Over de effecten van vaccineren bij kinderen

Wij gaan staan voor de kinderen

Ook Karel en Caroline van Huffelen gaan voor de kinderen staan vanuit warme betrokkenheid. Zij hebben een film over Vaccineren OF NIET? geproduceerd, welke is verdeeld over vier korte YouTube-filmpjes.

Sinds 23 november jl. zijn gezonde kinderen (van 6 maanden t/m 4 jaar) en zwangere vrouwen aan de beurt voor vaccinatie. Omdat de overheid het laat afweten, hebben Karel en Caroline besloten om openheid van zaken te geven. In het derde filmpje zie je een geŰmotioneerde Caroline als ze vertellen dat vaccinaties bij zwangere vrouwen tot miskramen (kunnen) leiden.

Berichtgeving in (lokale) MainStream Media
Twee weken terug las ik in mijn lokale krant het bericht dat ook ouders van jonge kinderen tussen de 0 en 9 maanden opgeroepen (gaan) worden om te laten vaccineren. Er wordt een dringend beroep gedaan op hun verantwoordelijkheidsgevoel (ook in mainstream TV-progamma's zoals bijvoorbeeld NOVA).

Helaas willen de lokale kranten niet meewerken aan berichtgeving met betrekking tot vaccinaties. Een journalist verwoordde dat zo: 'Onze krant heeft ervoor gekozen niet aan berichtgeving te doen rondom vaccinaties'. Diezelfde dag verscheen in deze krant een bijna pagina-grootte advertentie over het vaccinatieprogramma.

En dit na verschillende mails van mij met informatie en verschillende video's, waaronder de docu van Karel en Caroline van Huffelen. Mijn antwoord aan deze journalist was: 'Wat schetst mijn verbazing, Eric, na jouw uitlating van vanmorgen dat jouw krant ervoor gekozen heeft niet aan berichtgeving te doen rondom vaccinaties: een bijna pagina-grootte advertentie over het vaccinatie-programma.

Ik vind dit eenzijdige propaganda. De taak van een krant is objectief te informeren en ik merk dat dit bij het Rijssens Nieuwsblad niet zo is. Overigens bij (bijna) alle mainstream media zie je hetzelfde.

Benieuwd wie bij jouw krant besloten heeft om geen gebruik te maken van de informatie die ik aangedragen heb.

Ik vind het heel jammer dat je de informatie die ik je beschikbaar gesteld heb, niet ontsluit voor een breed publiek. Stel je eens voor hoeveel ouders met baby's bijvoorbeeld nu niet beschikken over de informatie die jij wel hebt en daardoor niet een weloverwogen verantwoordde keuze kunnen maken. Je schrijft dat de informatie voor eenieder op te zoeken is: dat klopt maar zeer gedeeltelijk natuurlijk. De meeste mensen volgen de mainstream media, onwetend van wat er zich allemaal afspeelt. Degenen die twijfelen weten de weg naar het internet te vinden: deze vinden dus wel wat. Maar het overgrote deel is 'overgeleverd' aan de mainstream media met alle gevolgen van dien. Ik vind dat jij en de overige mainstream media (journalisten) mede verantwoordelijk zijn voor de gevolgen, omdat je er bewust voor kiest niet te informeren.'

Daarna werd het ijzig stil.


David Icke over de effecten van vaccineren op met name jonge kinderen

In deze korte video (Nederlands ondertiteld) praat David Icke over de effecten van vaccineren op met name jonge kinderen. Voordat ze nog geen 2 jaar zijn, krijgen kinderen 25 of meer vaccins waardoor hun immuunsysteem, dat in ontwikkeling is, ondermijnd wordt.

Zijn boodschap is: neem geen Vaccin! Ga het internet op en onderzoek het zelf!
Een interview met Dr. Stefan Lanka, viroloog en epidemicus over:
Vogelgriep en H5N1, inenten en AIDS


Dr. Lanka, worden wij in Duitsland door de vogelgriep bedreigd?
Alleen indirect.
Volgend jaar worden er in Duitsland veel minder babyĺs geboren.
Volgens de media sneuvelen alle ooievaars door vogelgriep dus daar moeten we ons dan maar op voorbereiden.

Meent u dat serieus?
Net zo serieus als dat er voor ons gevaar zou bestaan door dat zogenaamde vogelgriepvirus H5N1. Dat gevaar of de catastrofe ligt heel ergens anders.

Lees meer...