Staat Tantra gelijk aan Sex en Bloot?
De Nieuwe Professional werkt vanuit het Organisch Paradigma
dat het Levensprincipe is

Khajuraho Tempel in India
Erotische Beelden aan de buitenkant van de Tempel
Kijk voor Verdieping bij de Contemplatie
(Scroll naar beneden in de tekst)
Khajuraho Tempel in India
Erotische Beelden aan de buitenkant van de Tempel
Kijk voor Verdieping bij de Contemplatie
(Scroll naar beneden in de tekst)


De perversies OVER Tantra binnen de Westerse Wereld (en inmiddels ook de Oosterse)
Op verschillende plaatsen op mijn website schrijf ik over de perversies en inversies die het Pad van Tantra hebben bezoedeld en vandaag de dag is dit nog steeds zo. Via de 'tag' Tantra kun je alle teksten en columns vinden.

Zo wordt er bijvoorbeeld gesteld dat 'Tantra = Sex'. En ook 'Tantra = bloot'. Dit zijn beiden perversies en ze zijn onwaar.

Via de teksten en columns op mijn website weet je nu dat Tantra een ont-wikkelingspad is naar jouw Ware Essentie. Evenals dat Yoga en bijvoorbeeld de TAO dat zijn. En ook Astrologie vooral als Astrologie en Theologie samen komen in AstroTheologie. Maar ook het Enneagram bijvoorbeeld. Het opmerkelijke is dat niemand het in zijn hoofd haalt om te stellen dat Yoga = bloot of TAO = bloot of Astrologie / Astro-Theologie = bloot. Terwijl dit allen ont-wikkelingspaden zijn naar het ont-dekken van Wie je ten diepste Bent waarbij de stroming van jouw sexuele energie, die jouw levenskracht-energie is, je (uiteindelijk weer) in verbinding laat zijn met jouw Spirit en Ziel, de ware kruisiging: Know ThySelf. En precies de overtuigingen dat 'Tantra = bloot' en/of 'Tantra = Sex' zijn waarom velen voor Tantra kiezen: een keuze die dan dus niet VANUIT het innerlijk Wezen komt, maar aan de oppervlakte ligt. En het verkoopt wel lekker: 'Tantra = bloot'. Of 'Tantra = (Slow) Sex (met een happy ending)'. Maar het klopt dus niet.


Ik leef en werk VANUIT de ESSENTIE van Tantra
Sinds 2008 zeg en schrijf ik openbaar dat ik (samen) leef en werk VANUIT de ESSENTIE van Tantra. Daarna zijn anderen dit gaan overnemen. De woorden 'VANUIT' en 'ESSENTIE van Tantra' zijn anderen gaan overnemen. Kijk en voel dus goed in op de aanbieder en kijk en voel vooral ook goed in jezelf wat je wilt 'gaan': wil je het pad van de mystic gaan? Of wil je aan de oppervlakte blijven?

Onderstaande Vlog Snippet geeft jou informatie
(Engels gesproken)
Tantra = bloot
Naakt zijn van de 'gever' van een Tantra Energetische Massage, Yoni en Lingam Healing Massage voegt niets toe aan het healing en/of verdiepingsproces van de ontvanger. Er is hiervoor geen enkel(e) argumentatie / bewijs. None.

Let er als ontvanger op welk(e) argumentatie / bewijs er hiervoor gegeven wordt. En kijk / voel in jezelf oprecht naar de intentie waarom je een Tantra Energetische Massage, Yoni of Lingam Healing Massage wilt ontvangen. Of met welke reden je het Pad van Tantra en het proces van Innerlijke Alchemie wilt gaan. En zoek daarbij dan jouw masseur en ervaringsdeskundige (dit is een deskundige die werkt VANUIT doorleving). Laat je niet verleiden en manipuleren naar een ervaring die niet aansluit bij jouw innerlijke waarden.

Ikzelf ben gewoon gekleed tijdens (massage) sessies, omdat ik VANUIT de Essentie van Tantra als ervaringsdeskundige doorleefd weet dat het helemaal niks toevoegt aan JOUW healing- en/of verdiepingsproces als de 'gever' naakt is.

