Magnetiseren en Pijnbehandeling
trefwoorden: magnetiseren | pijnbehandeling | massage
Als basis voor zalven en massage olie gebruik ik Koolzaadolie.


Magnetiseren en Pijnbehandeling

Een mens bestaat uit meer dan zijn zichtbare lichaam. Je bestaat voor het overgrote deel uit energie. Om en in jouw zichtbare lichaam bevinden zich verschillende subtiele lichamen.

Deze subtiele lichamen zijn van groot belang in het optimaal functioneren van jouw totale energetische systeem en gevoel van welbevinden. Stagnatie in de levensenergie kan leiden tot een blokkade met mogelijke voornoemde problemen (lichamelijke, emotionele, mentale, en/of spirituele) tot gevolg en visa versa.


Magnetiseren

Magnetiseren is het 'kanaliseren' en 'doorgeven' van 'kosmische en aarde energie' (ik gebruik hier spreektaal: in werkelijkheid is een 'Healer' a beholder of a Healing Space en de Wezenlijke Healer is het ZelfHelend Vermogen / de Spirit within die de Healer is). Ik stem mij af op Universele Liefde die beschikbaar is in het Universele Hart van Al dat Is. Universele Liefde is vrije energie en kan niet geclaimd worden. Deze energie is voor eenieder beschikbaar. Via mijn handen gaat deze energie als vanzelf naar de plek waar je pijn hebt of het orgaan dat uit evenwicht is. Omdat al Jouw lichaamscellen hun oorspronkelijke staat van Zijn herinneren, gaan zij als vanzelf mee resoneren en ontstaat er meer en meer balans, harmonie, en evenwicht in Jouw energetisch systeem. Je kunt in je lichaam een warmte voelen of juist een (koude) rilling. Je kunt ook een tinteling voelen. Geblokkeerde levenskracht wordt losgemaakt zodat de levensenergie weer vrij kan stromen. Dat doe ik door middel van het maken van strijkbewegingen (intu´tieve massage), handoplegging of mijn handen op een bepaalde afstand boven je lichaam te plaatsen, te pulsen, of klank te maken. Als afronding van de behandeling wordt de levenskracht in zijn oorspronkelijke banen geleid.

Je zult wellicht niet direct na de eerste behandeling van je klachten verlost zijn. De klachten zijn in langere tijd opgebouwd en het kan zijn dat je meerdere behandelingen nodig hebt om resultaat te bereiken. Het kan ook zijn dat de klachten in eerste instantie verergeren (vergelijk met homeopathie). Laat alles wat je waarneemt (een gedachte, beeld, gevoel) er gewoon zijn en vertrouw erop dat wat gebeurt op dat moment nodig is. De levenskracht stroomt slechts daarheen waar deze nodig is om de noodzakelijke veranderingen aan te brengen. Uiteindelijk zul je verlichting gaan voelen. Het kan van belang zijn dat je bewust inzicht krijgt in de oorzaak van de pijn en/of klachten. Als je geen bewust inzicht krijgt, wil dat niet zeggen dat er niets gebeurd is. Het bewuste inzicht kan ook later komen, bijvoorbeeld in een droom of terwijl je zomaar wat zit te mijmeren. Als bewust inzicht nodig is, komt dit vanzelf en ontstaat er als gevolg van bewustwording een verandering in je denken (overtuigingen) en gedrag, waardoor je de ontstane blokkade definitief los kunt laten (of liever: de blokkade laat als vanzelf los, omdat de levenskrachtenergie weer stroomt en niet langer vastgezet is) en de energie weer vrijelijk kan stromen. Dan heb je de pijn en/of klachten niet meer nodig. Zonder bewustwording kan de ene klacht verdwijnen, maar er kan een andere voor in de plaats komen. Het kan ook zijn dat bewustwording op een heel diepe laag in Jouw energetisch systeem heeft plaatsgevonden en is het niet nodig dat dit als bewust inzicht in je waakzame hersenen komt. Op een heel diep niveau werkt dit dan door in Jouw energetisch systeem. Als je ontvankelijk bent om een onevenwichtigheid in jouw systeem los te laten, uit zich dit via jouw lichaam. Het is dan ook van belang gevoelscontact te houden met je lichaam, omdat je via jouw lichaam de kans krijgt om meer en meer in balans, harmonie, en evenwicht te komen.


Magnetiseren als pijnbehandeling

Soms is genezing niet meer mogelijk. Magnetiseren kan in dat geval wel een goed middel zijn om pijn te verlichten. Ook is het mogelijk dat er als gevolg van de behandeling alsnog bewust inzicht ontstaat in de oorzaak van de diepe onbalans. Dit kun je dan Úcht als een flinke stap in je Bewustwordingsproces zien. In een volgend leven hoef je dan deze oorzaak niet opnieuw te ervaren en uit te werken.


