Yoni Healing Massage
trefwoorden: yoni healing massage | tantra healing | massage | tantra | ecstatic body work

Yoni Healing Massage (Tantric Energy Massage)

Jaren geleden al weer behandelde ik een vrouw met een Yoni Healing Massage, die opgeleid was in CranioSacraal Massage én zelf een opleiding CranioSacraal Massage verzorgt. Na de behandeling, waar veel oud trauma opgelost werd, vertelde ze me dat Yoni Healing Massage onderdeel zou moeten zijn van CranioSacraal Massages. Bij CranioSacraal Massages wordt het hele lichaam gemasseerd op heel subtiele, maar diepgaande energetische manier... ook in de mond wordt gemasseerd. Echter worden de Yoni overgeslagen. Zij besefte dat juist in de Yoni heel) oude trauma's opgeslagen liggen en dat het oplossen daarvan tot de diepste healing / genezing leidt. Dit is ook precies wat ik zelf ervaren en beleefd heb in mijn eigen ont-wikkelingsproces en (sexuele) beVRIJdingsproces.

De Yoni Healing Massage is dan ook gericht op healing / genezing en hebben niks met sexuele handelingen te maken. De aanraking gaat dan ook van mij naar jou. Ik ben gewoon gekleed en jij vanzelfsprekend ontkleed en je ligt in een lekker verwarmde massage ruimte op een massage bank.

Omdat deze massage gericht is op healing / genezen, zijn er meestal maar 1 of 2 behandelingen nodig. Met name ook omdat je vooraf jezelf voor een belangrijk deel gehealed / genezen hebt. Healing door middel van aanraking is de laatste fase van je healings- / genezingsproces.

Als onderdeel van jouw bewustwordings- en helingsproces kan ik jou een Yoni Healing Massage aanbieden. Yoni staat in dit geval voor vagina, perineum, en gebied rondom de anus. Een helende Yoni Massage begint met een algehele ontspannende lichaamsmassage, waarbij ik extra aandacht besteed aan de TAO acupressuurpunten die zich langs je ruggegraat (achterkanaal) en de voorkant (voorkanaal) van je lichaam bevinden en overige energetische punten die ik benoem op de pagina 'Body Stress Release - Total Body Intelligence' (ook wel Body De-Armouring genoemd) onder het Menu 'Massages'. Ook in de Yoni liggen energetische punten ofwel acupressuurpunten. Door het masseren van deze punten kan jouw levensenergie (sexuele energie) beter doorstromen. Levensenergie die vastzit in blokkades en lichaamspantseringen wordt weer in stroming gebracht en komt weer vrij tot jouw beschikking.

Andere onderdelen van dit bewustwordings- en helingsproces zijn scholing, ademhalingsoefeningen, Ecstatic Body Work, visualisatie, en meditatie. Ik maak hierbij gebruik van alle methoden die ik jou bieden kan.

Als je voldoende geheeld en open bent, kun je er aan toe zijn een helende Yoni Massage te ontvangen. Tijdens het masseren van je Yoni maak ik zacht en sensitief contact met en in jouw Yoni. Elk plekje wordt voorzichtig aangeraakt. In respons op jou geef ik meer of minder aandacht aan een bepaald plekje. Elk plekje wordt in de aanraking uitgenodigd te uiten wat erin ligt opgeslagen aan emoties en herinneringen. Hierbij kan heel veel loskomen! Oude pijn, gekwetstheid, alle keren dat er over je grens gegaan is en alle keren dat jij over je grens liet gaan, boosheid, verdriet, angst... Al deze emoties kunnen opgeslagen liggen in de cellen van jouw Yoni. Dit beperkt jou enorm in het voelend aanwezig zijn in jouw Yoni en het ervaren van genot én een algeheel gevoel van welzijn. Zonder deze gevoelige aanwezigheid lukt het je nooit om volledig in overgave en vrije energie met jeZelf (en jouw geliefde) te Zijn. Al voel je je nog zo open in je hart. Pas als ook jouw Yoni volledig open, geheeld, en stromend is en jij daar bewust voelend aanwezig bent, kan er een volledige extatische Verbinding met jeZelf (en jouw geliefde) zijn. Een Yoni Healing Massage op het juiste moment in je leven brengt je Thuis bij jeZelf. Je bent nu volledig vervuld in jeZelf.