Vanzelfsprekend creŽer ik een veilige healing-space, zodat het voor jou volledig veilig is om je proces te gaan. Ik bied je met andere woorden een veilige bedding en betrouwbaarheid tijdens jouw proces en daardoor kun jij leren! te vertrouwen ťn te onderscheiden wat veiligheid en betrouwbaarheid betekenen, en vertrouwen, gelijkwaardigheid, macht - onmacht, en nog zoveel meer... vanuit JOUW EIGEN waarheid en wijsheid (de columns en teksten op mijn website bieden je al de nodige inzichten en inspiraties).

Daar waar fysieke naaktheid 'GEKOPPELD' wordt aan Tantra in de betekenis van dat het naakt aanbieden van (massage) sessies 'als vanzelf gaat vanuit een innerlijke behoefte' (let op het woord behoefte) als iemand Tantra doorleefd heeft dan wordt het Pad van Tantra niet VANUIT de ESSENTIE van Tantra aangeboden (of gegaan): er ligt een onderstroom onder en die mag ieder voor zich in zichzelf onderzoeken. Als je op zoek bent naar iemand die meekijkt met je op jouw bewuste pad en/of je wilt ondersteuning, voel dan goed in jezelf waar je nu precies naar op zoek bent en zoek daar dan de begeleider bij.


Stellingen
1) Tantra is een proces dat je met z'n 2-en of 3-en doet. Mijn respons: nee, Tantra is een individueel ont-wikkelingspad in het leren kennen van het Zelf in al haar aspecten. Vanzelfsprekend kun je dit pad met je (levens)partner gaan en elkaar ondersteunen. En nog steeds is er dan sprake van een individueel pad. Het Tantrische Pad kun je dus ook heel goed alleen gaan.
2) Kleding = het jezelf verbergen. Mijn respons: volledig oneens. Je kunt fysiek naakt zijn ťn jezelf verbergen. Je kunt volledig gekleed zijn en volledig transparant, authentiek, en open zijn. Het gaat in deze stelling om de koppeling kleding = het jezelf verbergen, die manipulatief gebruikt wordt.
3) Beiden bloot zijn (zowel 'gever' als 'ontvanger') = vertrouwen. In het schrijven hierboven heb ik hier al het e.e.a. over geschreven. Dit is natuurlijk klinkklare onzin en ik neem in deze stelling een vorm van manipulatie waar (in feite neem ik ze in alle stellingen waar, maar in deze komt manipulatie duidelijker naar voren omdat ze tegelijkertijd zo 'subtiel' gebracht wordt, maar daarom dus niet minder manipulatief). Denk hier eens over na: vind je dat een gynaecoloog bloot moet zijn tijdens een (inwendig) onderzoek, omdat jij bloot bent ťn omdat het bloot-zijn van de gynaecoloog = vertrouwen? Het gaat dus om de koppeling bloot = vertrouwen, die manipulatief gebruikt wordt.
4) Beiden bloot = gelijkwaardigheid waardoor er geen sprake is van macht - onmacht gevoelens. Nee hoor: gelijkwaardigheid, en macht - onmacht gevoelens zitten niet in het ook bloot zijn van de 'gever'. Je biedt, evenals betrouwbaarheid, gelijkwaardigheid zonder daarbij te vervallen in macht - onmacht spelletjes. Je BENT gelijkwaardigheid (of niet): gelijkwaardigheid zit niet in de vorm (kleding), gender (man | vrouw), leeftijd, 'arm' | 'rijk'... maar in ZIJN. Het gaat in deze stelling dus om de koppeling bloot = gelijkwaardigheid die manipulatief gebruikt wordt.
5) Beiden bloot = Tantra want dat zegt de deskundige: welke 'deskundige' wordt er als autoriteit boven het authentieke Pad van Tantra gezet? Als soevereine authentieke ervaringsdeskundige weet ik dat deze stelling niet kloppend is. Ook in deze stelling weer de koppeling, die manipulatief gebruikt wordt.
6) Kleding hou je aan omdat je je schaamt voor je lichaam of je overkomen: non-reden en ik zou deze drugreden ook kunnen omdraaien en stellen dat je je kleding als 'gever' uitdoet, omdat je je schaamt voor je lichaam of overkomen maar dat lekker wilt verbergen. Of je naakte lichaam ge/misbruikt onder een laag van tatoeages*, make-up*, en/of 'lekker klinkende' (doch manipulerende) argumenten. Kortom deze argumentatie gaat nergens over. En ook: het gaat niet om het proces van de 'gever' maar om die van de 'ontvanger'. Wat de professionele 'gever' in zijn/haar proces van 'geven' tegenkomt, dient niet verbonden te worden met de 'ontvanger': de 'gever' dient dit gewoon in een eigen proces aan te gaan. En ik bedoel hiermee niet dat de 'gever' niks van zichzelf laat zien tijdens een sessie, want in de manier van (aan)raking laat je alles van jezelf zien. Als het goed is, heeft de 'gever' een behoorlijk helder inzicht in zichzelf: ik vind dat een 'gever' anders uit het veld van professioneel tantra sessies aanbieden, moet blijven. Ook in deze stelling weer de koppeling, die manipulatief gebruikt wordt.
7) Beiden bloot om schaamte bij de ontvanger te voorkomen: als je voorgaande stellingen hebt doorgrond, kun je nu zelf invoelen dat ook dit een non-reden is. Mensen zijn nu eenmaal niet aan elkaar gelijk: er zijn kleine en grote mensen, dikke en dunne, jongere en oudere, strakke lichamen en gerimpelde lichamen, witte en donkere lichamen, mooie zachte gladde huidjes en meer pukkelige ruwe behaarde huiden. Dit is hoe mensen verschillend zijn aan elkaar en ze zijn allemaal van nature mooi. Kortom: er kunnen allerlei aangeleerde redenen zijn waarom een ontvanger schaamte over het eigen lichaam ervaart en de ontvanger wordt nu juist in een veilige bedding uitgenodigd die schaamte aan te zien voor wat hij is, zodat deze doorleefd kan worden waarna hij 'als vanzelf' loslaat. Ook in deze stelling weer de koppeling, die manipulatief gebruikt wordt.

