Verontruste Moeders

Anneke Bleeker is een gewone moeder die ongerust raakte over de vaccinatie voor baarmoederhalskanker, en wilde meer informatie als er door de overheid, RIVM en GGD's werd gegeven. Inmiddels is zij door haar uitgebreide onderzoeken een expert geworden op het gebied van vaccineren, en wat dat voor gevolgen heeft voor het menselijk lichaam. Zij is oprichtster van de website www.verontrustemoeders.nl en geeft via haar website en lezingen informatie over vaccinaties en met name het HPV-vaccin.


Anneke heeft een boek geschreven.

Samenvatting en achtergrondinformatie
Hoe kunnen overheidsfunctionarissen zo eenvoudig besluiten nemen over onze lichamen en de lichamen van onze kinderen?

Dat is wat Anneke van het boek Vaccinaties bezig hield en nog steeds houdt. Door zelf op onderzoek uit te gaan - voornamelijk via Internet - kwam ze erachter dat niet alles wordt verteld door de autoriteiten.

Vele wereldwijde wetenschappelijke onderzoeken worden weggehouden van het grote publiek of worden zelfs belachelijk gemaakt. De ingrediŰnten van de huidige vaccinaties zijn de laatste jaren drastisch veranderd, hetgeen ook niet aan de grote klok wordt gehangen. De farmaceutische industrie maakt zelfs afspraken met overheden waardoor - indien er bijwerkingen optreden bij gevaccineerden - de slachtoffers geen juridische claims kunnen indienen. Er worden ziekten verzonnen om te kunnen vaccineren: de farmaceutische industrie groeit explosief.

Anneke startte een emailactie om Nederland en daarbuiten te waarschuwen. Ze merkte dat er nog
vele duizenden verontruste moeders, vaders en ouders in het land waren. Ze kreeg bijval van wetenschappers, artsen, therapeuten en vele anderen die nog niet hardop gezegd hadden wat Anneke hardop zei: 'winst en belastinginkomsten zijn belangrijker dan de gezondheid van de consument'.

Anneke heeft haar bevindingen beschreven in haar boek Vaccinaties. Ze heeft haar boek opgedragen aan een overleden jongen van 9 jaar, die voor een vaccinatie kerngezond was. Ook bij de overlijdensgevallen van jonge kinderen en ouderen wordt door de overheid stelselmatig niet alles verteld. Het middel is inmiddels erger geworden dan de kwaal.

Anneke geeft in haar boek ook andere methoden aan om je te beschermen tegen ziekten. Waren vaccinaties ooit een geschenk uit de hemel, de industrie en overheid zijn nu doorgeslagen.

Meer informatie over weerstand verhogen op natuurlijke wijze vind je op mijn dochterwebsite Het Gekruide Pad - Weten Wat We Eten.