Vanzelfsprekend geldt dit ook voor jouw geliefde! Pas als deze volledig geheeld is en bewust verbinding heeft met zijn Lingam (of in geval van vrouw-vrouw de Yoni van je geliefde), kan hij (zij) bewust aanwezig en in extatische verbinding Zijn met jou.

Na de massage blijf je een kwartiertje ontspannen liggen, zodat je helemaal in je lichaam kunt voelen en integreren wat de massage met je gedaan heeft.


Zelf-samen leren masseren
Je kunt daarnaast ook samen met je geliefde (man-vrouw, vrouw-vrouw) een bewustwordings- en helingsproces aangaan, waarbij je leert elkaar een helende Yoni- en/of Lingammassage te geven (nadat je eerder zelf een Yoni Healing Massage danwel Lingam Healing Massage ontvangen hebt). Dit samen aangaan is heel verdiepend voor jullie gedeelde intimiteit. In overleg maken we afspraken voor een traject.

Verder kun je leren jezelf een Yoni Healing Massage te geven (nadat je eerder zelf een Yoni Healing Massage ontvangen hebt), zodat je je eigen gever en ontvanger bent.

Tijdens het zelf-samen leren masseren blijft de kleding aan.


Tantra Inspiratie - Verdiepende Tantra Inspiratiedag
Tantra Inspiratie - Verdiepende Tantra InspiratiedagIk zal je strelen met schoonheid
Die je ogen laat dansen van geluk
Ik zal je verleiden met geuren
Die je neus drenken in genot
Ik laat je watertanden
Tot je tong siddert en beeft
Ik zal je strelen met geluid
Tot het zindert en zingt in je oor
Ik zal je lichaam beroeren
Met watervalmuziek
En je schoonheid tooien met
Gouden armbanden en honing en parfum
En als je alles hebt ervaren
Als al je zintuigen aan bod zijn geweest
Als je geest van de sterren op goddelijke wijze verbonden is
Met je lichaam van de aarde
Dan weet je wat sensualiteit is

gedicht van Amy Sophia Marashinksky


Onbevlekte Ontvangenis (Lyrics)


~ * ~


Omdat ik mij afstem op Universele Liefde en mijn eigen energetisch systeem (zo zuiver mogelijk) in balans, harmonie, en evenwicht heb gebracht, gaat Jouw energetisch systeem daar als vanzelf op mee resoneren. Als je kiest voor een healer of magnetiseur, blijf dan alsjeblieft in contact met het onderscheidingsvermogen van Jouw Hart. Genezende energie kun je pas dan onbelast laten stromen als de healer of magnetiseur haar/zijn eigen energetisch systeem voldoende gezuiverd heeft. Via de 'Even kennismaken' pagina vind je mijn verdere achtergrond.


Op dit moment heb ik geen fysieke ruimte om massages aan te bieden. Wel kan ik afspraken maken voor (individuele) sessies

Daarnaast is het mogelijk een Skype Inspiratie Sessie of Advies per Email af te spreken


Je bijdrage in de energie-uitwisseling* is:

Intakegesprek (het is mijn ervaring dat het eerste telefoongesprek dat we hebben met elkaar vaak voldoende is om aan te voelen wat je nodig hebt, zodat het intakegesprek onnodig is) € 45,00
Yoni Healing Massage (1,5 uur) voorafgaand 60 min. meditatie en Ecstatic Body Work, voorgesprek en nagesprek (we beginnen met een voorgesprekje onder het genot van een kopje thee, daarna de meditatie van een uur, gevolgd door 1,5uur massage, waarna je een kwartiertje rust in een coconnetje en onder een dekentje, en we sluiten af met een glaasje water/thee en nagesprekje. In totaal mag je 3uur uittrekken voor je sessie en het is fijn om het de rest van de dag lekker rustig aan te doen, zodat jouw ervaringen de tijd en ruimte hebben te bezinken) € 150,00
Counseling tijdens/na de sessie (1uur extra) € 80,00