Er zijn heel andere manieren om naaktheid en plaatjes / beelden / overtuigingen rondom sexualiteit, opwinding en lust, vrouw zijn, man zijn, schaamte, relateren, verbinden... te (h()erkennen, waarna ze getransformeerd kunnen worden. Kijk maar eens bij de contemplatie.


Overwegingen
Wat weet je van bijvoorbeeld de Khajuraho Tempel in India? Waarom beslaat, een relatief klein gedeelte, van de buitenkant van de Tempel erotische afbeeldingen? En hoe is dit aan de binnenkant van de Tempel?


Contemplatie
De contemplatie sluit aan bij de overweging. Contempleer eens op de erotische afbeeldingen en sta jezelf toe daarbij ALLE gedachtes, beelden, emoties, energieŽn, etc. te denken / zien / voelen. Je kunt wat je in jezelf waarneemt aan gedachtes, beelden, emoties, energieŽn, etc. op een groot vel papier schrijven... er een collage van maken... ze hardop uitspreken en eventueel opnemen voor jezelf... zonder enige censuur... totdat je voelt dat je voor dit moment alles 'gezien' hebt. Laat het dan even rusten. Pak na een tijdje je schrijven, of collage, of whatever erbij en contempleer daarop... komt er nog meer naar boven? 'Noteer' dat dan voor jezelf... Ga zo door totdat je je 'leeg' voelt. En contempleer opnieuw op jouw collage of whatever...

Kijk jouw projecties 1 voor 1 aan en probeer dieper te kijken / voelen naar wat er onder ligt... Op deze manier kun je het energieveld 'sexualiteit' en de beelden die jij daarop plakt vanuit je opvoeding / CULTuur / scholing / vriendenkring / Tantra-omgeving (jawel!) zuiveren en (weer) vanuit puurheid en zuiverheid in je eigen sexuele energie ofwel (co)creatiekracht staan.


