Online vrijelijk beschikbare Academy Geboorte Trust

Geboorte Trust - Welkom levend mens
Geboorte Trust - Welkom levend mensSinds begin September 2020 zet ik mij in voor de (h)erkenning van de levende mens

Als je echt klaar bent met het oude, dus innerlijk niet meer in de beschermingsmodus staat, waarom je de dingen deed die je tot nu toe deed in je leven als ouder, leraar, burgemeester, advocaat, rechter, arts, verpleegkundige, politieman, soldaat, of jongere, enz… als je niet meer in de beschermingsmodus staat, en je wilt (innerlijk) kunnen ‘bewegen’ naar het Organisch Paradigma, voel je dan welkom je te laten (aan)raken door de teksten en handvatten op deze website. Dit is thuis- en zelfstudie. Je krijgt inspiratie hoe je een ouder, leraar, burgemeester, advocaat, rechter, arts, verpleegkundige, politieman, soldaat, of jongere, enz. kunt zijn vanuit het Organisch Paradigma van vrije toegang tot het Leven, hoe je het Leven binnen kunt laten, toegang tot het Leven in een gedeelde staat kunt laten, en hoe je deze manier van samenleven kunt beschermen: je zult begrijpen dat onze bescherming IN onze samenleef-staat op Aarde is.

Alle teksten, beeldmateriaal, én video’s op de website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma’ zijn voor het uitdrukkelijke doel van het ‘Hoogst Primair Oorspronkelijk Organisch Goede’ buiten alle matrices, vervalste realiteiten, en omgekeerde verzen op alle niveaus, dimensies, dichtheden, en tijden in tijdloosheid.

Gedeelde informatie en tijdsinvestering (time equity) zijn bedoeld voor (zelf)onderzoek en zelfstudie om het ‘Hoogste Positieve Potentieel’ te dienen in het Ontsluiten van individuen naar het Grote Worden van allen die Waarheid, Hartwijsheid, het Hart van alle Verzen, Kennis, en Autonomie zoeken van alle gebonden realiteiten.

De gedeelde informatie en tijdsinvestering (time equity) zijn uitdrukkelijk NIET bedoeld voor (multi level) marketing en commerciële doelstellingen en verdienmodellen.


A private man doesn’t know copyright only a public man does
~clint richardson
Hartelijk Welkom Levende Mens van vlees en bloed

Naast je een warm welkom bieden, nodig ik je uit om te beginnen met de teksten en handvatten op de website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma’ zorgvuldig te bestuderen.


Deze website is een vrijelijk beschikbare online zelfstudie Academy

Je studeert in jouw eigen private omgeving op jouw eigen tijd. Via het zoekvenster kun je antwoorden op jouw vragen vinden. Daarnaast is er een Q&A pagina. Vind je het antwoord op jouw vraag niet? Via het forum (zie punt 18.) vind je een overzicht van elkaar overlappende cirkels van ondersteuners aan wie je jouw vragen kunt stellen via mail info@hetbewustepad.nl of facebook messenger.


Snippet uit het artikel 'Welkom Levende Mens'.


Waarde ering

Waardeer je de vrijelijke beschikbaarheid van de informatie op de tutorial website 'Geboorte van het Organisch Paradigma'? Overweeg dan een waarde ering in de vorm van een vrije gift c.q. schenking via PayPal.

Hartelijk bedankt!


Button om naar mijn PayPal.me account te gaan
Maak er een privé-betaling van door na 'Overmaken' te kiezen voor 'Betaling aan vrienden en familie': er zijn dan geen kosten verbonden aan de overschrijving.