Ik zal je strelen met schoonheid
Die je ogen laat dansen van geluk
Ik zal je verleiden met geuren
Die je neus drenken in genot
Ik laat je watertanden
Tot je tong siddert en beeft
Ik zal je strelen met geluid
Tot het zindert en zingt in je oor
Ik zal je lichaam beroeren
Met watervalmuziek
En je schoonheid tooien met
Gouden armbanden en honing en parfum
En als je alles hebt ervaren
Als al je zintuigen aan bod zijn geweest
Als je geest van de sterren op goddelijke wijze verbonden is
Met je lichaam van de aarde
Dan weet je wat sensualiteit is

gedicht van Amy Sophia Marashinksky~ * ~


Omdat ik mij afstem op Universele Liefde en mijn eigen energetisch systeem (zo zuiver mogelijk) in balans, harmonie, en evenwicht heb gebracht, gaat Jouw energetisch systeem daar als vanzelf op mee resoneren. Als je kiest voor een healer of magnetiseur, blijf dan alsjeblieft in contact met het onderscheidingsvermogen van Jouw Hart. Je kunt pas dan 'a beholder of a Healing Space' zijn als je als 'Healer' je eigen energetisch systeem voldoende gezuiverd hebt en je beseft dat niet jij de 'Healer' bent en je je niet met het helingsproces van de 'ander' mag bemoeien: dat is de ware betekenis van 'holding space'. Dieren en planten zijn Natuurlijke Healers, omdat zij 'beholders of a Healing Space' zijn. Jouw Spirit is jouw ware Healer en aanwezig zijn in de 'Healing Space' van een dier, plant, en/of mens kan jouw innerlijke Healer activeren van binnenuit: dat is de Ware Healer.

Dogs are natural healers. Cats are too. And horses. And probably other animals too. They do not put anything in between them and you, and the 'field'... So there is a trinity from Love. A Holy Relationship.

People who are in this space are natural healers as well. Though there must be a 'ground' in the individual to be healed: because the true healer is the self healing power.

We can hold space, like animals do. It is a big error to think that we people heal others (animals don't either), because that would be manipulations and works only for a while. Deep healing occurs when the patterns are seen through and unfinished emotions (all emotions both the 'positive' ones and the 'negative' ones) come full circle.Tijdens mijn opleiding tot Verpleegkundige A heb ik o.a. psychologie gestudeerd. Daarnaast heb ik een opleiding praktische Psychologie gevolgd, waardoor ik je ook op dit stuk voldoende kan ondersteunen. Via de 'Even kennismaken' pagina vind je mijn verdere achtergrond.

Ik begeleid jou vanuit Wholeness / Heelheid, waarbij ik vanuit BronbewustZijn met je mee kijk. Ik beschouw jou als mens als ÚÚn geheel. Fysieke gevoelens, emoties, gedachten, verlangens, spirituele levensovertuiging, en sociale omstandigheden zijn gebieden, die allemaal verbonden zijn met elkaar. Ze be´nvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar gezien worden. Ze vormen samen een balans. Als op het ene niveau iets gebeurt, heeft dat effect op het andere. Het lichaam is de uiterlijke manifestatie van onszelf en als er iets uit balans is, dan geeft het lichaam een signaal af in de vorm van een symptoom of een klacht. 'Ziek' zijn, ofwel uit balans zijn, is een poging van het lichaam om aandacht te vragen voor gevoelens, situaties en ervaringen die je als mens hebt weggestopt. 'Ziek' zijn geeft je de mogelijkheid om je daarvan bewust te worden. Bewustwording is dan een onderdeel van het genezingsproces. Ik begeleid jou in het opnieuw in balans brengen van jouw levenskracht, met behulp van jouw zelfgenezend vermogen.

Als je voelt dat je begeleiding en scholing op jouw Bewuste Pad nodig hebt, kun je een afspraak maken voor een intakegesprek. Dan bekijken we samen op welke manier ik jou het meest effectief kan gaan begeleiden. Hieruit volgt een voorstel voor je scholingstraject. We bekijken steeds in het moment wat je nodig hebt. Jij geeft aan, ik ben aanwezig en volg jouw ware behoeften.


Op dit moment heb ik geen fysieke ruimte om massages aan te bieden.

Je bijdrage in de energie-uitwisseling* is:

Intakegesprek (het is mijn ervaring dat het eerste telefoongesprek dat we hebben met elkaar vaak voldoende is om aan te voelen wat je nodig hebt, zodat het intakegesprek onnodig is) Ç 45,00
Magnetiseren Sessie (ongeveer 1,5 uur)
We beginnen met een kort gesprekje onder het genot van een kopje thee
Na de massage rust je 15min. zodat je ervaringen kunnen integreren
Je sluit af met een kort na gesprekje en glaasje water
Ç 65,00
Pijnbehandeling Sessie (ongeveer 1,5 uur)
We beginnen met een kort gesprekje onder het genot van een kopje thee
Na de behandeling rust je 15min. zodat je ervaringen kunnen integreren
Je sluit af met een kort na gesprekje en glaasje water
Ç 55,00

*Als jouw financiŰle situatie een belemmering is voor werken met mij laat het me dan gerust weten, dan overleggen we wat je wel zou kunnen bijdragen.

Ben je op zoek naar een inspirerend kado?
Ik bied nu ook kadobonnen vanaf euro 5,00*.