Tantric Sex
De womb (baarmoeder) van de vrouw is een natuurlijk krachtig scheppingsportaal. Van nature is een vrouw verbonden met haar oorspronkelijke scheppingskracht. Maar die natuurlijke verbinding ligt bij de meeste vrouwen nog versluierd onder allerlei indoctrinaties vanuit het patriarchale, waardoor allerlei verstrikkingen en verwarringen, en wonden (zoals de Wond van Isis), zijn ontstaan bij zowel vrouwen als mannen. Tantric Sex is bedoelt tussen levenspartners, die een wezenlijk liefdevolle verbinding met elkaar hebben ťn AL een (sexuele) volwassen rijpheid in zichZelf hebben ont-wikkeld.


Enjoy het Pad van Tantra!
Ik bied mijn aanbod aan als een Nieuwe Professional vanuit het Organisch Paradigma dat het Levensprincipe is.

Ik ben bewust niet aangesloten bij een beroepenvereniging, omdat ik volledig afgestemd en in verbinding ben met mijn innerlijke waarden en moraliteit: ik heb daarvoor geen uiterlijke regelgeving, protocollen, regels en wetten nodig en ik besef dat die mij juist in mijn natuurlijke vrijheid en flow belemmeren. Ik leef vanuit de natuurlijke wetten. Ik maak onderlinge afspraken met jou in een wederzijds committment en bied betrouwbaarheid: ik ben betrouwbaar, ik ben veilig en bied jou een veilige bedding en healing space, ik ben transparant en open en integer. Wat er tussen jou en mij opgeroepen wordt, kijken we samen aan en we komen in gezamenlijkheid tot een wederzijdse oplossing. Er is dus nooit sprake van macht en machtsspelletjes: er is gelijkwaardigheid tussen jou en mij als in een wezenlijke verbinding.

Voor een volledige omschrijving van de 'Nieuwe Professional vanuit het Organisch Paradigma' dat het Levensparadigma is, kun je bovenstaande link volgen.


Wederkerigheid in een Gelijkwaardige Wezenlijke Verbinding
Wederkerigheid in een Gelijkwaardige Wezenlijke VerbindingWil je met me werken? Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier

Via de 'waarde ering beschikbaarheid' pagina kun je lezen hoe mensen het 'werken' met mij ervaren en hoe helend de energetische massages beleefd worden.Tantra en 'vrij en onbelast(end) (samen) leven'
Vanuit ons niets kostend bestaan(sgeld), valt iedereen die in de valse zwarte laag over het leven heen werkt, terug naar huis. Er zal daar geen zachte landing zijn, want er is nog nooit co-creatie geweest in hun relaties. Als er wel oprechte liefde is, dan zullen ze samen een wezenlijk nieuw gebied in kunnen stappen. Vanuit oprechte wederzijdse commitment. Daar kan niet Ďeerstí aan gewerkt worden. Die is er of die is er niet. En VANUIT daar wordt dan samen het verloren scheppingspotentieel aangegaan.


*In bovenstaande tekst praat ik over tatoeages en make-up. Naast dat beiden verhullend kunnen werken, is er de vraag welke inkt gebruikt is voor de tatoeages en waarvan de make-up gemaakt is. Beiden kunnen (zeer) giftig zijn. Je huid is je grootste orgaan en neemt op wat je op en in haar aanbrengt. Mijn advies is: smeer nooit op je huid wat je niet kunt eten en dan refereer ik vanzelfsprekend naar biologisch dynamische voeding.

Oorspronkelijk werden tatoeages en make-up om heel andere redenen gebruikt. In Thailand bijvoorbeeld werken Monikken met zelfgemaakte inkt (of olie!) en gebruiken bamboe om te tatoeŽren. Deze tatoeages vertellen een verhaal over de getatoeŽerden: is het een leider, wijze man of vrouw, etc.? Ook make-up werd van oudsher gebruikt ter aanduiding / verwijzing naar leider, wijze man of vrouw, etc.. Maar ook als versiering van het lichaam, ťn ter bescherming. Zo werd houtskool gebruikt rondom de ogen om de ogen te beschermen tegen het felle zonlicht.

Kleding kan overigens ook deze functie hebben.

Tatoeages en make-up (en kleding) werden dus enerzijds gebruikt ter bescherming tegen weersinvloeden: zon, wind, warmte, kou... Daarnaast werden ze aangewend in (oorlogs)rituelen en/of ter onderscheiding. Rituelen zijn onderdeel van een CULTuur.