn geeft je de mogelijkheid om je daarvan bewust te worden. Bewustwording is dan een onderdeel van het genezingsproces. Ik ondersteun en begeleid jou in het opnieuw in balans brengen van jouw levenskracht, met behulp van jouw zelfgenezend vermogen .

Als je voelt dat je begeleiding en scholing op jouw Bewuste Pad nodig hebt, kun je een afspraak maken voor een intakegesprek. Dan bekijken we samen op welke manier ik jou het meest effectief kan gaan begeleiden. Hieruit volgt een voorstel voor je scholingstraject. We bekijken steeds in het moment wat je nodig hebt. Jij geeft aan, ik ben aanwezig en volg jouw ware behoeften.


Op dit moment heb ik geen fysieke ruimte om massages aan te bieden. Wel kan ik je tijdens een (wandel)sessie handvatten aanreiken voor bewustwording met betrekking tot Het Proces van Innerlijke Alchemie en het Pad van Belichaming

Daarnaast is het mogelijk een Skype Inspiratie Sessie of Advies per Email af te spreken


Je bijdrage in de energie-uitwisseling* is:

Intakegesprek (het is mijn ervaring dat het eerste telefoongesprek dat we hebben met elkaar vaak voldoende is om aan te voelen wat je nodig hebt, zodat het intakegesprek onnodig is) Ä 45,00
Sessie het 'Het Proces van Innerlijke Alchemie en het Pad van Tantra' (ongeveer 1,5 uur) Ä 75,00
Ieder half uur extra Ä 25,00
'Het Proces van Innerlijke Alchemie en het Pad van Tantra' (4 sessies van ongeveer 1,5 uur). We plannen de data in onderling overleg. Betaling vooruit bij 1ste sessie Ä 250,00

*Als jouw financiŽle situatie een belemmering is voor werken met mij laat het me dan gerust weten, dan overleggen we wat je wel zou kunnen bijdragen.

Ben je op zoek naar een inspirerend kado?
Ik bied nu ook kadobonnen vanaf euro 5,00*.